2011 09 19


 Idag har jag varit på utbildning för jobbets räkning. YKB kallas de och de är lag på att man måste genomgå dessa  utbilldningar. 35 timmar ska man göra inom 5 år. Idag har jag gjort 7 timmar. Jag har en dag sen tidigare också så jag har 14 av 35 timmar fixade. Dessa 35 timmar måste vara fixade innan 2015. Efter de får man inte köra buss om detta inte har blivit klart tills dess. Så har jag fattade iallafall. 

Annars då?

Allt är bra med mig, men jag är ganska tom och de är inte mycket jag får gjort i min vardag. De har blivit lite tomt efter att jag har klarat mina 3 resor på ett år som var årets mål.




En vecka efter detta var fixat så åker jag på en resa till och de kändes bra. Amterdam i helgen, de blev en bra resa de också. Precis som dom andra 3 resorna i år. 

 Men de är nu som jag verkligen inte vet mer. Just nu vet jag inte vad jag vill. Jag känner inte riktigt att jag orkar. Jag har svårt att tända till igen. De är väl så att jag behöver ett "break". De finns väldigt mycket som jag tänker på att jag vill göra. De finns väldigt mycket som jag känner att jag kan göra om jag bara kämpar lite för de innan. men de är väl där problemet ligger? Jag vet inte om jag vill kämpa för något mer? Jag behöver liksom ett "break" från allt vad kämpa heter. SLUTA KÄMPA BÄTTRE ATT LEVA LIVET ÄNDÅ, typ så. Sen när jag vill göra något som ekonomiskt liknar detta som jag i år har fixat. Då är de kämpa tag som gäller, en bra strategi för att verkligen se till att man fixar de man vill ska hända. men jag får vänta med detta tills jag verkligen vet vad jag vill. För de är svårt att kämpa i tomhet och mot ingenting.








Lisa
09 September, kl. 19:41 | Blogg;

Hej, Danne jag undrar hur du kan ha råd med att åka utomlands så ''ofta''. Det kostar ju väldigt mycket? :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE