Ska hämta och lämna


Jag har legat och slappat lite vid poolen ! De blev de idag med. Ska ta mig ner till beatchen någon dag, men de n ligger någrahundra utanför resortet så de är lite mer omständigt att ta sig dit för man måste ju packa en liten väska. Oj vilka bekymmer man har.

Jag kan säga de igen att jag mår bra och allt känns bra, men de är ändå så nu att jag vill åka hem. Jag längtar väl inte till flygresan de kan jag inte påstå. Den är ju verkligen inte rolig nånstans. Men jag är lite mätt på allt här nu. Jag har haft några fantastiska veckor här och jag kommer att ha med mig mycket minnen härifrån. Fast nånstans i allt detta lyx, njutning och leva livets glada dagar så vill man tillslut hem.

Jag vill hem till Sverige och äta god frukost, träffa mina vänner, ha nya projekt på gång och vara den vanliga Danne som jagfaktiskt  är. Jag har lärt mig mycket på denna resan. Jag har kommit på saker om mig själv som jag inte har tänkt på innan. Jag har också lärt mig mycket om Thailand och dess befolkning. Saker och ting är inte alltid som man tror att de är och de får man bekräftat varje dag här nere. 

Ok nu blev de ett inlägg om lite hemlängtan. Men de är prcis de jag gör, längtar hem. 
Nu ska jag i alla fall gå ut och hämta min tvätt som jag lämnade in igår. Samtidigt ska jag lämna lite mer. Så att jag har mycket rena kläder som bara är att packa upp och lägga i lådor när jag kommer hem......

Kram... 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE