Julafton.

I dag är det julafton. För mig blir det en vanlig dag som vilken som helst. Jag kanske bara tittar mer på TV än vad jag brukar göra. Annars blir detta som en vanlig dag, vilken som helst. Jag har inte varit så noga med att fira någon jul i år. Jag har inte brytt mig om att ta upp några julasaker Jag har inte köpt några julklappar. Några julbord har jag inte varit på.  Jag har bara struntat i allt som har med jul och att göra i år. Jag mår inte dåligt av det alls. Det känns bara bra.
 
Jag tänker mycket på mormor när det blir jul. Mormor avled just på julafton. Detta tänker jag på varenda jul. Jag kan också fundera över hur jag har haft mina jular som barn. Jag fick ju åka mycket mellan mina föräldrar. Vartannat år skulle jag vara hos pappa och vartannat år skulle jag vara hos mamma, fast när jag var hos mamma så blev det ju att jag var hos mormor. Hade jag varit hos pappa på julafton så var det ju sagt så att jag skulle vara hos mamma på nyårsafton, och sen var det tvärtom nästkommande år.
 
Denna julafton var jag bjuden hem till brorsan, men jag väljer att vara hemma hos mig och inte åka nånstans. Jag känner inte för att ge mig ut i jultrafiken. Jag orkar liksom inte bry mig om julafton överhuvudtaget i år. Jag vill bara ha lugn och ro. Jag ska ta hand om mig och göra saker som jag mår bra av. Jag mår aldrig dåligt av att sitta ensam på julafton. Jag vill inget hellre. Alla andra alternativ tycker jag bara är så tråkiga.
 
Hoppas ni alla får en riktigt God Jul.
 
 
 





Jonte
12 December, kl. 14:00 | Blogg;

God Jul Danne!! Hoppas du får en fin dag :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE