Snart är det faktiskt julafton!

 Jag har tänkt mycket på allt som jag ska göra dom närmaste månaderna med min ekonomi. Jag ska ju skapa grunden til den ekonomiska situation som jag vill ha och alltid har drömt om, men nu behöver jag inte fundera mer på detta. Nu är det bara att köra på och sen när det är klart då är jag nöjd och behöver aldrig mer fundera då heller. Jag vet precis hur jag ska göra. Jag har en specifik strategi som jag kommer att vara stenhård med att följa. Jag har tänkt, vänt och vritt på detta i evigheter känns det som, men nu är det dags att fixa detta för jag står liksom inte ut med att just detta tar så mycket tid av min tankeverksamhet dag ut och dag in. Det enda som förändrar något är att man fattar ett beslut och gör det som krävs för att klara av det man vill fixa. Nu ska jag göra det. Tankarna kring detta är jag färdig med, jag har en plan och jag har bestämt mig. Nu kör vi liksom!!!
 
 
December månad är här och nu känns det att julen närmar sig. De butiker som finns i stan och som brukar vara stängda på söndagar började ju hålla öppet igår. Jag märker att det börjar bli mycket folk som redan stressar runt och det är säkert för att man ska hinna med allt som ska fixas innan jul. Redan nu ser man den där julstressen liksom. Själv känner jag inte av den så mycket. Jag går mest runt och njuter av att det är december och att ingen snö har fallit än. Jag gillar det skarpt för jag hatar helt enkelt när snön kommer och blir liggande. Det finns inget som är bra med det. Jag gillar annars julen. Julblommor, kransar, lussebullar, pepparkakor, julmust och bara myskänslan av att snart är det faktiskt julafton.
 
 
 
 
 
 
 
 Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon bär det av mot Göteborg.  Där ska jag ta lite prover snabbt och enkelt. Jag måste vara fastande när jag kommer till kliniken. Sen ska jag hem och arbeta med busskörningen igen efter min lilla resa till Göteborg.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE