Går ut en liten stund ikväll


Tjena !

Hur är de med er där hemma ? Hoppas ni mår bra. Jag gör de i alla fall. Fast jag är ganska trött. Idag har jag gått en lång promenad i Patong. De är långa gator, mycket att se och försäljare som hela tiden vill sälja så man blir lite snurrig här nere i värmen. Jag har slappat ganska mycket idag vid poolen . Ätit har jag såklart också gjort.

Jag har också bokat en liten resa till Koh Poda. De ligger öster om Phuket. De blir en båt till lite öar och den går mellan höga klippor där vi kommer att sola, bada och snorkla. Vi kommer att övernatta en natt i en bungalo. Vi ska till en ö som heter Koh Hong, där de bara bor tre bofasta invånare. På ön blir de lunch och mera snorkling. På kvällen blir de mycket slappa vid havets vågor och brus. Allt detta och mycket mer under två dagar. De ska bli kul ! Detta är på onsdag, men de är bra för då har man något att se framemot. Nu när man känner sig lite seg på kvällarna och man vet inte riktigt om man vill göra något direkt.
Men jag gör nog ett försök att ta mig ut ikväll och titta lite i Patong såhär på kvällen. Går väl till Rock City som jag tänkte redan när jag vaknade imorse. Jag provar de, men blir de för segt så går jag tillbaka hit ganska omgående. För jag är ganska trött och jag har gått mycket idag.

Kram...


Nalle
03 March, kl. 14:25 | Blogg;

Du skriver vi väldigt mycket.. vilka är vi då ????

Therese
03 March, kl. 23:20 | Blogg; http://tesslindberg.blogg.se/

Hej Danne, du har väl stegräknaren med dig ;o) hehe. Här hemma har ÄNTLIGEN solen börjat skina och snön smälter sakta men säkert bort. Du kommer nog att komma hem lagom till att det kommer kännas som att våren är på väg. Kram på dig vännen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE