Jag ringde SciLife idag.

Jag har ofta funderat på hur jag ska göra för att må bra och få vara frisk. Jag kämpar mycket med min hälsa och mitt välbefinnande. Att jag mår bra, känner mig fräsch och framförallt får vara frisk är väldigt viktigt för mig. De är viktigare än allt annat i livet.  Idag tog jag ett litet steg mot att få hjälp med att faktsikt kunna leva ett friskt och mer hälsosamt liv. SciLife Clinic jobbar  med att kartlägga tex min hälsa idag och dom riskfaktorer som kan vara ett hot i framtiden. 
 
Det påstås idag att många sjukdomar kan förhindras bara dom upptäcks i tid. Det påstås idag att många sjukdomar kan förhindras och enkelt åtgärdas, men det är ofta försent att göra något när vissa sjukdomar väl  bryter ut. SciLife jobbar bla med att upptäcka sjukdomar innan dom ens bryter ut. 
 
Jag ringde SciLife Clinic idag och jag sa att jag gärna göra alla dessa undersökningar som är möjligt att göra hos SciLife Clinic. Killen jag pratade med bokade en tid för en telefonkonsultation. Jag kommer då att få prata med en SciLife-doktor. Jag vet inte sen om jag kommer att gå hela vägen med detta. Jag kanske avbryter efter telefonkonsultationen. Där någonstans kanske man ändå känner eller kommer fram till att detta inte är något för mig. Eller så tar man det vidare  till nästa "steg", jag vet inte så mycket nu.  Telefonkonsultationen är gratis så man har ju inget att förlora på att genomgå den delen. 
 
Det känns bra att jag har börjat med detta nu oavsett hur jag sen kommer att göra. Om jag tar detta hela vägen och genomgår det största av alla paket av undersökningar som SciLife har att erbjuda, det återstår att se. Jag vet iallafall att jag vill leva ett friskt liv och slippa hemska sjukdomar. SciLife kan hjälpa mig med detta och vad jag vet så har dom hjälpt många redan så jag är glad att också jag nu har sökt denna hjälp.  
 
 
 
 





Herr CrAzY
06 June, kl. 22:24 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

Tjenare Danne!

Du har sagt tidigare i bloggen att du sparar och kämpar med pengar för att uppnå något i framtiden,
jag blev väldigt nyfiken när jag läste detta och undrar därför om just DETTA är något av dem saker som du sparat pengar till?

Eller har jag kanske mer överraskningar att vänta mig i framtiden?

Med Vänliga Hälsningar
Herr CrAzY

L
06 June, kl. 00:54 | Blogg;

Snälla Danne, fall inte för denna skit. det räcker med att gå på ett vsnligt besök på vårdcebtralen så snappar de upp om drt är något som är dåligt. dyra tester kommer inte ge dig någonting och jag blir så ledsen, dels för din skull som lägger pemgqr på skiten, dels för folk som läser din blogg o tror det är rätt.

hör av dig om du undrar nåt

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE