Mår aldrig dålig, bara hur bra som helst!

 
 Allt bra med mig. Dom många förändringar som jag har gjort den senaste tiden gör att jag bara mår bättre och bättre. Undra hur långt man kan ta detta med att försöka må så bra som möjligt? Även om jag skulle må sämre så tror jag ändå att de ska mycket till för att jag ska gå ner mig och må dåligt.
 
Saker som får mig att må bra är att framförallt att jag håller mig lugn och att jag tränar regelbundet. Andra saker kan helt enkelt vara att jag fullständigt skiter i sånt som skulle få mig att må dåligt om jag skulle bry mig  om de.
 
Jag tror också att jag mår väldigt bra för att jag inte umgås med sura bittra och tråkiga människor. Det sägs ju att man blir som man umgås och då umgås jag ju såklart bara med människor som får mig att må bra. Svårare än så är det inte. 
 
Att hela tiden försöka må så bra som möjligt är viktigt för mig. Jag tar de lugnt, gör saker jag tycker är kul, försöker jobba lite mindre, slappa mer och framförallt slösar jag inte massa onödig energi på helt onödiga saker. Då är det bättre att göra saker så man mår förbannat bra av. En grej kan vara att fullständigt skita i det som gör att man mår dåligt. Fan va lätt livet är att leva egentligen.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE