Gör bara rätt så blir det inte fel.

Dags att sova igen. I morgon har jag massor av jobb. Lång dag från tidig morgon till sen kväll är det som gäller. Man vet vad man har att göra iallafall. 
 
Allt känns väldigt bra just nu. Det har gått ganska exakt ett halvår nu på detta året och jag sitter inte här och ångrar något som jag har gjort. Hela förra året var ju full av egna misstag och saker som jag ångrar. Nu när jag tittar tillbaka på detta året så finns det inget som jag ångrar. Iallafall inget som har någon större betydelse. Man kan säga att jag har lärt av mina misstag och det känns bara väldigt bra. Jag vet vad jag vill och jobbar mot det målet. Jag slutar inte förrän jag är klar. Jag märker att jag är på rätt väg. Allt faller på plats och det mesta beror på mitt oändliga tålamod. Det känns väldigt bra när allt bara faller på plats utan att jag egentligen behöver göra så mycket själv. Låter jag tiden bara gå, jobbar på och lever som vanligt så kommer allt att gå "klockrent" utan minsta fel. Egentligen är det så enkelt. Gör bara rätt så blir det inte fel.
 
 





Amanda
06 June, kl. 22:12 | Blogg;

Hej danne :)
Jag har kollar på dina videobloggar och blivit förälskad i din röst!!! Jag tror att den skulle kunna lämpa sig mycket bra åt sång! Skulle du inte kunna sjunga in en liten bit av en låt där du har karaokemusiken i bakgrunden? du får välja själv helt och hållet vad som passar dig snygging! för att hitta karaokemusik så kan du gå in på youtube och söka på: "din låt" karaoke.
skulle kunna tänka mig att med din maskulina och fina röst så kommer alla låtar låta bra!
Puss och hej för denna gång snygging :)
:*

Håller med
06 June, kl. 01:37 | Blogg;

Amanda!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE