2011 10 15


Vaken igen och vet inte riktigt om jag ska gå och lägga mig igen eller vara uppe. Vaken iallafall så jag ser, men jag vet inte om jag ska göra något. Något måste göra har jag väl egentligen inte förrän ikväll. Då ska man jobba igen. Men först ska jag träna/eller inte.. Hämta mat de gör jag ju senare. Ska kanske bara ta mig ut på en promenad, men jag har ingen lust för vänersborg ser extremt grått ut just nu. Svårt att veta vad man ska göra och de blir svårt att veta när man inte känner att man måste göra någonting.

Jag funderar mycket på renoveringen av köket. Jag har kommit ganska långt i min tankeverksamhet. Jag tror faktiskt att de är detta jag vill göra när jag nu någon dag framöver har får ihop pengar till detta. Men jag har inte bestämt mig utan de kan ändå bli så att jag hittar på något annat. Men oavsett vad jag hittar på så krävs de ju att jag får loss pengar och ska man renovera kök så krävs de ganska mycket pengar, men allt går ju bra nu och kunde jag få ihop 4 resor som totalt kostade 100 000 i "cash" på 9 månader så ska jag väl kunna få ihop ett kök ganska snabbt. 

De som kan bli tufft att klara de är ju att jag vill få ihop pengarna först innan jag överhuvutaget gör någonting annat. När jag reste så sparade jag en liten hög och sen åkte jag, kom hem fortsatte spara och sen stack jag igen. Jag hade liksom några delmål med mitt sparande. Nu vill jag få ihop pengar till alltihop innan jag fortsätter så de känns lite tuffare på de sättet att fixa detta. Dessutom kostar ju normalt ett kök ganska mycket mer pengar än vad en resa gör. När man har fått ihop en liten hög så är de lätt att skjuta renoveringen på framtiden och resa istället, eller gör något helt annat . ÖHHH .. Lite "huvudkliande" här.

De som ändå motiverar mig till att ändå fixa detta och inte göra något annat de är att jag har lite svårt att se köket som de ser ut idag. Jag vill ha nytt och fint. Dessutom har man väl fixat detta så behöver jag ju förmodligen inte göra så mycket mer med köket på kanske 15 år eller mer. Renovering av kök är ju liksom inget ständigt återkommande jobb. Har man väl gjort de så ser de fräscht ut ganska i många år (bara man städar ibland) Jag tror också at värdet på lägenheten stiger lite. De kan vara lättare att sälja de till de pris man begär om de ser nytt och fint ut när kunden tittar. Jag vet inte om de är så, men jag tror de. Nu har jag inga planer på att sälja, men man vet ju aldrig.. 

Vi får väl se hur de blir? De viktigaste för mig just nu om detta med köket ska bli verklighet de är att  jag  sparar "cash". De mesta går bra nu så de borde inte vara några bekymmer att få ihop den "högen" med "cash" som krävs.










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE