Vecka 8

 Ny vecka igen och vad jag vet så har väl ungar som går i skolan sportlov nu. Jag tror att det är så här i Vänersborg i alla fall. Jag har inte så bra koll på sånt här för jag har ju inga egna barn. Man bryr sig liskom inte, men jag har ju en arbetsvecka och rätt många körningar blir betydligt lugnare att jobba med när ungar har lov. Tänkt om man kunde få ha lov från jobb också. Bara några extra semesterveckor varje år liksom. Det hade varit fett nice.
 
Jag har som vanligt en arbetsvecka framför mig. Jag jobbar nu två dagar och sen blir jag ledig två dagar. Efter det börjar en period med väldigt mycket jobb. Jag hoppas ändå att jag får ledig dom dagarna som jag har sökt ledigt på. 
 
Jag hoppas jag mår bättre under denna veckan än vad jag gjorde under den förra. Det positiva var väl ändå att jag mådde bättre och bättre för varje dag som gick. Jag hoppas också att det i alla fall blir en långpromenad på någon av de två lediga dagar som jag har nästa vecka. 
 
Jag kommer också denna veckan att sätta ner foten framför vissa personer.  Jag börjar bli trött på vissa personer bara ska hålla på och "tjabbla" med mig. När det gäller vissa personer så kommer jag nu att bara säga ifrån, bita ifrån med full kraft..om det är så att vissa fortsätter som dom tidigare har gjort. Ibland kommer man till punkten där tålamodet är slut och någon gång måste man faktiskt sätta ner foten och säga ifrån. Nu räcker det! Lite skit kan man ta och mycket skit får man väl acceptera, men vad som helst och hur länge som helst accepterar jag ju naturligtvis inte. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE