Where Do You Come From ?


Godmorgon !

Jag har fått gjort lite nu under förmiddagen. Ha ha, låter som jag är hemma redan grejar. Fast jag är ju kvar i Thailand, men man behöver ju göra lite här också för att semestern ska funka.


Jag har varit och tagit ut 10 000 nya baht. De får bli dom sista pengarna som jag spenderar  här i paradiset. Jag tror jag klarar de för de blir inte mycket shopping nu. Jag bokar inte heller några nya rundresor så jag ska nog klara mig på lite mer en 2000 svenska kronor här til lpå Fredag. Jag har lämnat in lite tvätt igen. Den ska jag hämta imorgon. För mellan 50 och 100 svenska kronor så får man sina kläder tvättade, torkade, strykta, ihopvikta och inplastade. Jag kommer inte ha mycket smutstvätt när jag kommer hem. De blir bara att packa upp och lägga i lådorna. Perfekt !

Nu ska jag tagga ner till poolen och käka lite och sen får vi se om de blir Beatchen eller promenad i Patong centrum. Ikväll blir de party ute igen. De blir min sista kväll och natt ute på stan. Sen blir de ingen mer alkohol före jag åker hem.

Förövrigt så kan jag säga att allt är bra och jag känner en behaglig känsla i kroppen. Jag har haft en fantastisk semester såhär långt och de bästa är att jag har flera dagar kvar !!! Jag har lärt mig mycket !!! Både om mig själv och Thailand, lokala befolkningen och turister. Jag får ofta frågan från både Thai - folk och turister. WHERE DO YOU COME FROM ? Senast bara för någon timme sen. De var en turist som fråga om jag kom från Australien för de såg så ut tyckte hon. Folk gissar nästan aldrig Sverige utan dom tror att jag kommer från antingen Finland, Norge, England eller som nu Australien........


Kram....


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE