2010 10 06

Sitter här och har lite ont i halsen och har känningar i ryggen. Halsen får vara som de är. Ryggen får jag placera i massagestolen så kommer de att kännas bättre. Jag känner mig ganska slö som vanligt nu för tiden. Egentligen väntar jag nog bara på att få tagga iväg till Stockholm. Kommer att skämma bort mig ordentligt och se till att ha de bra där i huvudstaden.




 Undra om jag kommer att ångra de när jag får notan på vad allting har kostat. Men f'n, man måste ha kul också ! För vad är egentligen sparade pengar värt när man har sett hur mycket man har tex på kontot. De är ju inte så häftigt i längden. De är ju vad man byter mycket pengar mot som är de roliga, häftiga och som verkligen kan göra att man mår riktigt bra ! Eller dåligt om man tycker att man "brände" för mycket.Men de är ett tag kvar till jag ska tagga till Stockholm.


 

 Först har jag en hel del jobb kvar. Denna veckan är de mycket. Jag jobbar 6 av 7 dagar denna veckan. Dessutom några till nästa vecka innan jag sitter på snabbtåget till Stockholm.

Nu får de bli lite mat och sen är de "time" för jobb igen.

Kram..





Åsa
10 October, kl. 21:18 | Blogg;

Lite nyfiken... vad är det du skall göra för nåt kul i Stockholm? Och med vem?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE