Poolen gör underverk.

Efter några timmar i och vid poolen så känns de helt ok nu. Man känner sig defentivt mycket fräschare efter några timmar av slappa med sol och pool.







  

Jag ska nu ta mig ut och fixa något att äta sen går jag väl runt och tittar lite om jag känner att jag orkar traska och går runt i Patong. De kan ju också hända att jag ganska snabbt tröttnar på alla dessa människor som försöker fånga ens uppmärksamhet.  Kostym, massage, DVD, gillar du indisk mat? Alla dessa frågor och mer  blir man lätt trött på efter tag. På kvällen och natten slutar inte frågorna. Men dom byts då ut mot : Vill du köpa knark eller Jag vill följa med dig till rummet och ha sex. Detta är inget som är roligt, mende bara att gå vidare och strunta i de. Jag hoppas att de inte är sånt här jag minns från Thailand när jag kommer hem. Jag vill minnas alla partynätter (trots att de känns tufft dagen efter) Den goda maten som finns i Thailand i massor och en hel del människor kommer jag nog också ändå att lägga på minnet som verkligen har varit väldigt vänliga. 

Jag ska inte riktigt åka hem än. De blir mer party, pool och god mat innan de är dags att tänka på en hemresa.
Nu blir de tex mat.

Kram.. 





Busiga Britta
01 January, kl. 15:10 | Blogg;

Hej Danne, du har ju en del tatueringar. Kan du inte ta tydliga foton på var och en av dom och sedan skriva lite hur du tänkte och varför du har just dom tatueringarna på dig heting!!!!!!!!!!!!!!!

Agneta
01 January, kl. 18:41 | Blogg;

Jag reagerade lite över den goda maten, det man har sätt dig äta är burgerking som finns i Sverige, Pizza som finns i Sverige.

Men de är goda saker det med!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE