Kommer inte att blogga på ett tag




Jag kommer att resa runt lite utanför Patong med start imorgon eller övermorgon. De innebär att de nog inte kommer att bli så mycket bloggande resten av min smester. Jag vill ju se så mycket av Thailand så jag hinner inte riktigt sitta här och skriva. De kommer inlägg och bilder så småningom på allt jag är med om här. Men jag vill inte bära med mig datorn överallt. Jag lämnar kvar ganska mycket saker här på resortet och tar bara med mig de viktigaste.

Ok då vet ni så ni inte börjar undra var jag helt plötsligt tar vägen.

Kram...





 





Therese
03 March, kl. 23:16 | Blogg; http://tesslindberg.blogg.se/

Det gör du helt rätt i Daniel. Hoppas du får en fantastisk upptäcktsresa. Längtar tills du kommer hem så vi kan få höra om allt spännande du varit med om. Villka underbara bilder du ha visat för oss, jag är såååå avundsjuk, men unnar dig verkligen det här. Vilka minnen du ska bära med dig resten av livet. Misstänker att det med resor blir som med tatueringar, har man väl skaffat en vill man bara ha fler. Kram på dig

VIKTOR
03 March, kl. 07:33 | Blogg;

Du missar väl inte att kika in Håkans (från Färjan) bar nu när du är i Patong, den ska ju ligga där. Hade ju varit kul om du fick en bild på dig och Håkan för bloggen! :)

Lassch
03 March, kl. 05:48 | Blogg;

Tjena Danne!



Tänkte bara hälsa att du fått skaplig bränna under tiden i Thailand! Nu kommer dom att bli avundsjuka på dig hemma i Sverige!



Peace!



/Lassch

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE