Lite senare blir de poolen !





Godmorgon på er..

Jag har sovit väldigt dåligt i natt. De blev inte många timmar av nattsömn. Men de gör inget. Jag kan lite senare gå ner till poolen och sova där. Blir jag väldigt trött så kan jag ju också sova här på rummet. 

Känns ganska bra ändå nu. Inget party i natt och de känns  som att de var ett rätt beslut. De är många dagar kvar här i Thailand och jag vill inte må skit av massa bakfylla varje dag. Även om de har varit mycket festande under den tiden  jag har varit här så har jag ändå skött mig bra när de har varit party och de tycker jag att jag kan få några vuxen poäng för.

* Varannan vatten !

* Jag har inte vaknat upp nästa morgon och då fått se att jag har bränt för mycket pengar under partynatten.

* Jag har alltid hjärnan med mig och fattar helt enkelt inga dunmma beslut trots att man är lite berusad.


  
  

Jag har de bra och är väldigt glad för att vara här ! Folk är snälla och trevliga och de är underbart väder med mycket sol, men ändå inte för varmt. Allt med denna resa känns dessutom lyxig ! Man behöver inte bry sig om någonting och de bästa med allt är att jag förmodligen inte kommer att bränna så mycket pengar som jag först hade planerat. De innebär att jag kan kanske lyxa till de ännu mer på nästa resa som jag har tänkt att genomföra senare i år. Detta är inget jag vill tänka på nu, men de är en rätt häftig tanke som ändå känns ganska skön att ha tankar kring.

Lyx på denna resa och lyx på nästa resa ! My Dream 2011 kanske blir ännu häftigare än vad jag har räknat med från början. De är inte mycket som talar för att de inte ska bli så just nu  ! Mera lyx för Danne väntar och de är så de ska vara.

Kram..






Charles
01 January, kl. 19:46 | Blogg;

Hur tar du bilder under vattnet?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE