Det blev några dagar till av ledighet

Jag har ju ett tag kvar till semester, men jag har idag sett till att jag får ledigt 3 dagar innan själva  semestern börjar. Jag tror att jag har rätt att få ledigt enligt avtal om man har en jobb-helg på schemat precis innan semestern ska börja. Fast man måste söka ledigt själv såklart och det har jag nu gjort. Det känns som det bästa att göra. Ta ledigt några extra dagar och ha en riktigt skön ledighet innan den sk semstern börjar. 
 
Fast jag har ett tag kvar. Semestern börjar inte förrän i slutet av juli. Det som ändå känns väldigt bra är att jag jobbar nu bara en helgdag (midsommarafton) Fram till slutet av juli är det ganska mycket jobb, men i stort sett alla helger slipper jag jobba på och det tycker jag är riktigt bra. Jag jobbar gärna lite mer på vardagarna om jag kan slippa jobba helgen.
 
 
 
 
 
 





Anonym
06 June, kl. 16:08 | Blogg;

Men ja tror ingen fattar detta hur du kan kunna vara ledig så mycket, de är helt otroligt?? Finns ingen chans i världen att du har gjort en enda 40 timmars vecka?? Tro fan man borde bli buss chaufför och vara ledig 50%! Galet, du kanske märker jag är i chock, men ja jobbar på kontor och har nog Max 5 lediga dagar ja kan ta ut OM ÅRET

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE