Gör jag rätt som reser?


Jag var ute lite. Fick gå en bit innan jag hittade en automat att ta ut pengar i. Nu har jag lite mer euro. Ikväll går jag såklart ut igen. Får passa på nu att försöka få ut så mycket som möjligt av den resa. För jag vet att de kommer att dröja innan de blir någon ny resa. De kommer defentift att ta månader. De kanske är så att de tar många år också.De finns ju annat man kan göra för pengarna än att resa och de känns som att efter dessa 4 resor 9 månader.

 Men detta är kul ! De är kul att resa och alla säger att jag gör rätt som reser mycket nu när jag kan.  De jag har lärt mig om mig själv efter dessa resor de är att jag vet vad jag gillar och inte gilar för typ av resor. Egenetligen gillar jag väl alla typer av resor,men vissa funkar inte riktigt att åka själv på. Men som tex denna resa där man bara är ute på alla mysiga restauranger eller coola barer och bara ser till att ha de så bra som  möjligt så funkar de hur bra som helst.

Thailand är också ett ställe som funkar att vara på själv om man inte ska göra en massa utflykter som tex elefantridning eller kanotpaddling. Men om man bara ligger vid poolen på dagarna och festar på kvällarna då funkar de .

Får väl se vad de blir i framtiden. Blir de någon mer utlandresa så är jag väl lite inne på Thailand ännu en gång. Men de finns även andra alternativ. Vi får väl se, men mer i år de har jag svårt att tro. Efter detta så måste jag nog vara hemma ett tag och liksom krypa tillbaks i "myllan", hitta mig själv och ta reda på vad jag vill göra härnäst.

  




Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE