Ett inlägg igen om vad jag tänker på.

Denna dagen börjar också lida mot sitt slut. Det har varit skönt att få vara ledig. Extra skönt eftersom jag egentligen skulle ha jobbat, men jag sökte ju ledigt och fick detta. Det innebär väldigt lite jobb denna veckan och lite mer jobb nästa vecka fast ändå bara 3 dagar arbete och 4 dagar ledigt. Jag försöker njuta så länge detta med mer ledighet än jobb varar.
 
Jag vet ändå någonstans om att jag har väldigt mycket att göra framöver. Det finns ju en hel del som jag vill få gjort, fixa till och lyckas med. Det krävs en hel del av mig och lätt är det inte. Det känns ganska jobbigt. Jag får för mig att jag under väldigt lång tid har kämpat på med allt möjligt, men inte riktigt fått tillbaka lika mycket  som jag har velat på allt mitt slit. Det är misstag pga okunskap som gör att  en hel del inte har blivit som jag vill. Jag tror ändå att jag tillslut kommer att lyckas med sånt som jag nu tänker på att jag vill åstakomma och även strävar efter. Dessutom känns det bra att jag håller mig väldigt lugn och inte har för bråttom. Jag skulle gärna vilja att allt gick lite fortare, men jag har ju någonstans lärt mig att allt måste få ta den tid som det tar. jag får absolut inte börja skynda på allt på något sätt.  Har jag för bråttom då är man väldigt lätt tillbaka igen på "ruta ett" och så står man där och ångrar sig och får börja om igen. 
 
Mycket är jobbigt fortarande även om mycket också känns bra. Det som känns lite jobbigt är att kjag oroar mig lite för att jag inte ska orka med allt. Det är ju på ett sätt lättare att  ge upp än att kämpa på. Jag vet också att jag kommer att ha perioder där man mår ite sämre och då kan det också bli svårt att göra det som är rätt.
 
 Jag känner ändå nu att jag gör rätt och är på rätt väg.  Det är så skönt att jag inte bara blåser på och gör på samma sätt som förra året när så mycket gick fel. Jag har fortfarande svårt att acceptera och släppa att jag gjorde så många fel , men jag gör i alla fall inte om dom nu, och det känns bra. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE