Är på väg ur tomheten.

Hej !

Världens bästa tisdag kanske! Nja... Skrev bara så, men jag har varit och tränat igen. De gick inte lika bra som igår. Fast de är svårt att överträffa för igår gick de ju sjukt bra!!! Men jag kan nog säga att idag körde lika bra som i helgen. Och då kan jag ändå vara nöjd. Vill nu dit i morgon igen !! WOW WOW WOW ... Lite världens bästa tisdag iallafall.



Jag kanske har tränat bort en del  av "tomheten" som jag har gått runt och burit på ett tag?
(eller duschat bort den)
 Jag vet nog kanske inte riktigt än vad nästa lite större grej för mig blir? Men jag har lite "vibbar" åt huvudstaden Stockholm. De känns som jag vill dit.  Sen efter får vi se hur de blir ??? Detta året har jag ju varit ute och rest så varför inte avluta med en lite tripp till Stockholm?? 

Jag är naturligtvis inte säker än för ja heter ju Danne. Men jag kände just ikväll att de vände lite. Jäklar vad bra de känns med träningen igen och jag har faktiskt dragit in 5000 i "cash" bara på att köpa, bevaka och sälja och inget mer än så. Man kan ju inte ens kalla de för att arbeta tycker jag, men ändå tjäna en slant ! COOLT !
Dessutom känns de som att jag vill "tagga" till Stockholm !

Kanske har jag på något sätt tränat bort lite av  min tomhet som jag hade? (frågar mig själv de) Man blir tex piggare av att träna. En piggare Danne = en gladare Danne och en gladare Danne kommer lättare på vad han vill ! Även om de fortfarande snurra i huvudet,.. Så är de i Dannes värld. 

 Kram till er världens bästa bloggläsare !!!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE