Ganska mycket surr och snurr.

Nu är jag äntligen ledig igen. Shit vilken lång dag jag har haft. Över 12 timmar på jobbet och jag var uppe tididgt också. Nu snurrar det ordentligt i mitt huvud. 
 
Surr och snurr kan man väl kalla hela denna dagen. När man har en sånt här långt pass så hör det väl till att man gör lite misstag också. Jag körde fel massor av gånger idag. Det är tur att det finns rondeller som man kan snurra runt i. Det kanske blir ännu mer snurr i huvudet, men det får man ta. Jag fick även hjärnsläpp ibland när jag skulle svara på alla dessa frågor som man ofta får av resenärer. Frågor som jag får varje dag annars och jag vet ju, men idag var jag så surrig och snurrig så ibland visste jag bara inte. Jag kanske kom på det, men jag fick tänka en lång stund. Helt makalöst hur man bara kan glömma bort svar på frågor som man tidigare har svarat på i flera år. 
 
Det kan väl vara kombinationen: Danne, upp tididgt och lång arbetsdag som är orsaken till att inte allt har gått som på räls. Fast jag kör ju buss och inte tåg så inget går ju som på räls i min värld.
 
 
Nu ska det bli skönt med 3 dagar av ledighet. Det känn välbehövligt på något sätt. Fast jag har ju bara jobbat 2 dagar denna veckan, men det är klart att jag bara tackar och tar emot den ledighet jag får. Snart är det ju dags igen att surra och snurra under en arbetsdag. Det kan man nog vara ganska säker på.
 





Johan "pommen" de Glauce III
04 April, kl. 23:12 | Blogg;

Goder Afton min käre Daniel.

Nu när skymningen är över och jag sitter inne framför äril och njuter av värmen den avger med ett glas whiskey.
Jag, Johan kunde inte motstå att gästa din webblogg denna afton. Din förmåga att fängsla din läsekrets är imponerande! Jag vet inte om jag efter alla dessa varv runt solsystemets centralkropp har blivit mer lättroad eller om du besitter en begåvning, det låter jag vara osagt. Redan som 11 åring njöt jag i fulla drag av brott och straff av Dostojevskij trots min ringa ålder. Nu är det dock inte min läsrutin jag vill framföra till dig.
De få gånger jag har rest med omnibuss som jag kan approximera till 3-4 gånger i hela mitt liv har jag aldrig åkt fel. Jag har även blivit environgerintresserad nu på äldre dagar, då jag förstått att det är ej är bra för naturen med onödigt mycket förbränningsgas från ottomotorer. Då etappen blir längre om man kör orätt bildar motorn mer avgaser. För en bättre miljö för annalkande mansålder kan det vara bra och tänka på att framföra fordonet på rätt rutt. Jag kan även förstå att man kan göra fel ibland. Det har även jag gjort. Som man säger i alla samhällsklasser, en gång är ingen gång! Jag hoppas att du kan njuta i fulla drag i din ledighet och disponera Champagnen väl så den räcker över hela din ferie.
Jag vill framföra ett stort tack för denna mycket underhållande webblogg!

MVH
Johan "pommen" de Glauce III

Jacke
04 April, kl. 19:59 | Blogg;

Hej Danne!

Jag älskar att fotografera och ser att du har silvertejp på din kamera.
Är det av någon anledning?

Om det nu är bra kanske man ska testa att göra det på sin egna kamera också.

Jag undrar också om du redigerar dina bilder i något program? jag har försökt med photoshop men tycker det är lite svårt!

Hoppas på svar och ett jätte tack för en jätte bra blogg!

Jacke

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE