Dungelsafari i Khao SokIdag har jag haft en underbar dag med massa upplevelser. Man är verkligen i paradiset. Så är de. Vi har varit på Djungelsafari i Khao Sok. De blev en bussresa på ca tre timmar till sydthailand största och mest orörda nationalpark. När vi kom fram möttes vi upp elefanter som vi fick hoppa upp och sätta oss på. Jag satt på elefantens rygg och där uppe fick jag se regnskogen. Efter de köpte vi lite fruk som jag matade elefanterna med och så gav jag min elefant förare lite drix och han blev som alla Thailändare blir, jätteglad.

Sen åt vi lite Thaimat vid elfantlägret och sen var de dags för en kanot- tur ndför floden för att titta mer på regnskogen.
Kanoterna gled sakta nedförfloden så man lätt kunde kolla in den fantastiska regnskogen och dom höga bergen. Vi tog en kort paus på ett litet ställe och sen gled vi vidare nedförfloden. När vi var framme och vårat äventyr bara hade en bussresa kvar så skulle jag försöka kliva ur kanoten och min fot hade typ somnat eller nått för jag kunde inte stå på den utan höll på att ramla. fyra Thailändare tog tag i mig och väntade tills jag kunde stå själv.

Bussresan tillbaka till Phuket tog även den ca 3 timmar. Detta var en fantastisk upplevelse som jag sent kommer att glömma.
KRAM...


Therese
03 March, kl. 23:29 | Blogg; http://tesslindberg.blogg.se/

Men ÅH vilket äventyr. Gud vad elefanter är söta. Dom verkar så himla goa och snälla. Åh vad jag längtar efter alla dina historier nu. :o)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE