Lugn vecka istället för tuff.

Jag har varit så sjukt trött både igår och idag. Det kan nog inte bero på att jag har jobbat för mycket. I 3 dagar nu har jag ju bara jobbat några timmar under  förmiddagen. Måste vara att man går upp så sjukt tidigt. Jag kommer aldrig att kunna gå upp klockan 03:30 på morgonen och sen vara hur pigg som helst framåt eftermiddagen. Jag har försökt nu i flera år att på något sätt lura kroppen så att man känner sig pigg under hela dagen . Jag vill ju vara pigg under alla mina vakna timmar på dygnet. Jag har lärt mig att kliva upp på morgonen utan att egentligen känna av någon trötthet. Tricket är att bara gå upp direkt när klockan ringer utan att tänka liksom. Det funkar, men tröttheten kommer sen alltid under eftermiddagen. 
 
Annars tycker jag att detta har varit en bra vecka. Svårt att klaga när man jobbar 3 förmiddagar och är ledig 4 dagar denna veckan. Dessutom känns det ju ganska logiskt att om man börjar jobba tidigare än många andra då vill man också gå hem tidigare dagen. Så är det inte i alltid om man ska vara helt ärligt så jag är glad över att jag har haft så många sådana "softa" dagar nu.
 
Nästa vecka jobbar jag också bara 3 dagar, men dom är lite längre. Jag skulle ha jobbat mer denna veckan, men jag tog ju ledigt i helgen. Detta skulle alltså egentligen ha varit en ganska tuff vecka med upp tididgt varje arbetsdag och 6 dagar av jobb. Men bara för att jag tar bort 2 dagar och tar ut en del av den ledigheten jag har så blir veckan väldigt soft istället för ganska tuff. Man får vara lite lurig ibland.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE