Slappar nog i eftermiddag.



Har precis ätit lite. Nu får de bli en film och slappa lite i massagestolen. Kanske går jag och  lägger mig en stund för i kväll och i natt ska jag köra lite blå buss.







 Egentligen skulle jag nog behöva ta mig ut på en promenad istället för att vila. Aktivitet och rörelse säger ju alla som vet att de är bättre än att sitta still och jag är nog ganska säker på att detta är rätt. För så många studier de finns om att de är bra så har nog inte alla fel. Kolla bara denna sidan (Sund.nu) De är alltid bra att röra på sig och de mår alla bättre av utom kanske en grupp av människor. Dom som lider av schizofreni, där dopaminbevattningen av pannloberna är för hög och oorganiserad redan innan... Men hur många vet jag som lider av de ??? Jag vet ingen, men de finns säkert någon/några.

Tyvärr är de så att jag inte har någon lust att ta mig ut och promenera. Så de blir nog så att jag slappar här hemma idag. Får försöka ta nya tag nästa vecka istället och hoppas då att jag klarar de. De är ju bara några få dagar av jobb nästa vecka sen taggar jag till Stockholm. Kan var skönt att ha rört på sig och känna att man har tränat bra innan denna lilla mini semester som är de jag mest ser fram emot just nu.

Kram...






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE