Tankar denna söndag kväll.

Nu är de söndag kväll. Helgen börjar lida mot sitt slut och i morgon är de ny arbetsdag. Skönt att man har sovmorgon hela nästa vecka.

Under denna söndag kväll har jag käkat middag ute och pratat med en kompis på telefon. Jag har också tittat på dom sista delarna av serien SKÄRGÅRDSDOKTORN. De finns många tankar kring den serien som innehåller 18 avsnitt och dom har jag gått igenom på denna helgen. De är ju bara skådespelare, men de man verkligen tänker på när man tittar på den är att f'n vad olika människor är egentligen. De gäller ju inte bara människor som spelar roller i en tv-serie utan de är ju så i verkliga livet också.

Jag har i kväll pratat med en kompis som på ett sätt är väldigt lik mig, men de finns också saker som skiljer oss åt. Hon var (vad jag tyckte) väldigt privat. Hon beskrev verkligen sina innersta tankar som hon har inom sig och säkert har tänkt på en hel del innan hon berättar för mig. Jag berättar verkligen inte allt, men de finns de verkligen personer som gör. De fick jag i alla fall bekräftat i kväll. Jag kunde inte låta bli att fråga hur hon klarar att vara så privat ? Hon svarde bara att de är inga problem att berätta något för dig och de känns alltid så mycket bättre när man verkligen pratar ut med någon om de innersta som man går och bär på. De borde fler göra sa hon. 

Jag har funderat mycket på detta. Är de så att man mår bättre av att berätta allt ? Typ de som man tycker är väldigt privat eller kanske pinsamt. Jag själv är defentivt inte en person som berättar allt. Jag kan berätta mycket, men långt ifrån allt. De finns vissa gränser tycker jag, men där är de nog långt ifrån alla som håller med mig.

Jag har tänkt ibland att skriva inlägg här på bloggen om en hel del saker som för mig är väldigt privata. Jag har ibland skrivit, men inte vågat publicera. Varför ? Jag vet inte riktigt ? De är inget olagligt de handlar om, men de kan vara att jag känner att något känns hotat om jag berättar. Jag vill inte hänga ut någon även om jag har blivit sviken av personer. Jag kanske rent av är rädd för vad folk ska tycka om jag berättar om vissa saker som har hänt. 

Vad är hotat ?

Vissa saker är jobbiga att berätta och för mig krävs de väldigt mycket styrka för att våga berätta och jag kanske inte riktigt känner mig redo att besvara frågor och försvara mig om jag får frågor om de jag berättar. Bättre att inget säga då. Kanske ?

Jag vill gärna inte hänga ut någon.

De finns en hel del som jag inte vill skriva om för om jag gör de så hänger jag ut personer som har med de att göra.  De händer ibland att man råkar på människor som sviker, som påverkar ens liv så mycket att de blir något som man måste bearbeta under lång tid. Man råkar ibland ut för människor som påverkar ens liv på dom mest märkliga sätt som man aldrig hade kunnat föreställa sig.  Jag vill gärna inte hänga ut någon och förklara vilka idioter jag tycker att vissa är. Jag känner inte de behovet så ofta av att "hämnas" om någon gör något mot mig som jag inte gillar. Jag tycker de är bättre att låtsas som inget har hänt för att göra något åt de tar bara på min egen energi och den vill jag lägga på annat. Dessutom händer de ju att man förlåter människor också. Då kanske de är bra om man inte har gjort något för att ge igen när någon gör något mot mig som jag inte gillar. 

De finns väldigt mycket som jag inte skriver om här på min blogg. Skulle jag göra de så finns de personer som skulle bli uthängda på ett negativt sätt och något sånt vill jag inte göra mot någon.


Jag kanske är rädd för vad folk ska tycka.
 
Jag bryr mig inte så mycket om vad folk tycker och tänker om mig. Jag förstår mycket väl att man inte kan bli omtyckt av alla och de tror jag alla begriper.  Fast om vissa saker så kanske de ändå är så att jag just bryr mig och är rädd för vad folk ska tycka. Bättre då att inte skriva de, men dom vesäntliga frågorna är:

Är de så farligt att vara väldigt privat inför andra och kommer jag att må bättre om jag skulle lätta mitt och verkligen skriva om saker som för mig är väldigt privata ? ( De känns till och med läskigt trycka på publicera knappen för detta inlägget) Vi får se om de blir några riktigt privata inlägg i framtiden som om jag skulle vara kändis rent ut av ha "skvallerpress stuk"?

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE