Har några timmar kvar!

Några timmar kvar har jag av arbete. Har redan haft en lång dag och ännu längre ska det bli innan jag får komma hem.

Studenterna firar för fullt. När jag kom med min buss in mot centrum var det hur mycket folk som helst åt vilket håll man än titta. Det roliga var att en hel del av åskådarna och även en och annan student ropa Dannebloggen när jag kom glidande genom stan med min ca 10 meter långa sak. Lite coolt ju.

 

 

 

 






Johan "pommen" de Glauce III
06 June, kl. 00:58 | Blogg;

Goder afton min käre Daniel!

Jag ber om eder nåd för jag ej har språkat med er på mången kalenderhveckor.
Jag har haft fullt upp med att planera och hur jag skall disponera min tid öfver årstiden med frodig grönska, samt hvad som skall ske då skördetiden anländer till vårt land. Jag har äfven anlagt ett besök hos en gammel kamrat. Denne man gick tyfvärr bort en hvecka efter min hvisit. Då satte jag mig ned hvid min pulpet på en ut af mina kammare på mitt herresäte, för att författa ett kondoleansbrefv till änkan. Jag närfvarade äfven hvid grafvsättningen vid Skara stifts katedral, som för öfvrigt är ett mycket treflig och hvacker helgedom. Jag kan starkt rekommendera unge Herr Johansson att aflägga ett besök.

Jag må har haft mycket att reflektera och planera den senaste tiden men jag har icke undgått att läsa din formidabla hwebblogg. Det har har äfven icke ungått mig att hvår, nationens prinsessa, Madeleine Thérèse Amelie Josephine Bernadotte har ingått det äkta heliga ståndet. Det har äfven du Daniel beakat här på din hwebblogg. Du har ävfen gett sken om att du är en rojalist och konungavänlig person. Jag hvill därför att Herr Johansson skall obserfvera dessa rörliga bilder: http://www.youtube.com/watch?v=giaJbgfzUyc

Hur ställer du dig till konungafamiljens ställningstagande till att de är positiva till Vänern för utfvinning af elektricitet med hjälp af hvindsnurreproppellerapperatur? De går alltså emot dig Daniel Johansson och din ståndpunkt som du har hafvt ett bra tag nu hvad och hur Vänern skall anfvändas till. Hur ser du på saken? med tanke på att du hville att den skulle försfvinna.

Jag skulle äfven hvilla höra din åsikt om Prinsens monolog, då jag tycker inte den håller en rojalistisk klass och nifvå.

Med Mycket Hvänlig Hälsning
Johan "pommen" de Glauce III

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE