Not So Hot !

Tjena !

Jag har varit ner vid poolen några timmar. De var behagligt och skönt. Bara slappa och bara vara.De är underbart !

Idag är de inte så varmt. De är lite molnigt och även lite vind i luften. De är ganska skönt och de blir ju mindre risk att man bränner sig. Nu ska jag ta och gå ut och käka igen. De blir något ställe nere på stan. De finns många bra och servicen är umärkt. De enda som kanske inte är bra de är att mycket av den maten jag äter här är väldigt fet. Jag tränar ju inget här nere så man blir lite rund om magen. Fast då är de roligt att hoppa bomben i poolen !!

De finns som jag sa många bra matställen här så har man bara casch och röra sig med så finns de så mycket gott att äta. Här på resortet finns två matställen. De ena ligger vid poolen och den andra vid receptionen. Den vid poolen är öppen på dagtid mellan 10:00 - 18:00. Den vid receptionen är öppen 18:00 - 23:00 tror jag. eller något
Den restaurangen som är öppen kvällstid har tre olika rätter man kan välja mellan. De är kyckling, kött eller fisk. Dessutom har dom en salladsbuffe. Jag har varit där en gång och då blev de kyckling får se om jag prova kötträtten en gång också innan jag åker hem.

Idag blir de ute på stan som gäller. Får se vad jag äter. Pasta, pizza eller något med ris. Vi får se ??

Kram...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE