God natt med snapđŸ‘»

(null)

(null)

(null)



Söndag (2019 06 30)

(null)
Till skillnad frÄn andra söndagar sÄ tycker Jag inte denna dagen har kÀnts sÄ tom. Jag har haft en bra dag med mycket slappa, men jag har sÄklart ocksÄ avverkat nÄgra km POWERWALK (PW). En bra start pÄ dagen blev det ju.
(null)
 
Jag har ocksĂ„ 'Ă€tit gott. Det blev ett besök pĂ„ "Kopparn" och jag Ă„t en flĂ€skfilĂȘ med ris och currysĂ„s.
(null)
 
Idag har jag ocksÄ  förberett lite för nÀsta vecka. Handlat hem lite av sÄnt jag tycker att jag behöver inför alla jobbdagar som nu kommer igen. NÀsta vecka kör jag 4 lÄnga dagar. DÄ blir det mer Àta jobba och sova igen.
 
Jag mÄr annrs vÀldigt bra och framförallt sÄ kÀnns det skönt nu att denna söndag inte har kÀnts sÄ meningslös och tom som jag annars upplever  att mÄnga söndagar brukar göra. Jag har slappat mycket idag, men jag har ÀndÄ fÄtt ganska mycket gjort. Jag har rört pÄ mig bra och jag har Àtit gott. Fint vÀder har det ju ocksÄ varit. Varför ska jag vara negativ nÀr mycket bara Àr sÄ jÀvla bra?
 
 


.

(null)
 
  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

(null)
 
 
 




Det krÀvs lite mer Àn jag trodde.

Jag kanske har trott för mycket pÄ mig sjÀlv. Jag har ju sagt att jag ska sÀtta 10 000 steg, varje dag, hela denna sommar.
 
Jag trodde det skulle bli ganska lÀtt. Jag kÀnde idag att det ÀndÄ krÀvs en hel del av mig för att sÀtta detta mÄlet. Det Àr inte bara att gÄ ut och ta ett kort varv och sen Àr det fixat. Det behövs lite till. Det har jag fattat nu.
 
Jag tror ÀndÄ att jag sÀtter detta för jag tycker ÀndÄ att det Àr lÀtt att hÄlla uppe motivationen nÀr jag jagar ett resultat hela tiden. Jag har ju heller aldrig sÄ mycket att göra under en dag att jag inte kan fixa 10 000 steg. Men det som att det kommer att bli tuffare för mig nÀ jag Àr ledig. Det borde ju vara tvÀrtom, men nÀr jag har jobbdagar sÄ fÄr jag ju 5000 steg nÀr jag gÄr till jobbet och hem frÄn jobbet. DÄ Àr det ju "bara" 5000 steg kvar sen. Man Àr ju kanske tröttare efter en arbetsdag, men efter den dÀr arbetsdagen sÄ rÀcker det ju med ett kortare varv och sen har jag fixat 10 000 steg.
 
Jag tĂ€nker ocksĂ„ att jag skulle kunna strunta i dom dĂ€r 10 000 stegen under en dag, men dĂ„ vill jag ju ta igen dom stegen en annan dag under en annan dag. Exempel: GĂ„r jag 5000 steg idag, dĂ„ vill jag ju avverka 15 000 steg nĂ„gon annan dag, under samma vecka. Jag vill Ă€ndĂ„ varje vecka nĂ„ 70 000 steg. 
 
Jag vet inte nu om jag verkligen klarar detta, hela sommaren. Det kÀnns ju inte sÄ svÄrt. Det Àr ju inte mycket av min tid egentligen, men jag kÀnner ju ÀndÄ att det krÀver betydligt mer av mig vad jag först trodde. Jag mÄste kÀmpa med detta ocksÄ. Jag kÀmpar ju med sÄ mycket annat i mitt liv. Kan det aldrig vara nÄgot annat liksom. Jag kanske snart mÄste erkÀnna att jag inte fixar mitt mÄl med 10 000 steg om dagen. Det borde inte vara sÄ svÄrt, men det kÀnns tufft ÀndÄ. Men det Àr i alla fall bra att jag har ett resultatmÄl att jaga varje dag. Det kÀnns som att det blir bÀttre fart pÄ mig bara för det.
 



Lördag (2019 06 29)

 
Har avspÀnd och skön ledig dag. Jag har grejat lite, men absolut inte mycket. Jag försöker mer bara vara i nuet och allt jag gör sker utan stress. Jag tÀnker liksom inte att jag mÄste hinna med nÄgot för att sen rusa till nÀsta grej. Jag tÀnker vara rÀdd om mig. 
 
 Vad har jag gjort idag?
1. Sov ut ordentligt i morse
 
2. KĂ€kade frukost i lugn och ro.
 
3. Körde en POWERWALK pÄ ca 7 km. Jag jagar ju dom dÀr 10 000 stegen varje dag.
 
4. KÀkade en god lunch ute. Det blir mer avspÀnt och lugnt nÀr man sitter ute och Àter. Det Àr en skön feeling liksom.
 
5. TvÀttat lite.
 
6. Taggat ner rent allmÀnt.
 


Det tog tvÀrstopp igÄr.

 Tre lĂ„nga dagar av jobb och mer grejande. NĂ„gonstans sĂ€ger kroppen ifrĂ„n och det gjorde den igĂ„r. Klockan 22:00  kĂ€nde jag bara: NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG. Inget mer jag ska bara... eller jag kör pĂ„ lite till. Jag kom till en punkten dĂ€r jag kĂ€nde att nu Ă€r det bara att borsta tĂ€nderna och gĂ„ och lĂ€gga sig som gĂ€ller. Allt annat hade bara blivit för mycket annars. NĂ€r man kommer till den "punkten", dĂ„ har jag lĂ€rt mig att man bara ska tagga ner. Man ska liksom inte köra skiten ur sig tvĂ„ gĂ„nger i rad. DĂ„ gĂ„r det Ă„t helvete. Det vet jag nu av tidigare erfarenheter. 
 
Nu har jag en skön ledig helg. Jag ska sova ut ordentlig och bara vara i nuet. Njuta av fint vÀder, gÄ promenader och kanske sÀtta mig ute lite mer Àn vad jag har gjort tidigare under veckan. Njuta mer av att livet Àr faktsikt Àr bra just nu. Nöja mig med det jag har och inte fundera pÄ vad jag me vill ha och vilken vÀg jag ska gÄ. 
Nu mÄste jag verkligen tÀnka pÄ att vara rÀdd om. NÀr den dÀr kÀnslan kommer att det hÄller pÄ att bli för mycket, dÄ vore jag bara sÄ jÀvla dum om jag fortsatte att blÄsa pÄ. Den kÀnslan komma igÄr och nu fÄr bÄde jag sjÀlv och allt annat bara vara. I alla fall under helgen.
 
 
 


Peg Parnevik 💖💖

 
(null)
 


Inget mÄl ....ingen promenad.

10 000 steg om dagen Ă€r mĂ„let nu över sommaren i alla fall. Jag var ute i 30 min och promenerade precis. Det rĂ€ckte för att komma upp i dom dĂ€r 10 000 stegen. Alla andra steg har jag pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lyckats avverka till och frĂ„n jobbet, samt under paus och rast pĂ„ jobbet. Skulle jag inte ha 10 000 steg som mĂ„l sĂ„ hade jag inte gĂ„tt ut ikvĂ€ll. Det Ă€r jag helt sĂ€ker pĂ„. Har jag inget mĂ„l...dĂ„ blir det inte heller nĂ„gon promenad. Nu kör jag bra. HĂ„ller jag i detta sĂ„ blir det ju fakstikt 70 000 steg i veckan. Det Ă€r inte dĂ„ligt nĂ€r jag faktsikt sitter sĂ„ mycket still som jag gör pĂ„ dagarna. Man sitter pĂ„ jobbet, man sitter pĂ„ rasten och man sitter flĂ€skröv hemma. ÄndĂ„ Ă€r det lĂ€tt att hitta tid för att röra pĂ„ sig och bli nöjd med resultatet, varje dag. Det kĂ€nns jĂ€vligt bra!
 
 


Sköna nya skor👍👟

(null)
Inget mĂ€rkvĂ€rdigt, men sköna skor. đŸ‘ŸđŸ‘Ÿ
(null)





Sista turen🚌

(null)

(null)



Snart helg😊

God morgon☀

Idag Ă€r det fredag. En arbetsdag kvar denna veckan. Skönt ska det bli med ledig helg igen. 
Jag fĂ„r "rulla" lite. Ha lite raster och sen Ă€r jag som sagt leeeeedig😊😊
(null)

Ha en bra dag!💙
(null)



Mentala prövningar - Flera alternativ

 
 


European Games 2019



Onsdag (2019 06 26)

Jobbat har man gjort och jag hade vÀl lite lagom mycket att göra. Stuntals ganska lugnt, men under nÄgon enstaka tur kÀndes det som att man fick jobba som fan. Jobbelijobb.
En dag Àr nu avvklarad och dÄ Àr det ju bara tvÄ kvar. Jag börjar alltid att rÀkna ner nu. Snart fÄr jag ju ledig helg igen. Om nÄgra veckor har jag semester. 
 
Annars har jag ju det dÀr mÄlet som jag bloggade om igÄr. Jag vill röra mig sÄ mycket sÄ att jag varje dag nÄr 10 000 steg. NÀr jag gÄr till och frÄn jobbet sÄ ger det mig totalt 5000 steg. Om vi sÀger att jag inte rör mig sÄ mycket pÄ jobbet, sÄ behöver jag avverka en ganska "soft" promenad för att fÄ dom dÀr 10 000 stegen. Detta ska jag bara göra och fixa under denna sommar.  Det Àr riktigt dÄligt av mig om jag inte varje dag fixar 10 000 steg. SÄ mycket har jag aldrig att göra under en dag sÄ att man inte har tid att göra vad som krÀvs för att fÄ10 000 steg i benen varje dag. 
 
Idag blev det nÄgon timme ute efter jobbet. IgÄr kÀndes det ju sjukt jÀkla bra bÄde under och efter min promenadrunda. Idag kÀndes allt Ànnu bÀttre.
Detta med 10 000 steg som mÄl kÀnns som en bra grej för mig att köra pÄ nu under sommaren. Det Àr nÄgot som jag tror kommer att funka för mig. Det kÀnns ganska lÀtt att hÄlla motivationen uppe om jag bara tÀnker 10 000 steg. 
 
 BILDER FRÅN KVÄLLENS RUNDA
 
 


Vet vad jag vill men ÀndÄ inte.

 
Dom sköna och slöa lediga dagarna Ă€r nu över. I alla fall fram till helgen. Jag ska jobba pĂ„ nu i 3 dagar. Det kĂ€nns Ă€ndĂ„ bra att jag inte hars sĂ„ mycket jobb som jag hade förra veckan. Den veckan var ju helt fullpackad med jobb...och nĂ€r jag fick en dag ledigt sĂ„ grejade jag i 180 km istĂ€llet för att ta det lugnt. 
 
Nu kĂ€nns det bĂ€ttre att jag denna veckan bara har 3 dagar av jobb och att jag fĂ„r en ledig helg snart igen. Idag Ă€r det ju redan lill-lördag. 
 
Jag har fĂ„tt in nya pengar i natt. och under veckan rĂ€knar jag med att det blir mer. Jag har lĂ€nge tĂ€nkt att jag ska fortsĂ€tta att handla saker och bestĂ€lla saker. Jag har ju en sk lista som hĂ€nger pĂ„ mitt kylskĂ„p och den vill jag nog beta av sĂ„ fort som möjligt. 
 
Samtidigt kĂ€nner jag att nĂ„nting inom mig sĂ€ger att jag borde lugna mig. Jag vill fixa saker pĂ„ min lista, men det kanske just nu Ă€r mer rĂ€tt att bara lĂ„ta pengar rull in. Om nĂ„gra veckor har jag ju semester och för att den ska bli bra sĂ„ kanske jag borde lugna mig lite nu. NĂ„nting sĂ€ger mig att det Ă€r bĂ€ttre att tagga ner ett tag till, men samtidigt Ă€r jag trött pĂ„ att göra det. Jag har min lista...fĂ„ den fixad sĂ„ jag kan slĂ€nga den dĂ€r jĂ€vla pappret som hĂ€nger pĂ„ mitt kylskĂ„p. Jag vill, men Ă€ndĂ„ inte. 
 
Hur det Ă€n blir och vad jag Ă€n beslutar mig för sĂ„ kommer jag alltid att tĂ€nka pĂ„ att göra sĂ„nt som kĂ€nns mest rĂ€tt för mig. Jag fĂ„r inte vara rĂ€dd för att göra fel, men om jag kĂ€nner innan att nĂ„got faktsikt Ă€r fel, dĂ„ tĂ€nker jag inte bara blĂ„sa pĂ„ Ă€ndĂ„. Det dĂ€r felet har jag gjort tidigare och det blir surt för mig efterĂ„t. 
 
Skitsamma! Jag har jobb nu i 3 dagar och jag tĂ€nker fokusera max pĂ„ det. Jag har lĂ„nga dagar, men kĂ€nns bra Ă€ndĂ„. Jag vet ju att jag blir ledig till helgen igen. 
 



10 000 steg och jag Àr nöjd.

Det fick bli en promenad idag. Jag var ute i nÄgon timme. Jag vill bara komma igÄng igen och det Àr ju bara att börja dÄ. Jag tÀnker nu att om jag varje dag ser att jag har gÄtt minst 10 000 steg, dÄ Àr jag nöjd. Det kan man fixa, oavsett hur mycket man har att göra.  Jag mÄr ju i alla fall bÀttre oavsett hur lite jag kör. Bara jag kör nÄnting. Lite Àr ju bÀttre Àn ingenting. 
 
 


Tisdag (2019 06 25)

Jag Àr fortfarande ledig. Jag passar pÄ att sova ut ordentligt. NÀr jag sen vÀl tar mig upp sÄ tar det ett bra tag innan man liksom kommer igÄng med dagen. Jag försöker ju njuta av ledigheten fullt ut. Jag slappar mycket ute i solen. Jag Àter gott och bara mÄr bra. Jag försöker att bara ta det sÄ lugnt som möjligt. 
 
Jag funderar mycket pÄ hur livet har varit och vad jag vill framöver. Jag kommer sÀkert att blogga som fan om detta ganska snart. Jag skrev ju en hel del pÄ ett inlÀgg igÄr. Med tanke pÄ hur mycket tankar jag nu har som snurrar i mitt huvud sÄ Àr det nog bra för mig om jag bloggar lite om sÄnt jag gÄr runt och tÀnker mycket pÄ. 
 
Imorgon ska jag börja jobba igen. Jag har varit ledig i 4 dagar, men frÄn med imorgon sÄ Àr det upp klockan 04:00 som gÀller igen. Man gÄr ju inte upp sÄ tidigt nÀr man Àr ledig,men nÀr man jobbar sÄ Àr det sÄ min sommar ser ut. Nu Àr det ÀndÄ skönt att veta att man Àr mer ledig och sen Àr det ju snart semester. 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


KvÀllens tankar. 2019 06 24.

Jag försökte tidigare idag att göra en video dÀr jag ville prata om lite mer tankar som jag haft kring min blogg. Jag skrev ju DETTA inlÀgget i lördags och jag tÀnkte att jag idag skulle "spÄna" vidare pÄ detta i en video. Jag funderat mycket över mig sjÀlv den senaste tiden. Jag försöker pÄ nÄgot sÀtt rannsaka mig sjÀlv. Detta gÄr just nu ganska bra nÀr jag bara tÀnker, men sÄ fort jag börjar skriva ner mina tankar eller prata om detta i en video sÄ gÄr det inte alls. Jag kÀnde nÀr jag hade suttit och pratat ett tag att det blev för rörigt och för mycket att gÄ igenom. Jag valde bara att inte publicera det.
 
Jag kanske inte Àr redo för att vara sÄ sjÀlvutlÀmnade som jag kÀnde att jag blev. Jag kanske aldrig kommer att klara av att fullt ut berÀtta exakt vad jag tÀnker kring precis allt som har med mig och mitt liv att göra. En a alla principer som jag har haft under alla Är som jag har haft min blogg Àr ju ocksÄ att om jag Àr det minsta osÀker pÄ om jag vill publicera nÄgot, sÄ vÀljer jag att inte publicera. 
 
MÄnga saker genom Ären har jag helt lÄtit bli att ta upp i mina sk sociala medier. Jag har genom Ären hamnat i brÄk och konflikter med folk. Jag gör det, precis som mÄnga andra gör. Jag har inte varit fri frÄn det, Àven om jag genom Ären inte direkt har tagit upp det pÄ min blogg eller nÄgon annanstans. Mycket har varit jobbigt och gjort mig ledsen och förbannad, men jag har ÀndÄ valt att inte berÀtta om sÄnt offentligt. Man kanske kÀnner att det Àr mycket som det Àr kring allt ÀndÄ. Jag behöver inte skapa mer om allt skit. Det vore bara fel att skapa mer av sÄnt som jag helst av allt bara skulle vilja slippa vara med om. 
 
Jag har tex under mina bloggande Ă„r sĂ€kert gjort över 20 polisanmĂ€lningar mot ca 15 personer. Inte nĂ„got tror jag har haft med min blogg eller mig som "Danne" att göra, men oavsett om sĂ„ hade varit fallet sĂ„ har jag svĂ„rt att tro att jag hade valt att blogga om det. Jag ser inte att det Ă€r till min fördel att berĂ€tta om sĂ„nt i detalj. Allt Ă€r som sagt mycket som det Ă€r Ă€ndĂ„ nĂ€r man har: Gjort en polisanmĂ€lan och det Ă€r en förundersökning som pĂ„gĂ„r, jag sitter i polisförhör och en eventuell det blir en rĂ€ttegĂ„ng. Dessutom kan det vara Ă€nniu mer Ă€n sĂ„ med sĂ„nt hĂ€r. Allt Ă€r ju bara skit och sĂ„nt kĂ€nner jag sĂ€llan att  jag vill publicera pĂ„ min blogg eller pĂ„ nĂ„gon av mina andra sk plattformar. Jag vet att jag har gjort ett videoklipp en gĂ„ng om en polisanmĂ€lan som jag gjorde som handlade om hot mot tjĂ€nsteman. Det klippet kan ni se HÄR 
 
Jag har varit pÄ rÀttegÄng en gÄng i mitt liv och den gÄngen gÀllde det ocksÄ hot mot tjÀnsteman och den personen blev dÄ dömd för detta som han dÄ hade utsatt mig för. Detta hÀnde under ett av dom Är dÀr min blogg gick som bÀst. Om man ser till antal följare och att det just var mer bloggar dÄ Àn vad det Àr idag. Men som sagt: Jag tar sÀllan upp sÄnt hÀr. Jag vÀljer allt som oftast att hÄlla mycket av allt som bara Àr skit, utanför blogg, Instagram osv... Finns ju ingen meningen med att lÀgga pÄ mer skit pÄ en redan allt för stor jÀvla dynghög. Det rÀcker med sÄnt som redan finns. Helst vill man ju slippa allt.
 
Jag kÀnner ÀndÄ idag att jag mÄr bra, trots alla konflikter och brÄk som jag tcker att jag har haft med mÄnga mÀnniskor i mitt liv. Det Àr vÀl sÄnt man fÄr ta liksom. Kritik och pÄhopp kanske nÄnstans tillhör livet och man fÄr bara lÀra sig att hantera det och gÄ vidare. Resa pÄ sig och köra liksom. Det kanske Àr sÄ som jag ofta har tÀnkt: Det spelar ingen roll vad jag gör för det finns alltid nÄgon eller nÄgra som kommer att kritisera, hata och kanske till och med hota mig för det, oavsett om jag gör sÄnt som Àr rÀtt eller fel. Jag tÀnker ibland att om jag genom Ären hade lyssnat pÄ allt som alla möjliga mÀnniskor har försökt sÀga till mig och kritisera mig för, dÄ hade man ju fan inte lyckats med nÄnting av allt sÄnt som jag ÀndÄ kÀnner att jag har gjort, trots att mÄnga tidigare sa att jag aldrig kommer att klara av det. 
 
Jag fick tidigt under min uppvÀxt höra att jag aldrig kommer att kunna klara mig sjÀlv. Jag fattade det som att man menade att jag aldrig kommer att kunna fÄ ett arbete, tjÀna pengar och fÄ ett "bra" liv. Genom Ären har jag hört massor av mÀnniskor sÀga dessa saker till mig. Fick dom rÀtt? Jag tycker inte det. Alla som sa det hade fel. Jag tycker ÀndÄ att jag idag har bevisat i flera Är nu att jag klarar mig ganska bra sjÀlv. TjÀnar pengar gör jag ju och jag har mitt egna boende med allt vad det innebÀr.  
 
Jag tycker att detta visar ganska tydligt att man inte behöver lyssna pÄ vad andra sÀger nÀr det kommer till sÄnt som bara Àr negativt. Det Àr bara att skita i det för Àven om mÄnga pÄstÄr nÄgot och sÀger att du inte kan eller kommer att kunna sÄ Àr det bara att sjÀlv köra pÄ med det man innerst inne tror pÄ. Jag kan visst.. och jag vet nog mÄnga gÄnger bÀst sjÀlv vad som Àr mest rÀtt för mig. All den kritik och dom pÄhopp som jag har upplevt, och ofta upplever att jag fÄr utsÄ, Àr oftast inget man behöver bry sig om. Det har blivit min fasta övertygelse för jag har ÀndÄ fÄtt bekrÀftat för mig sjÀlv sÄ mÄnga gÄnger nu att mÄnga mÀnniskor kan ha fel och jag som ensam person mot alla dom kan ha rÀtt.
 
Ibland tÀnker jag att jag ska börja om pÄ nytt. Eller i alla fall sÀlja allt jag Àger och flytta. Börja om nÄgon annanstans. Jag Àr inte sÄ rÀdd för att misslyckas med saker lÀngre. Jag vet att jag ofta kan rÀtta till fel jag gör. Jag har gjort det mÄnga gÄnger förut. Dessutom Àr det vÀl sÄ att Àven om vissa saker inte alltid gÄr att rÀtta till sÄ kan man ju alltid börja om frÄn början igen. Om jag skulle vÄga slÀppa allt och bara börja om pÄ ett "nytt" liv sÄ har jag ju alltid erfarenheten av det "gamla" livet kvar.  Det kommer jag ju att ha nytta av om jag börjar om nÄgon annanstans. 
 
Samtidigt kan jag ofta tÀnka att jag Àr ganska nöjd med livet som det Àr. Jag har ett bra liv som det Àr idag. Egentligen borde jag bara nöja mig med det, Àven om jag skulle vilja ha lite mer. Men jag Àlskar kÀnslan av att se möjligheterna med att jag inom en snar framtid kommer att kunna förverkliga mina drömmar som jag har. Den kÀnslan har under denna mÄnaden funnits precis varenda dag i min kropp! Jag tÀnker att bara jag vÄgar riskera lite och inte vara rÀdd för att jag göra fel sÄ ska det nog ordna sig. Hur farligt kan det vara? GÄr allt Ät helvete sÄ kan jag alltid börja om.  
 
 


Avicii - Heaven



MĂ„ndag (2019 06 24)

Sköna lediga dagar bara fortsÀtter och fortsÀtter. Det Àr skönt. Det Àr fint sommarvÀder och jag tar det lugnt och slappar. Jag grejar med lite smÄsaker, men det handlar mest om att förbereda för sÄnt som komma skall.  Jag tar tag i sÄnt jag kÀnner för och tycker Àr roligt att . Allt annat skiter jag i. Just nu kÀnns det mest rÀtt att göra sÄ. Hur jag tÀnker imorgon fÄr jag se dÄ. 
 
Jag har haft en skön mÄndag. Inga bekymmer. Jag mÄr bra och mycket kÀnns sÄdÀr mysigt fantastiskt.
 


Vecka 26

Ny vecka igen och det kÀnns skönt att vakna upp till en mÄndag dÀr man vet att man Àr helt ledig nu, och inte börjar jobba med busskörningen förrÀn pÄ onsdag. Jag kör sen tre ganska lugna dagar och sen Àr det skön ledig helg. 
 
Tiden gÄr fort nu. Vi Àr redan pÄ sista veckan i juni och jag har haft en jÀvligt "nice" mÄnad. Pengarna har rullat bra och jag har kunnat köpa mer grejer igen, samtidigt som jag har pengar över och allt bara fortsÀtter att rulla sÄ bra som jag vil att det ska göra. I snitt var tredje dag under denna mÄnaden har jag tjÀnat nya pengar och denna veckan ser det bara ut att fortsÀtta sÄ. 
 
JÀklar vilken fart jag har fÄtt pÄ allt och nu ska jag köra vidare
 
 
 


Greta Thunberg 💜🍀🌍



Söndag (2019 06 23)

Solen skiner och det Àr skönt att vara helt ledig. Det kÀnns ocksÄ bra att veta att man har halva tiden kvar av ledighet. Jag börjar ju inte att jobba förrÀn pÄ onsdag. 
 
Idag har det varit mycket chillande. Jag har fixat och grejat ocksÄ, men det har varit vÀldigt lite. Det sköna med det Àr att det lilla jag gjorde kommer i slutÀndan att generera ganska mycket pengar. 
 
Jag Àr inne i ett bra "flow" nu. Bara för att jag fick ordning pÄ ekonomin som jag ville ha den sÄ Àr det mycket som löser sig som jag inte hade kunnat förutse. Hade jag inte haft ordning pÄ ekonomin sÄ ger jag mig fan pÄ att mycket skit hade kommit med det. Skit som jag kanske inet ens hade kunnat lösa, men nu Àr allt precis tvÀrtom. Livet Àr bra. Solen skiner, man Àr ledig och man steker. 
 
 


Tankar om min blogg.

 Jag stannar ofta upp i mitt liv och funderar över saker och ting. Det Àr mycket dÀrför jag ocksÄ vill fortsÀtta att blogga. Bloggen Àr ett sÄ bra hjÀlpmedel nÀr det kommer till att fundera över saker som man har gjort. Med bloggen kan jag ocksÄ rannsaka mig sjÀlv pÄ ett effektivt sÀtt. Jag kan ocksÄ i lugn och ro fÄ sagt vad jag tycker och tÀnker om precis vad som helst, utan att bli avbruten eller ifrÄgasatt innan jag har fÄtt ut allt om vad jag tycker och tÀnker om saker som jag ocksÄ helt och hÄllet sjÀlv vÀljer att ta upp. 
Ibland stannar jag ocksĂ„ upp och funderar över min blogg. Ska jag ha min blogg kvar? Är det vĂ€rt att hĂ„lla pĂ„ med detta? Vad fĂ„r jag ut av göra nya inlĂ€gg varje dag? Jag vill inte kĂ€nna att detta med bloggen Ă€r helt meningslöst att hĂ„lla pĂ„ med. 
 
Jag har funderat nĂ„gra gĂ„nger pĂ„ att lĂ€gga av med min blogg. Det finns stunder dĂ„ den tanken har slagit mig, men jag tĂ€nker nog bara sĂ„ under en kort period och sen fortsĂ€tter jag att blogga i alla fall. Jag tycker Ă€ndĂ„ att detta Ă€r roligt att hĂ„lla pĂ„ med och det gör ju att man bara fortsĂ€tter. Den dagen jag inte tycker att detta Ă€r roligt lĂ€ngre dĂ„ tror jag att det kommer att kĂ€nnas vĂ€ldigt enkelt att lĂ€gga ner bloggen. Jag tycker det Ă€r vĂ€rt att köra pĂ„ med bloggandet. Jag har ju haft perioder i mitt liv dĂ€r jag kanske inte har mĂ„tt sĂ„ bra. Jag har fĂ„tt bekrĂ€ftat flera gĂ„nger för mig sjĂ€lv att jag mĂ„r mycket bĂ€ttre om jag sĂ„ Ă€rligt som möjligt skriver om vad jag kĂ€nner och hur jag tĂ€nker. GĂ„r jag till botten och skriver av mig om nĂ„nting, sĂ„ har jag hittat den dĂ€r kĂ€nslan av att jag mĂ„r bra igen. Även nĂ€r jag mĂ„r bra och skriver om dessa kĂ€nslor sĂ„ mĂ„r jag bara Ă€nnu bĂ€ttre efter att jag har skrivit av mig om dom kĂ€nslorna kring det. Är jag bara helt  Àrlig med allt om hur jag faktsikt kĂ€nner, dĂ„ mĂ„r jag bra och dĂ„ kĂ€nner jag ju ocksĂ„ att det Ă€r vĂ€rt att ha bloggen kvar och inte lĂ€gga ner. Om jag tycker att detta med att blogga Ă€r roligt och jag mĂ„r sĂ„ bra av det, dĂ„ vore det ju fel att sluta med det. Jag kĂ€nner ju att jag fĂ„r sĂ„ mycket tillbaka pĂ„ att bara ha min blogg och jobba med den regelbundet. Att kĂ€nna att jag mĂ„r bra Ă€r nĂ„got som Ă€r viktigt för mig.
Det bÀsta med att ha en blogg tycker jag Àr att jag lÀtt kan stanna upp och fundera och reflektera över saker som jag tidigare har gjort. Man hinner ju inte med sÄnt nÀr man Àr igÄng och jobbar eller bara har mycket att göra. Jag vill ju sÄ mycket och jag vill helst att allt ska hÀnda nu och jag kör pÄ vÀldigt hÄrt ibland, utan att överhuvudtaget stanna upp och fundera pÄ vad jag hÄller pÄ med. NÀr jag nu har min blogg sÄ blir det ju ett naturligt sÀtt för mig att stanna upp och fundera över saker. Jag har ju min Danneblogg i huvudet varje dag. Jag vill ju inte att det ska gÄ en dag utan att jag inte har gjort nÄgonting med min blogg. NÀr jag sÀtter mig ner och bloggar sÄ fÄr jag den dÀr egentiden dÀr jag stannar upp och bara funderar. Jag tror att det Àr bra för mig. Det viktigaste Àr ÀndÄ alltid att jag mÄr bra. Jag tycker ju att det Àr roligt att blogga och kÀnner ofta att jag mÄr bra av det.  DÀrför Àr det ju bar att köra pÄ. Jag bloggar ÀndÄ alltid för min egen skull. Jag mÄr ju bar av detta och tycker att det Àr roligt. I LOVE DANNEBLOGGEN.
 


Zara Larsson 💖💖💜💜

 
(null)
 


Glad Midsommar💚💛

Nu har man jobbat fĂ€rdigt och det kĂ€nns extra bra att veta att denna tuffa arbetsperioder nu Ă€r över. Den kommer ju heller inte tillbaka pĂ„ ett tag. Nu blir jag mera ledig igen. Sen har jag semester. 

Nu ska jag börja njuta av skön helg... och fler lediga dagar Ă€n sĂ„. 
(null)

(null)



Kör inte rattfull.

Jag tÀnker att det Àr midsommar. Jag fÄr bara för mig att det kan vara bra att lÀgga upp ett sÄdant hÀr inlÀgg dÄ för att pÄminna er alla om att man inte ska köra rattfull. 
 


Blame it on me 💚💚

SJUR · Boye & Sigvardt · Peg Parnevik
 
(null)
 


Snart blir jag mer ledig igen❀

(null)
 
 
 
(null)
 


Zara Larsson - All the time💜💖

 
(null)
 


millennium



Jobbar pĂ„.🚌🚌

Hej! 

Jag jobbar pĂ„ och lĂ„ng arbetsdagar Ă€r det. Jag orkar inte sĂ„ mycket annat just nu. Speciellt inte efter igĂ„r nĂ€r jag envisades med att greja pĂ„ tok för mycket fast jag var helt ledig frĂ„n 🚌 och kunde ha tagit det lugnt.  

Samtidigt tĂ€nker jag att hade jag inte grejat och fixat sĂ„ mycket som jag gjorde igĂ„r sĂ„ hade jag vĂ€l skrivit i detta blogginlĂ€gg att jag Ă€r arg för att jag inte fixade mer saker igĂ„r nĂ€r jag faktiskt var ledig. Man kan alltid hitta fel hur man Ă€n vĂ€nder och vrider. 

Jag ska jobba en lĂ„nga dag i morgon och ett kort pass pĂ„ fredag. Sen kommer en period igen av mer ledigt och mindre jobb. Jag har mycket som jag nu tĂ€nker att jag vill fĂ„ gjort, men jag kĂ€nner att allt fĂ„r vĂ€nta tills jag börjar jobba lite mindre. En hel del fĂ„r vĂ€nta tills jag fĂ„r min semester. Mitten pĂ„ juli börjar den.  Allt ordnar sig nog. Mycket kĂ€nns bra Ă€ven om jag just nu: 
1. KĂ€nner mig lite yr pga mina nya glasögon.
2. KĂ€nner mig mörbultad i kroppen av vĂ€ldigt mycket jobb. 
(null)
Jag vĂ€njer mig nog snart vid glasögonen och mer ledig blir jag ju snart. Det Ă€r ju för fan mindre Ă€n en mĂ„nad kvar till skön jĂ€kla semester. Det bara att bita ihop och köra liksom. 
(null)



T2🏓🏓



HĂ€rlig pingis💖🏓

 


HĂ€mtade nya "glas" idag.

Jag var hÀmtade mina nya glasögon idag. Jag kÀnt sen lÀnge att jag behövde byta ut dom jag hade, men jag har fan inte tagit tag i det. Varför vet jag inte, men nu Àr det fixat i alla fall. 
 
Det kÀnns lite konstigt att se sig sjÀlv i dessa nya. Styrkorna i glaset har ju ocksÄ optikern ökat en hel del jÀmfört med om "glasen" jag hade. Jag kÀnde mig faktiskt lite snurrig i huvudet av att ha dom nya glasögonen pÄ mig. Jag vÀnjer mig nog vid allt snart. Det blir nog bra detta, Àven om jag nu funderar pÄ om jag valde rÀtt bÄgar eller om jag skulle valt nÄgra andra av dom 100 st som fanns att vÀlja pÄ nÀr jag provade ut ett par nya. Jag har alltid sÄ svÄrt att betsÀmma mig...och efter att jag ÀndÄ har bestÀmt mig sÄ kan jag inte slÀppa tanken pÄ om det jag bestÀmde mig för var rÀtt eller fel.
HMM..
 


Tisdag (2019 06 18)

Deta kunde ha varit en skön ledig dag och jag inte hade envisats med att försöka fÄ gjort sÄ jÀkla mycket. Jag grejat som fan med allt möjligt idag. Jag har nÀstan glömt att andas. Jag har stressat lite vÀl mycket.
 
Det var inte bra det hĂ€r. Det blev för mycket pĂ„ en ledig dag. Jag har grejat för hĂ„rt och svetten har bara flytit. Öhhh.. Nu Ă„ngrar jag mig nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„  att jag har grejat sĂ„ mycket som jag har gjort idag. Stressen och tempot i allt grejande har fĂ„tt mig att mĂ„ illa. SĂ„ fĂ„r det ju inte vara. Detta ska jag Ă€ndra pĂ„ till en annan dag. Jag vill Ă€ndĂ„ alltid mĂ„ bra liksom. 
Massagestolen Àr ju ett bra hjÀlpmedel nÀr man vill tagga ner i alla fall. Denna stol Àr nog ett va mina bÀsta köp jag nÄgonsin har gjort.  
 
 


Liu Shiwen🏓💖

(null)
 


🏓🏓🔟🇹🇳



LEIA - If Ruled The World



Lugnt och roligt.

En arbetsdag till Ă€r avverkad nu. Helgen var riktigt jobbig, men idag kĂ€ndes arbetsdagen bara hur lugn som helst. Det mĂ€rks pĂ„ jobbet att första gĂ€nget har gĂ„tt pĂ„ semester. Det mĂ€rks att ungar har sommarlov. Allt blir bara mycket lugnare och naturligvis blir det mer avspĂ€nt och lĂ€ttare att rullar runt med bussen. 
 
Jag har mycket jobb kvar denna veckan, men jag gissar att det Ă€ndĂ„ kommer att kĂ€nnas ganska "soft" med allt jobb som jag har kvar innan jag blir mer ledig igen. Skönt att jag fĂ„r en ledig dag imorgon ocksĂ„. 
 
Det kĂ€nns annars som tiden gĂ„r ganska fort nu. Jag har ju inget lĂ€ngre som jag kĂ€mpar sĂ„ hĂ„rt med. Jag köper mest grejer och bestĂ€ller grejer. Pengarna rullar bra. Jag brĂ€nner och fĂ„r in pengar. Jag kan spara utan att egentligen anstrĂ€'nga mig. Jag gör det bara. Det kĂ€nns skönt att kunna köpa och handla en hel del, fast jag sparar mycket. Allt funkar samtidigt och dĂ„ fĂ„r man vara nöjd. NĂ€r jag inte behöver kĂ€mpa eller bry mig sĂ„ mycket om att vara försiktig med att brĂ€nna pengar  sĂ„ kĂ€nns det ocksĂ„ som att tiden gĂ„r ganska fort. Tiden gĂ„r ju fort nĂ€r man har roligt och det Ă€r ju roligt att kĂ€nna att man kan unna sig mer saker igen.
 
 Förut kĂ€ndes det alltid som jag ville att det skulle bli slutet pĂ„ mĂ„naderna sĂ„ fort som möjligt, samtidigt som det kĂ€ndes som en evighet innan dom dĂ€r jĂ€vla pengarna började rulla in. Mycket annat kĂ€ndes ju ocksĂ„ dĂ„ sĂ„ jĂ€kla tufft och jobbigt. Nu gĂ„r mycket av sig sjĂ€lv bara för att jag har den "rulle" pĂ„ mina pengar som jag vill ha. Ingenting kĂ€nns jobbigt med ekonomin nu. Allt Ă€r bara roligt. 
  (null)

(null)

(null)
(null)



Vecka 25

Ny dag, ny vecka och pĂ„ jobbet börjar jag nu att köra pĂ„ ett nytt schema. Det Ă€r sommarchemat som drar igĂ„ng och som jag ser det nu sĂ„ Ă€r jag nöjd med hur jag jobbar och Ă€r ledig fram tills att jag fĂ„r semester. Semestern för min del börjar under helgen vecka 28. 
Denna veckan har jag ganska mycket jobb. Jag jobbar ocksĂ„ pĂ„ midsommarafton, men det Ă€r i alla fall bara halva dagen. Efter att jag har jobbat fĂ€rdigt den fredagen (midsommarafton) sĂ„ börjar jag pĂ„ en period igen dĂ€r jag jobbar lite mindre och mer ledig.
 
Det kĂ€nns som jag mest har busskörning att fokusera pĂ„ denna veckan, men pĂ„ min lediga tid sĂ„ fortsĂ€tter jag att förbereda och göra vad jag kan för att jag i slutĂ€ndan ska kunna köpa vad jag vill ha och nĂ„ min mĂ„l som jag vill uppnĂ„ i livet. 
 
 
 




Japan Open - 2019

Fan Zhendong . Ma Long
 
Jang Woojin - Xu Xin
 
Fan Zhendong - Xu Xin
 
Miu Hirano- Liu Shiwen
 
Liu Shiwen - Sun Yingsha
 
Xu Xin - Lin Yun-Ju


Bara att fortsÀtta.

Jobba som fan igĂ„r och idag ska man jobba skiten ur sig igen. Det kĂ€ndes som jag hade rĂ€knat med nĂ€r jag jobbade igĂ„r. Mycket att göra och snurrig i huvudet blev man. Idag blir det nog nĂ„got liknade, troligtvis fĂ„r jag mer att göra idag. Det Ă€r en kĂ€nsla jag har och den Ă€r jag helt sĂ€ker pĂ„. Nu jobbar man mycket och det kĂ€nns som jag bara har börjat med den hĂ€r "jobbperioden" Jag har ju sĂ„ jĂ€kla mycket kvar innan jag fĂ„r mer ledigt, men det fĂ„r jag bara förtrĂ€nga. Det gĂ„r ju inte att tĂ€nka pĂ„ ledighet nu nĂ€r jag har hur mycket jobb som helst. 
 
Ha en trevlig dag! Jag Àr avundsjuk pÄ alla er (dom flesta) som just nu Àr lediga.
 




Lördag (2019 06 15) - NU NU NU.

Jobb och mera jobb. Jag har massor av busskörning idag ocksĂ„. Jag hoppas jag pallar med. Jag hoppas att kĂ€nslan av att dagarna gĂ„r fort infinner sig nu. Perioden som jag har med mycket jobb har ju bara börjat, men det ska jag inte tĂ€nka pĂ„ nu. Nu ska jag bara köra pĂ„ och inte tĂ€nka pĂ„ nĂ„got annat Ă€n vad jag har att greja med i sjĂ€lva nuet. NU KÖR VI!!!
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Veronica Maggio - En timme till

 


JobbđŸ’„ PengarđŸ’„

(null)
 
(null)
 


Mycket jobb frÄn och med nu.

Hej!
 
Jag Àr uppe och skuttar tidigt. Jag vill hinna Àta frukost innan dagens megalÄnga arbetspass. Jag Àter sÀllan frukost. Det funkar liksom inte för mig att göra det nÀr man ofta kliver upp mellan 04:00 och 05:00 pÄ morgonen. Man vill liksom bara inte sÀtta sig och Àta frukost dÄ. Det smakar ofta bara skit nÀr man jobbar pÄ dom tiderna som jag gör. Detta Àr vad jag tycker och det Àr min personliga Äsikt. Jag sÀger inte att alla tÀnker sÄ.
 
FrÄn och med idag börjar en period av massor med arbete. I ca en vecka nu sÄ ska jag jobba hur mycket som helst. Om en vecka kommer man att vara som en bingohall eller ett brandlarm i skallen. Det kommer att bli mycket jobb, högt tempo och hundratals situationer som jag ska försöka lösa pÄ bÀsta sÀtt, sekunden efter att jag hamnar i dom. 
 
 


Årets sommarpratare

Idag fick man ju veta vilka som skulle vara Ă„rets sommarvĂ€rdar i P1. Om jag har rĂ€knat rĂ€tt sĂ„ Ă€r dom 53 st. NĂ„gra som jag vill lyssna pĂ„ i Ă„r Ă€r Jill Johnson, Isabella Lövengrip, Leif Ă–stling och Joakim Lundell
 
 



Torsdag (2019 06 13)

Jag har haft en skön ledig dag. Jag har grejat med saker som jag vill fÄ gjort innan nÀsta vecka. FrÄn och med imorgon ska jag ju jobba som fan i 4 dagar sÄ jag kommer inte att hinna eller orka göra sÄ mycket annat Àn att jobba. 
 
Jag mÄr vÀldigt bra. Det kÀnns bara lite tufft  att jag ska jobba sÄ mycket snart. Det kommer nu en ganska lÄng period av mycket jobb, men idag Àr jag ledig och imorgon har jag ett pass som jag gillar att köra.
 
IkvÀll finns det mycket som jag vill se pÄ TV. Det blir att avsluta dessa dagen med massagestol och mycket slappande. Sen blir det som sagt massor av jobb. 
 
Ha en trevlig kvÀll!
 
 
 


Onsdag (2019 06 12)

Det Àr skitvÀder idag. Mycket regn och rusk. Jag vill ju komma igÄng med promenader igen, men samtidigt orkar jag inte bry mig. NÀr det Àr blött och grÄtt ute sÄ gör ju inte det att jag tycker att det kÀnns lÀttare att ta tag i det dÀr med promenaderna. Jag vill, men jag orkar. Det Àr synd att jag inte har hittat nÄgot bra sÀtt som funkar för mig nÀr det gÀller att hÄlla i det dÀr med rörelse och trÀning. Jag kan röra pÄ mig och trÀna bra i perioder, men nÀr jag tröttnar sÄ skiter jag lÀtt i allt.
 
Annars kĂ€nns det skönt att vara ledig. NĂ€r jag vaknade i morse sĂ„ lĂ„g det ett paket utanför min dörr. Det var nĂ„gra burkar av mitt "favvogelĂȘ" Än sĂ„ lĂ€nge har jag ju hĂ„ret kvar och dĂ„ grejar jag med det. Man kommer vĂ€l nĂ„gon dag att tappa hĂ„ret och dĂ„ behöver jag inte bry mig om borste och gelĂȘ, men fram till dess sĂ„ grejar jag med mitt hĂ„r sĂ„ mycket som det bara Ă€r möjligt.
 
Livet kÀnns bra. Pengarna rullar in. Jag gör vad som kÀnns mest rÀtt att göra och jag ser fram emot sÄ jÀkla mycket. Jag mÄr bra och förverkligar jag bara mina drömmar nu sÄ kommer jag i framtiden att mÄ Ànnu bÀttre. 
 


GAMMAL (Peg & Pontus)

 


Vill sÄ mycket annat.

Skönt med tvÄ lediga dagar nu. Nu har jag jobbat tvÄ lÄnga dagar. Just nu kÀnner ajg att jag hellre vill göra mycket annat Àn att köra buss. Jag tÀnker vÀl sÄ för att jag har massor med saker pÄ gÄng. Pengarna rullar ju ocksÄ bra. Typ var tredje dag tjÀnar jag nya pengar. Detta har jag gjort sen jag satte mitt sk ekonomimÄl i slutet av maj. Det tycker jag Àr bra "rulle" pÄ pengarna. MÄnga bekymmer som jag hade tidigare har jag inga problem med lÀngre. Pengarna som jag nu fÄr löser sÄ mycket och gör allt sÄ enkelt helt plötsligt. Det kÀnns vÀl ocksÄ extra bra just nu för jag har ju inte haft sÄ bra rulle av pengar pÄ lÀnge. Jag vill göra sÄ mycket nu nÀr jag verkligen kan detta. 
 
Semesterperioderna drar ju snart igÄng ocksÄ och dÄ börjar man ju lÀngta tills jag sjÀlv har min semester. Jag har ju massor med saker jag vill fÄ gjort dÄ, men jag vill bara att det ska hÀnda nu. Lite jobbig kÀnsla, men ÀndÄ rÀtt skön. 
 
Nu ska jag vara ledig i 2 dagar och den ledigheten ska jag naturligtvis försöka njuta av sÄ gott jag kan. Sen blir det vÀldigt mycket jobb igen. Nu jobbar jag mycket och jag kÀmpar med allt. Vad jag Àn gör sÄ vill jag maxa pÄ alla sÀtt jag kan.
 
 
 


The Zero City by Volvo Buses



Jobbelijobb💙💖

Idag har jag massor med jobb. Det Ă€r bara att bita ihop och hĂ€nga pĂ„ jobbet i över 12 timmar. JĂ€klar vad man fĂ„r köra!! Jobbelijobb och Ă€nnu mera jobb. 

(null)

Ha en trevlig dag!
(null)





Jag mÄste vÄga göra fel!

 


DANNEBLOGGEN! đŸ’›â€ïž

 
 


Vecka 24

Ny vecka igen. Jag tycker tiden gĂ„r sĂ„ jĂ€kla fort. Jag har massor med saker pĂ„ gĂ„ng och mycket började jag att kĂ€mpa med i början av denna mĂ„naden. Jag sĂ„g dĂ„ framför mig att jag skulle bli klar med en del grejer i mitten pĂ„ denna mĂ„naden. Nu Ă€r den veckan hĂ€r som har datum som Ă€r just mitten av mĂ„naden. Jag tycker ju att det kĂ€nns som juni precis har börjat. Tiden gĂ„r fort liksom. 
 
Denna veckan har jag ganska mycket jobb. Jag har i alla fall mer jobb Ă€n vad jag har haft pĂ„ lĂ€nge. ÄndĂ„ kĂ€nns det ganska lugnt.
Jobbveckan ser nĂ€mligen ut pĂ„ följande sĂ€tt just nu. 
 
Idag: Jobb (lÄng dag)
Tisdag: Jobb (LĂ„ng dag )
Onsdag: ledig 
Torsdag: ledig 
Fredag: jobb (lÄng dag)
Lördag: jobb 
Söndag Jobb 
Detta kan Ă€ndras sĂ„ att jag blir mer ledig om jag fĂ„r som jag vill.  Jag vĂ€ntar pĂ„ svar dĂ€r. 
 
Under mina ledighet och fritid sÄ kommer jag att annars att fortsÀtta att förbereda och rÀkna pÄ vad jag kan köpa för saker som jag bara nu vill ha. Jag har ocksÄ resor pÄ gÄng som jag planerar som fan just nu. Det Àr bara att köra pÄ med en ny vecka.
 




StÀdat och tvÀttat som fan.



2 saker som jag vill fÄ bÀttre fart pÄ.

Ännu en skön ledig dag. KĂ€nns som att jag har semester, fast det egentligen inte Ă€r sĂ„. Jag grejar pĂ„ med allt möjligt och det Ă€r skönt att se att allt gĂ„r Ă„t rĂ€tt hĂ„ll, alltsĂ„ framĂ„t. Jag tar inte en massa steg tillbaka och jag stĂ„r inte och stampar. Allt som rullar och gĂ„r tar sig framĂ„t.
 
2 saker skulle jag ÀndÄ vilja fÄ bÀttre fart pÄ just nu.
 
1 Jag rör mig lite för dÄligt. Jag skulle vilja vara bÀttre igÄng med alla promenader. Jag var ju bra igÄng ett tag, men nu orkar jag fan inte alls. Jag tÀnker att jag ska börja med nÄgot annat istÀllet, men jag har ingen lust. Idag hade det inte varit fel att ta sig ut, men just nu regnar det som faaaaaan. DÄ tappar jag ju lusten direkt. Jag hittar kanske för mÄnga bortförklaringar, men allt med det dÀr att trÀna och röra pÄ sig kÀnns sÄ trÄkigt just nu. Sen vet jag ju att allt kÀnns jÀkligt bra eftrÄt. Detta gör ju at jag snart kommer igÄng igen. KÀnner jag ocksÄ att jag mÄr för dÄligt av att inte röra pÄ mig, dÄ Àr jag ju snart ute igen och kör som fan. Det viktigaste för mig Àr ÀndÄ alltid att jag mÄr bra.
 
2. BÀttre rulle pÄ allt nytt som jag har börjat titta pÄ nu. Jag tittar ju pÄ massor med saker just nu. Jag försöker planera resor och kollar pÄ hur mycket pengar det krÀvs för att köpa saker eller sticka ivÀg pÄ nÄgot som ger mig en cool upplevelse och kanske ett minne för livet. Allt detta gÄr lite trögt just nu. Jag tycker jag planerar och planerar, men jag kommer inet till skott riktigt. Jag kan se att jag fixar det snart, men samtidigt sÄ stöter jag pÄ ett "hinder" som jag mÄste ta mig över fört innan jag kan fixa det dÀr som jag vill Ästakomma. Nu Àr det ÀndÄ sÄ att jag har bra frat pÄ mycket och jag köper ju grejer och jag kan se att vissa saker inte tar sÄ lÄng tid att fixa, men jag skulle ÀndÄ vilja att allt bara kunde gÄ lite fortare. Det kÀnns som att det finns nÄgot sÀtt att "speeda" upp allt pÄ. Jag kan bara inte komma pÄ vad.  Pengarna rullar ju bra nu, men jag kan fortfarande inte utnyttja det till max. Hoppas det Àndrar sig och att jag snart kan utnyttja det maximalt.
 
 
 


15 min tjöt.

 


Grejar lite lagom.

Idag Àr det fredag och det kÀnns bra att veta att jag Àr ledig nÄgra dagar till innan jag ska tillbaka till jobbet och köra tufft igen. 
 
Jag var ju ledig igÄr ocksÄ. Jag fick inte sÄ mycket gjort. Jag var ganska trött. Jag hade ju innan gÄrdagen jobbat tufft med busskörning i 3 dagar. Jag tycker att det Àr lite svÄrt att sen ta tag i saker och fÄ mycket gjort direkt efter sÄdana jobbdagar. Man behöver vÀl lite vila och den ger jag mig sjÀlv om jag kÀnner sÄ. 
 
Idag har det varit bÀttre frat pÄ mig. Jag har grejat mycket med vardagliga saker. Man vill liksom röja undan innan helgen. 
 
Annars köper jag och bestÀller mycket grejer nu. Jag grejar pÄ och förbereder massor av saker nu. Jag vill ÀndÄ greja lite lagom med allt. Jga vill inte göra det misstaget att jag nu grejar som fan och gör hur mycket som helst under en kort period för att sen kÀnna att jag blir tvingad att tagga ner för att jag mÄste ha mer pengar och fÄ bÀttre rulle pÄ mina cash. Nu Àr det bra "rulle" och jag vill att det bara ska fortsÀtta sÄ. DÀrför Àr det bra om jag grejar lagom. För lite grejande Àr jag trött pÄ. För mycket grejande Àr fel. Lagom Àr faktsikt bÀst just nu. 
 
 


Peg Parnevik - 27 Sorries

 


Tre dagar av jobb - Nu Àr jag ledig

Jobbat tufft har jag gjort i 3 dagar. Mycket Àta jobba sova. Massor med problem har jag löst. Lugnt och fint har jag kört. Jag har haft en blandning av kÀnslor av att jag kÀnner mig pigg, glad och ibland jÀvligt förbannad. Jag lever alltid nÀra mina kÀnslor och nÀr jag jobbar tufft sÄ kÀnner jag att jag ite kan hÄlla för mycket inom mig för dÄ orkar jag inte jobba pÄ sÄ bra som jag alltid vill göra. 
 
 
Nu blir det skönt att fÄ vara ledig. Det Àr ju lite festival i stan. Jag vet inte hur mycket jag kommer att besöka det dÀr, men det Àr ju trevligt att det hÀnder nÄgot i denna stan (VÀnersborg) 
 
Jag har annars vÀldigt mycket som jag vill fÄ gjort under mina lediga dagar sÄ nu ska jag fokusera pÄ allt detta istÀllet för en massa jÀkla jobb.
 
Ha en trevlig nationaldag, en  bra klÀmdag och en förbannat nice helg! 
 


NÄgra fler bilder frÄn i fredags.

 Jag har massor med bilder frÄn trÀffen med Peg som jag hade i fredags.
 
HÀr fÄr ni nÄgra som jag tog frÄn V.I.P-HYLLAN pÄ Liseberg. OMG WOW WOW!!
 
 


Fokuserar pÄ jobbet.

Jobbeli jobb. Jag jobbar som fan nu. Jag jobade igÄr, jag har jobbat idag och jag ska jobba mycket imorgon ocksÄ. Sen Àr jag ledig för resten av denna veckan. 
 
Men just nu lÀgger jag allt fokus pÄ jobbet. Jag vill kÀnna att jag gör ett bra jobb och jag har lÄnga dagar som jag vill ska kÀnnas bra att jobba pÄ med. Det blir dÄ lite mindre bloggande och aktivitet pÄ andra sociala medier, men nÀr jag blir ledig sÄ blir det mer text och bilder frÄn mitt liv. 
 
Det Àr lite festival hÀr i VÀnersborg dena veckan. Jag tror det börjar i morgon och pÄgÄr till söndag. DÄ fÄrman vÀl ta sig ut lite kolla lÀget pÄ stan. Det Àr ju kul att det hÀnder nÄgot i lilla VÀnersborg ibland. 
 
Nu Àr ett som sgat mycket jobb. Imorgon jobbar jag pÄ med ett riktigt bra pass. Jag har ju tex VÀnersnÀs mot slutet av dagen. Har man det sÄ Àr det alltid ett bra pass. Jag fokuserar en dag till pÄ jobb. Sen ska jag ha skön jÀvla ledighet och njuta av livet. 
 
 


Vecka 23

Ny vecka och det Àr skönt att man kÀnner sig pigg och frÀsch. Fredagens alla grejer gjorde mig annars att jag har kÀnt mig ganska trött under helgen. Allt som jag gör och som  inte tillhör vanligheterna för mig suger oftast mer energi Àn sÄnt jag normalt gör. Men nu kÀnns det som sagt bra igen.
 
BILDER FRÅN EN FANTASTISK FREDAG
 
 
Denna veckan har jag jobb i tre dagar. Lugn körnimg, men lÄnga pass och jag jobbar mÄndag, tisdag och onsdag. Sen blir jag ledig resten av veckan. Ganska bra vecka ju. RÀknar man med förra veckan ocksÄ dÄ jag bara hade en dag av arbete sÄ kÀnns det ju rÀtt nice att  bara jobba 4 dagar av 14 och ÀndÄ fÄ samma lön.
 
Jag ska annars Àgna veckan Ät att planera och förbereda en hel del saker som jag har som mÄl att nÄ i framtiden. Vad det nÄgot jag fick bekrÀftat 1000 gÄnger om i fredags sÄ var det just vikten av att förbereda sig mycket och tufft, dÄ Àr jag rÀtt sÀker pÄ att man ökar sina chanser som f*n att faktiskt lyckas med sÄnt som man vill Ästakomma. KÀnslan av att lyckas med saker som man har kÀmpat för Àr ju bara den rÀtt skön. Har man dessutom kÀmpat hÄrt, mycket och lÀnge för nÄgot sÄ blir ju kÀnslan av lyckas "amazing"
 
Det kommer att bli en liten mellanperiod nu pÄ tvÄ mÄnader dÀr det kanske inte hÀnder sÄ vÀrst mycket för min del. Det blir sÄ för jag vill det. Jag vill inte vara i nÀrheten av att göra samma misstag som jag gjorde för tvÄ Är sedan. Det Àr lÀtt att trilla tillbaka i det dÀr att man fÄr en övertro pÄ sig sjÀlv och bara köra pÄ utan att tÀnka pÄ vad man faktiskt vill göra och orkar med. Detta ska inte hÀnda mig igen och dÀrför vill jag liksom "chilla" ner lite nu. Detta sa jag till mig sjÀlv för tvÄ Är sedan att jag skulle göra, men jag gjorde inte det dÄ. Jag blÄste istÀllet pÄ för mycket.  Det var fel. Nu Àr ju pÄ samma "punkt" i livet igen. Nu ska jag börja göra det jag borde ha gjort för tvÄ Är sen, tagga ner och istÀllet ladda batterierna för a sen kunna göra nya galna och coola grejer i framtiden.
 
Jag vill ju komma till den del i livet dÀr jag lever i min dröm istÀllet för att drömma om det liv jag inte har.  
 


Pratar lite om fredagen.

 
 


HĂ€ng med Peg Parnevik backstage.

IgÄr blev det en fartfylld dag. Högt tempo var det nÀr jag hÀngde med Peg Parnevik och hennes "crew" backstage pÄ Liseberg. 
 
Detta var den auktion som Peg hade till förmÄn för MusikhjÀlpen och som jag lyckades buda hem.
 
 Detta blev ungfÀr sÄ som jag hade trott och förvÀntat mig. Jag Àr helt nöjd. Det var kul att följa pÄ nÀra hÄll hur det gÄr till backstage, innan och under ett gig. Jag var vÀldigt noga med att ta det försiktigt och inte störa nÄgon i deras förberedelser. Var det nÄnting man verkligen mÀrkte av sÄ var det hur alla som jobbade med och runt Peg, inklusive hon sjÀlv förberedde sig till max. Allt handlar ju om att det ska bli ett bra gig under den timmen pÄ scen som man kör. 
 
Jag hÀngde lite med Peg innan gÄrdagens gig, men hon kunde inte prata sÄ mycket för hon ville spara sin röst till sjÀlva framtrÀdandet pÄ scen. Peg manager var den personen som tog hand om mig  och sÄg till att jag var pÄ rÀtt plats vid rÀtt tillfÀllen. Jag frÄgade ocksÄ honom hela tiden var jag skulle vara för att inte störa nÄgon av dom som jobbade. NÀr fÄr jag ta bilder och filma osv, utan att det stör eller att jag Àr i vÀgen. Jag var vÀldigt noga med att liksom hÄlla mig pÄ min kant. 
 
Det kĂ€nns bra nu att jag fick göra detta igĂ„r. Jag har ju vĂ€ntat i ett halvĂ„r. Jag Ă€r glad att jag fick trĂ€ffa Peg Ă€nnu en gĂ„ng. Samtidigt kan det kĂ€nnas lite jobbigt att veta att jag förmodligen inte kommer att trĂ€ffa Peg igen, eller nĂ„gon annan av alla snĂ€lla och goa mĂ€nniskor som hon jobbar med. Det Ă€r ju detta man fĂ„r ta nĂ€r man gör denna typen av upplevelser. Det Ă€r mycket "once in a lifetime. Detta kĂ€nns ju nu i efterhand lite vemodigt. Även opm jag Ă€r nöjd och glad sĂ„ finns det nĂ„gon som kĂ€nns jobbigt lĂ€ngts in i mitt hjĂ€rta.
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE