Nedräkningen har börjatJa jag sitter här och funderar. Kanske funderar jag lite för mycket ?

Jag har börjat och räkna ner lite. Nu är de mindre än en vecka kvar till hemresan och nu börjar jag planera lite för den. Ni vet, man måste tänka på hur mycket mer pengar man vill bränna här. Blir de mer shopping? Hinner man med mer rundresor ? Hur många mer kvällar av party party ska jag göra, osv ?

Vad de gäller pengar här nere så har jag bränt semester kassan och de är jag nöjd med för de är ju helt enligt planerna. Jag har väl tänkt att bränna kanske 2000 svenska "pengar" till här nere och sen räcker de. De innebär att jag fortfarande kan äta gott och någon mer ute kväll med party party blir de.

En kväll till ute i Patong Nightlife får de bli. De blir en bra avslutning på en på många sätt fantastisk resa.
Några galna shopping rundor blir de inte för de går alldeles för mycket pengar då och min semester kassa är ju redan bränd. De blir heller inga fler rundresor utan denna sista vecka hänger jag här på resortet och ute på stan.

 De är inget problem för jag har gjort två fantastisk resor under mina veckor här nere och de och mycket mer  kommer jag förmodligen att minnas livet ut. Jag har inte skrivit något än om min båtresa i östra Thailand, men jag vill vänta lite för de är klart de roligaste och mest fantastiska på denna resa som jag har gjort och jag vill spara de bästa till sist.

Som jag sa: Nedräkningen har börjat, men jag har ju några dagar kvar av njutning. God mat, poolen och nattliv !

Kram....Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE