Bara jag inte har för bråttom.

Ibland finns det saker som kan vara svåra att släppa. Jag går nu runt och bär på en sån grej. Det är förra årets alla misstag som jag gjorde och som jag har svårt att släppa. Fortfarande håller jag liksom på och rättar till efter mig själv.
 
 Framförallt så hade jag ju för bråttom. Jag hade inget tålamod utan jag försökte hela tiden att skynda på allt. Det resulterade i att jag inte kom någon vart med vad jag verkligen ville. Det blev bara "tvärtnit" samtidigt som jag lyckades göra massor av annat som jag sen ångrade.
 
Jag har svårt att släppa detta. Under 2012 så kändes det som så mycket bara blev fel.  Ska man ändå ta fram de positiva så har jag lärt mig ganska mycket av mina misstag för nu har jag ju tålamod och jag har defentivt inte för bråttom. Nu får allt ta den tid det tar och det känns bara bra, inget är jobbigt med detta.
 
Nu fokuserar jag hela tiden på det som känns viktigt och det jag faktiskt vill. Jag gör det som krävs utan att försöka ta någon genväg för att få snabbare resultat. Allt detta gör jag nu för att jag gjorde misstagen förra året. Jag har lärt mig av mina misstag och nu gör jag om och det känns som jag gör rätt. 2013 kan bli hur bra som helst. Bara jag inte har för bråttom igen för orkar jag liksom inte en gång till. 
 





Gunnel
04 April, kl. 17:05 | Blogg;

På vilket sätt hade du för bråttom? Att du köpte möbler?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE