Kvällen börjar bli natt.

Snart är det natten och denna dagen är snart förbi. Det har varit en bra dag med strålande sol 18 grader varmt och jag är så glad över att snön bara förvann. 
 
Helgen börjar också lida mot sitt slut. jag har fått en hel del gjort fast det känns inte för jag har tagit det så lugnt och allt jag har gjort har typ tagit max 15 minuter. Men allt småplock lite här och där blir  mycket gjort också. "Många bäckar små" liksom
 
 
 
 
Några saker som jag är ganska nöjd med det är att jag i helgen ägnade 10 minuter totalt framför datorn och sen ringde samtidigt ringde jag ett samtal och sen hade jag tjänat 1000 kronor som jag kommer att få in nästa vecka. 1000 kronor på 10 minuter !! Det är en bra lön. 
 
 
En annan sak som har med pengar att göra det är att jag fick reda på tidigare i veckan det var att när bussförarlönen kommer  i maj månad då får jag 2400 kronor extra. Det har något med förra året att göra. Det var någon period som vi gick avtalslösa. Jag kan inte alla detaljer, men på något sätt har jag rätt till 2400 kronor till och dom kommer i slutet på maj. 2400 kronor är ju inte mycket pengar, men det är ju mycket på ett sätt för jag känner ju inte att jag behöver jobba för dom, men dom kommer in på lönekontot i alla fall.
 
Ska man hårddra de så kan man säga att jag drar in nästan 3500 (3400) kronor på 10 minuter sitta vid datorn och prata i telefon.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE