Alltid lika välformulerad.

Nu har jag fått "brev" igen från Johan "pommen" de Glauce III. 
 
Den här mannen skriver ibland till mig. Han är alltid lika välformulerad och rolig. Väldigt mycket roligare än dom kommentar och mail som jag ibland får av andra sura, bittra och tråkiga människor. När Johan "pommen" de Glauce III då är det alltid lika roligt att få ta del av  vad han undrar över och tänker på.
 
 
 
Johan "pommen" de Glauce III:
 Goder afton min käre Daniel! Jag ber om eder nåd för jag ej har språkat med er på mången kalenderhveckor. Jag har haft fullt upp med att planera och hur jag skall disponera min tid över årstiden med frodig grönska, samt vad som skall ske då skördetiden anländer till vårt land. Jag har även anlagt ett besök hos en gammel kamrat. Denne man gick tyvärr bort en vecka efter min visit. Då satte jag mig ned vid min pulpet på en ut af mina kammare på mitt herresäte, för att författa ett kondoleansbrev till änkan. Jag närvarade även vid gravsättningen vid Skara stifts katedral, som för övrigt är ett mycket trevlig och vacker helgedom. Jag kan starkt rekommendera unge Herr Johansson att avlägga ett besök. Jag må har haft mycket att reflektera och planera den senaste tiden men jag har icke undgått att läsa din formidabla webblogg. Det har har även icke ungått mig att vår, nationens prinsessa, Madeleine Thérèse Amelie Josephine Bernadotte har ingått det äkta heliga ståndet. Det har även du Daniel beakat här på din webblogg. Du har även gett sken om att du är en rojalist och konungavänlig person. Jag vill därför att Herr Johansson skall observera dessa rörliga bilder:
 
 
 Hur ställer du dig till konungafamiljens ställningstagande till att de är positiva till Vänern för utfvinning af elektricitet med hjälp av vindsnurreproppellerapperatur? De går alltså emot dig Daniel Johansson och din ståndpunkt som du har haft ett bra tag nu vad och hur Vänern skall användas till. Hur ser du på saken? med tanke på att du ville att den skulle försvinna. Jag skulle även vilja höra din åsikt om Prinsens monolog, då jag tycker inte den håller en rojalistisk klass och nivå. Med Mycket vänlig Hälsning Johan "pommen" de Glauce III
 
 





Johan "pommen" de Glauce III
06 June, kl. 01:05 | Blogg;

Käre Daniel!
Först och främst vill jag, Johan "pommen" de Glauce III, klargöra varför jag förmedlade mina åsikter och frågor med en äldre stavning. Det var för att påvisa hur en text kunde se ut innan stavningsreformen 1906, för att visa vår erkänsla till de personer som drev igenom stavningsreformen.

Mitt huvudsyfte med detta brev till dig är dock att klargöra mina spörsmål som jag försökte få ett tillfredsställande genmäle på.

Frågeställningarna är följande:

Hur ställer du dig till kungafamiljens ställningstagande till att de är positiva till Vänern?

Vad tycker du om H. K. H Prins Carl Philip framförande av talet?

Jag hoppas innerligt att du kan ge ett bra svar på dessa frågor.

MVH
en mycket trött
Johan "pommen" de Glauce III

Stina
06 June, kl. 14:46 | Blogg;

Tycker du borde svara på Pommens brev :)

Anonym
06 June, kl. 22:09 | Blogg;

tycker som stina, varför inte svara på pommens brev om du ändå klistrar upp det i bloggen?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE