Bara en dag kvar - Provade ny massagestol.

 
 
Denna arbetsdagen är nu också över. Nu har jag bara en dag till denna veckan sen får jag ta helg igen. Underbart ska det bli att få ledigt en fredag, lördag och söndag igen. Jag tycker att man alltid skulle få starta sin ledighet redan på fredag. man behöver ofta ha 3 dagar av ledighet. Arbetslivet är ett tufft liv och då är man värd 3 dagar av ledighet och mindre skulle man egentligen aldrig ha.
 
 
 
Något som annat som ingen skulle behöva få vara utan det är lite skön massage. Jag satte mig i den stolen som vi har på jobbet idag och jag måste erkänna att denna var mycket skönare än min massagestol som jag har hemma. Kanske investera i en ny nu.
 
 
 
Fast jag tror ändå inte att min rygg blir mycket bättre av en nyare massagestol . Den jag har hemma hos mig gör undervärk och det är en bra stol med kvalitet. När jag nu kan sitta på jobbet också i en massagestol som är minst lika bra då kan det inte bli så mycket bättre vård av min rygg. Man ska verkligen tänka på att ta hand om sin kropp. Det är man väl värd.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE