Ledig denna tisdag..

GODFÖRMIDDAG! Jag hade ju tänkt att slå till och tjäna lite extra "cash" denna dag. 1500 kronor har jag ju investerat, men nu är de så att de sen igår så har "värdet" på detta gått ner ganska mycket. Jag såg de redan igår kväll. Jag kommer inte att göra något annat än att bevaka och sen slår jag till om de stiger igen. Där ser man! Jag skulle ha slagit till förra veckan istället nu får jag vänta och hur länge de vet jag inte, men som de ser ut nu så kan mina 1500 kronor lika gärna stå kvar tills de stiger igen.

 Ledig idag. Har en del att göra om jag vill. Problemet som jag har är ju som de alltid har varit sen jag kom hem ifrån Amsterdam: Jag vet inte vad jag vill ? Jag har många tankar om både de ena och de andra. Jag har lagt undan ett litet sparande på min lön. De är inte så mycket som förut och de finns ingen anledning att fortsätta kämpa med de. Men jag tror de är bra att spara någonting och de kan jag ju göra utan att behöva tänka och kämpa. Men jag har liksom ingenting direkt som jag vet att de där ska jag göra längre fram. Jag funderar på Stockholm, men jag vet inte. Jag åker gärna till andra större städer i europa, men kanske vill jag något annat och då kan jag inte göra de. Jag funderar på Thailand och de ville jag först, men nu har jag ändrat mig. Kanske ska man enbart försöka spara pengar för att sen lösa bostadslånet, men de är ju så tråkigt. Renovera lägenheten?? De känns som ett för stort projekt för mig eftersom jag vill göra så mycket här hemma.
Såhär håller de på inne i mitt huvud. jag måste välja och bestämma mig, men de är de som är de svåra. Beslutsångest helt enkelt. jag kan ju välja att inte göra någonting och de har jag väl på ett sätt gjort nu då eftersom jag inte har bbestämt mig.  

Nu ska man ändå komma ihåg att jag mår ändå bra. Jag äter gott sover bra och jag känner mig glad och lycklig för jag har ju haft ett bra år där jag har förverkligat en av mina drömmar. 3 utlandsresor på ett och samma år (de blev ju 4) De vore konstigt om jag redan nu var säker på vad jag ville härnäst efter några intesiva månader av mycket kämpande, sparande och resande... Jag får väl gå runt i mitt "tomrum" och de får ta den tid de tar för min tanke verksamhet att komma på vad jag vill.

Nu ska jag se till att ha en bra ledig dag!
Trevlig tisdag på er!







lotta
09 September, kl. 12:13 | Blogg;

hej danne.

självklart ska du ju renovera, de är en investering om nått.. plus att man blir jäkligt glad att komma hem till ett fräscht hem.. (ser ju inte jätte kul ut i din lgh, om man får tycka lite)

sen bara va är det för investering du gjort? varför satsa du inte mer pengar, 1500 är ju inte mycket pengar för dig..... eller?

tack för en underhållande blogg

BD
09 September, kl. 16:53 | Blogg;

Hej



Kan du inte hinta lite om vad det är för investering du har gjort?



Är det aktier, eller till och med nån råvara?



Mvh

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE