Chansen att lyckas är större än ett misslyckande.

Jag har en lång dag av arbete i morgon. Tufft tror jag det blir också, men jag ser ändå fram emot att gå och jobba. Idag har jag liksom inte vetat vad jag ska göra och jag har inte heller gjort så mycket. Jag har mest suttit här hemma och grubblat över allt möjligt  Därför ska det bli skönt att i morgon veta precis vad jag har att göra. Jag har massor av jobb och massor av problem kommer jag att mötas av som jag ska försöka lösa på bästa sätt. Fast på något sätt känns det ju bra att man ska göra lite nytta också. Att jag sitter här hemma och grubblar och tänker behöver inte vara något dåligt, men om jag inte jobbar då kan jag glömma de jag grubblar om. 
 
Det går annars inte en dag nu utan att jag tänker mycket på sånt som jag just nu sparar pengar till. Jag är så nära nu och inga fel har jag gjort på vägen som idag spelar någon roll för slutmålet. Jag har följt en plan som har funkat rakt igenom hela tiden. Skulle jag ge upp nu då kommer det att kännas riktigt tungt. Fast det känns som att chansen att jag nu ska lyckas är större än ett misslyckande.
 
Misslyckande kanske det inte blir även om inget sen blir som jag har tänkt mig? Jag kommer ju oavsett hur det blir inte att slarva bort dom pengar som jag har lyckats att spara ihop det senaste halvåret. Pengar som man har fått in genom hårt slit  sätter man ju värde på, iallafall jag. Men det är klart att nu när jag är så grymt taggad  för de jag vill göra då blir det ju i mina ögon ett misslyckande om jag nu inte skulle göra de som jag har  funderat på hur mycket som helst den senaste tiden.
 
Nu ska jag sova. I morgon tar vi nya tag med allt igen Det är bara att fortsätta precis som förut. Jag gör så oavsett om jag sitter hemma eller någonanastans och grubblar. 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE