2010 10 15

Godmorgon på er..

Underbar dag och kväll igår. Nu jag trivs som "fisken i vattnet" här i huvudstaden. Nu ska jag fortsätta se till att må bra. Jag ska ta mig ner och äta lite frukost. De är ju nästan de bästa med att ligga på hotell. Frukostbuffen !



Jag äter ju nästan aldrig frukost hemma. Varför ? Ja de beror på att med de jobbet jag har där jag börjar på så olika och "konstiga" tider så sätter man sig gärna inte och äter frukost. De är inte särskilt gott att äta frukost vid 04:30 på morgonen och de är ju då jag går upp varannan vecka året om. De andra veckan när jag jobbar sent ja då händer de ju att jag kommer hem mitt i natten och då behöver jag ju sova fram till lunch och sen är de snart "time" för jobb igen så då hoppar jag ofta över frukosten. Så ser min vardag ut. För de mesta trivs jag med de... 

Men  idag och hela helgen har jag en liten "minisemester" så nu blir de frukost.

Gott ska de bli !

Kram..





roger johansson
10 October, kl. 09:38 | Blogg; http://http://rogerjohansson8.wordpress.com/

Var någonstans bor du,i stan eller utanför.Det brukar bli mycket travande när man är där.Här skiner solen och vindstilla hoppas du har det så du med. Ang tider gör som jag börja jobba bara kväll. Ha de bra.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE