Nattblogg

Har kommit hem från jobbet och nu sitter jag här igen. Mitt i natten går jag in på bloggen och skriver ett inlägg. Lite beroende kanske. Menas regnet låter mot fönsterbläcket så kan jag konstatera ännu en gång att. Jag fortsätter att träna och äta bra. Det kanske är lite för mycket just nu, men så vill jag ha de.

Lite tankar snurrar fortfarande i huvudet. Kommer jag att orka köra så här hårt i 4-5 veckor ?, Hur kommer det att kännas om 4-5 veckor ? Det jag kan säga redan nu efter några dagars hårdkörning är att jag redan känner att jag håller på att bryta ner kroppen. Men det känns ändå bra för jag är så lugn och avspänd som jag bara kan vara.

Även under träning känner jag mig avspänd och det gör att  det inte känns så jäkla jobbigt att svettas lite. Det är bara kul !
Imorgon ska jag försöka motivera mig till att dra ut på en "POWERWALK" men jag lovar inte att det kommer att bli så.
För jag vet att jag kommer att vara så jäkla trött imorgonbitti, så jag tror det kommer att bli svårt att snöra på mig skorna och dra ut och svettas en femte dag i rad.

Nu är det dags för mig att natta Mimmi (Min fågel) borsta tänderna och sen kommer jag att sova och jag kommer att somna direkt... Godnatt alla vi hösr imorgon. Kanske orkar jag en "POWERWALK" kanske inte vi får se........











Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE