Glömmer allt !

Hej !
Tankspridd ocgh glömsk=Danne ! Tror de stämmer ganska bra på mig idag. Jag hade en del att göra idag, men jag blev upptagen och tänkte för mycket på helt andra saker och så glömde jag av allt som jag skulle göra idag. De har såklart inte blivit gjort och nu är de försent. Jag måste ju snart gå och lägga mig för jag ska upp tidigt i morgon och jobba igen. De var bara vardaglig trökgöra som jag hade att göra, men ändå. Nu får jag fixa allt en annan dag. Jag får väl börja skriva upp precis allt som jag vill få gjort innan jag ska göra de eller så skiter jag i allt och gör något om jag kommer ihåg de.

Hur funkar de egentligen när man är en person som tänker på allt, men inte får något gjort. Eller ska man kanske säga: Ju mer man har att göra ju mindre får man gjort !







victoria
10 October, kl. 21:38 | Blogg;

hej vem tar kort på dig?

Lotta
10 October, kl. 21:47 | Blogg;

Hej Danne!

Jag tycker det är löjligt att folk ska fråga dig varje dag om vem som tar kort på dig. Så jävla svårt kan det inte vara att lista ut. Dessutom har du berättat hur du gör flera gånger. Om folk inte klarar av att scrolla ner och läsa borde de inte få något svar!



Puss

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE