En kväll som denna..

Oh nu känns de kroppen. Känns som vila och slappa aldrig har varit en bättre idê än just nu. Jag försöker att inte tänka på någonting av de som har med mig att göra. Läsa en bok är bra där. Man blir djupt försjunken i de som står i boken (om den är bra). Man skingrar liksom tankarna från allt annat. Tror de är bra och speciellt när allt snurrar för mig just nu.

Undra hur länge jag ska gå runt och känna mig som jag gör. Hur är de då? Vet egentligen inte de, men jag kan nog liksom inte släppa tanken på att jag vill ha något att se framemot. Något utöver de vanliga. Men jag har kört fast. Idag funderade jag på om jag inte skulle "tagga" till Stockholm iallafall. Vore kul att averka några dagar där innan detta året är slut typ.. Men så ändrar jag mig hela tiden. Bättre att dra till ett annat land. Eller spara pengar till renovering. Eller bara vara hemma och bränna "cash". De finns ju mycket jag skulle kunna tänka mig att spendera "cash" på då. En Iphone, snygga kläder, nya glasögon, klocka, nya träningsskor, ny dator eller nya möbler. Men om jag ska skaffa prylar då blir de ingen resa på väldigt länge. Inte ens inrikesresan till Stockholm. De får jag skjuta på framtiden då. 

Jag vill för mycket!! Allt ska ske samtidigt helst för då slipper jag ju bestämma mig. Jag fixar inte de just nu. Jag bestämmer mig för en sak och sen ändrar jag mig sekunden efter. Fasen att jag ska vara en person som tänker så sjukt mycket ! Varför är jag inte mer spontan??? Åh mitt huvud ! Varför ska de vara såhär just nu. Snurra snurra och tankar tankar om allt och ingenting... 

 






Chaffisen
10 October, kl. 22:28 | Blogg;

Ta det lugnt Danne. Du har ju rest mycket i år. Försök att skapa ett bra liv här hemma istället.

Gräset är alltid grönare på andra sidan.

Lisa
10 October, kl. 12:23 | Blogg;

Hej Danne! Jag undrar om inte du kan göra ett videoinlägg till min vän Johnny som fyller år idag. Säga grattis och så. Ha en bra dag!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE