Det tog tvärstopp igår.

 Tre långa dagar av jobb och mer grejande. Någonstans säger kroppen ifrån och det gjorde den igår. Klockan 22:00  kände jag bara: NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG. Inget mer jag ska bara... eller jag kör på lite till. Jag kom till en punkten där jag kände att nu är det bara att borsta tänderna och gå och lägga sig som gäller. Allt annat hade bara blivit för mycket annars. När man kommer till den "punkten", då har jag lärt mig att man bara ska tagga ner. Man ska liksom inte köra skiten ur sig två gånger i rad. Då går det åt helvete. Det vet jag nu av tidigare erfarenheter. 
 
Nu har jag en skön ledig helg. Jag ska sova ut ordentlig och bara vara i nuet. Njuta av fint väder, gå promenader och kanske sätta mig ute lite mer än vad jag har gjort tidigare under veckan. Njuta mer av att livet är faktsikt är bra just nu. Nöja mig med det jag har och inte fundera på vad jag me vill ha och vilken väg jag ska gå. 
Nu måste jag verkligen tänka på att vara rädd om. När den där känslan kommer att det håller på att bli för mycket, då vore jag bara så jävla dum om jag fortsatte att blåsa på. Den känslan komma igår och nu får både jag själv och allt annat bara vara. I alla fall under helgen.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE