Borde sova nu !

Borde sova nu. Dom flesta går och lägger på kvällen en söndag. Jag har jobb imorgon, men jag börjar inte förrän 13:50 eller nått. Men jag borde ändå gå och lägga mig. Jag måste ju vända dygnet på något sätt. Nu är jag hur pigg som helst. Frågan är hur de känns imorgon efter en dag av arbete? lång dag. Från tidig eftermiddag till sena natten.

De får väl ta den tid de tar med att vända dygnet rätt igen. De är väl bara att gilla läget och fortsätta nattblogga om något.

Vad då?
Vågar jag skriva ner vad jag vill göra nu? Jag menar, vad är de för andra saker jag vill göra nu när 3 resor är fixade? Ska jag ens fundera på de redan nu? Jag har ändå lite som jag tänker på. Stockholm tex. Jag vill gärna komma upp en gång per år. De har inte blivit något i år och jag tror inte de blir något heller? Jag vill sätta fart med en annan sak, eller två saker kan man säga att de är. 1. Thailand. Jag vill tillbaka och ska jag vara realistisk så tror jag att de kan ske i mars 2012. Tidigare tror jag är svårt för då måste jag kämpa med mitt sparande igen och jag tro att de kommer att ta väldigt lång tid innan jag gör om en sån grej som jag har gjort i år med att spara pengar.

 2. Bostadslånet. Brottas lite med de inne i mitt huvud. Jag vill liksom lösa de. fast jag vet inte om de är så viktigt att få de klart just nu.  Ca 60 000 kronor kvar har jag. Varför inte göra ett försök? Har jag kunnat få loss 85 000 till resor på nio månader så borde jag väl någon dag inom en ganska snar framtid kunna fixa bostadslånet. Men jag vill inte strunta i Thailand och egentligen inte stockholm heller. Hur löser jag detta? Strunta i bostadslånet och res istället ! kanske, men då kommer jag ändå att tänka på min förhållandevis lilla skuld. För 60 000 kronor är inte mycket när vi pratar skuld till bostad. Men 60 000 kronor är ju mycket att betala på en och samma gång och hur fixar man detta?  Måste få loss "cash "igen. De finns inget annat,men jag har ingen riktigt bra strategi på hur de ska gå till eller så orkar jag bara inte nu när jag någonstans vet vad som krävs för att fixa de????
HMMM...





Sebastian
09 September, kl. 11:09 | Blogg;

Hej Danne!



En liten fråga: funderar du på att renovera lägenheten själv eller anlita hantverkare? Vad har du för planer för lägenheten, kan du inte visa oss i en guidad tur?



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE