Hotellet - Times Square

Resan gick bra då. helt enligt tidsplanen. När jag stog där vid gränskontrollen så frågade en vakt mig hur länge jag skulle vara i New York. Jag svarar och sen vill han se passet. De var inte vid passkontrollen utan de var när jag stog och väntade på min tur som jag fick lite frågor och en och anna misstänkt blick. Sen blev de min tur i passkontrollen och jag kom fram till en sur tullare eller passpolis kanske de heter. HUR LÄNGE SKA DU VARA HÄR ? VAD SKA DU GÖRA HÄR ? VAR BOR DU NÅGONTANS ? ÄR DE I SVERIGE PRECIS SOM DE STÅR I DITT PASS ELLER ???? Varje fråga ställde han surt och väldigt buffligt. Jag svarde precis som de var på alla frågor och jag kom förbi den suraste passpolis jag någonsin har träffat.

När jag hade tagit en väska så gick jag ut då och där stog min sk transfer som var förbeställd för att ta mig till hotellet. Jag skulle bo på Hotel Edison. Edison är ett Hotell som ligger mitt i centrala New York (var de nu är )


De ligger precis vid Times Square så de blev en och annan promenad på dom där gatorna på TIMES SQUARE alltså.






Ska man säga något om Hotell Edison så kan man ju verkligen inte klaga på läget. De är också ett helt ok Hotell och man saknar inget så. De är snäll och trevlig personal som jobbar där. Även vakterna som står i lobbyn och kollar så tex inga uteliggare kliver in i någon hiss och tar sig upp och lägger sig i en korridor är snälla och trevliga. Jag hade ett enkel rum. De var inget märkvärdigt. De är tyst och man får lugn och ro trots att hotellet ligger mitt i "smeten" så har dom lyckats bra med ljudissolering om man säger så. Man har allt man behöver och man saknar inget, inte ens internet (om de inte krånglar). De man kan tycka är lite fel de är att man ska behöva ha sin säkerhetsbox nere i lobbyn och man har den inte på rummet. Men de är ju inget problem egentligen. Men man är ju bekväm av sig.

De jag också gillade med Hotel Edison de var att dom hade en väldigt mysig restaurang som låg i anslutning till Hotellet. Jag tror den hette Cafe Edison, men de var mer som en restaurang eller jag fick kanske känslan av att de var lite vägkrogsstuk över den. Om de nu är någon skillnad på de och restaurang. I New York ingår oftast inte frukost på hotell så de får man köpa varje dag om man vill ha. Cafe Edison hade mycket att välja på. Jag käkade inte frukost varje dag, men när jag gjorde de så blev de ofta ägg, stekta potatis och bacon.



Hotell Edison är ett hotell där man har allt man behöver för att bo i New York under sin semester. Inte lyx någonstans, men allt man behöver och ett bra läge och helt dugliga rum.

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE