900 kronor för sånt som jag vill bli av med.

Idag  har jag sålt lite av mina saker som står här och dammar eller har legat länge i källaren och skräpat. Detta handlar ju inte om att tjäna så mycket pengar för det vet jag ju att man inte gör. Jag resonerade så att kan jag få några pengar  för saker som jag inte använder så är ju det bättre än ingenting. Man samlar på sig så mycket skit och en hel del får man slänga på tippen, men det finns också mycket som man kan sälja.
 
Jag besökte 2 secondhandbutiker. Den första secondhandbutiken gav mig 500 kronor för mina prylar. Dom ville inte köpa allt som jag hade med mig. Förklaringen jag fick var att det var  vissa av mina saker kommer att bli svårt att sälja. 
 
Men jag blev nöjd för att jag fick 500 kronor för det dom valde attt köpa. När jag sen besökte den andra secondhandbutiken så gjorde dom precis som den första butiken. Kollade lite på allt och räknade. Dom gick även iväg och jämförde mina prylar med liknade  saker på blocket och tradera.  Jag fick 400 kronor för dom prylar som den första butiken inte ville köpa av mig och jag fick loss 900 kronor på en timme. 
 
 
 
900 är ju inte så mycket, men bättre än ingenting. Filmerna kollar jag aldrig längre och andra prylar som jag sålde ligger ju bara här hemma och samlar damm, skräpar och tar upp plats. Slänger man skiten på tippen då får man ju ingenting. Man kanske till och med får betala för att få slänga de. Nu packade jag en ryggsäck och tog en promenad för att sälja saker. Det gav mig 900 kronor och jag är supernöjd för jag trodde inte jag skulle få så mycket. Jag var beredd på att få gå hem med saker igen.
 
 
Jag har mer saker som jag vill sälja, men jag vill vara lite lurig och framförallt vill jag ju inte ha för bråttom. Är man lite smålurig, håller sig lugn och kan på något sätt försöka förstå hur dom som köper beganade saker tänker, då kan man få någon femhundring lite då och då för gammal skit som man är så bra på att samla på sig. Det kommer att bli fler besök, var så säker.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE