En uppdatering om läget...typ.

 
 
 


Jag mår väldigt bra nu!

 Sköna fina semester. Jag njuter bara av min ledighet och jag mår väldigt bra. Jag inser ju mer och mer hur bra jag har det och hur bra allt kommer att bli. Jag har det bra nu och bättre och bättre blir det. Det är ju ett bra liv. Jag känner mig nöjd, glad och avspänd varje dag. Jag rör mig bra. Jag vet att ekonomiskt är jag helt rätt ute för det kan inte bli fel. Det kan bara bli bra och sen bättre och bättre. Det mår jag bra av att veta. 
 
Jag har tidigare på min blogg skrivit att jag har känt mig väldigt rastlös. Det har varit jobbigt när rastlösheten tar över kroppen och tar den sen över hjärnan, då kommer ångesten lätt efter det. Allt det där känner jag inte av alls längre. Så skönt. Jag känner mig bara lugn och avspänd. Jag mår väldigt bra nu och det ska jag göra. Jag tänker inte må dåligt när jag bor i ett land där alla förutsättningar finns för att man ska må riktigt jävla bra. Varför ska jag må dåligt när jag har det så bra?
 
 


Pissa inte på brevlådan!

(null)

(null)

(null)

(null)Basic

Mycket känns bra. Jag kan inte säga annat. Jag har ju semester. Jag chillar och vilar mycket, men ändå får jag ganska mycket gjort. Jag kan också lägga ner mer tid på allt jag gör. Jag behöver ju liksom inte skynda mig för att jag sen ska hinna med nästa grej. Det jag inte hinner idag kan jag ju lätt fixa en annan dag. Jag har ju semester. 
 
Mörbultandet i kroppen som man ofta känner efter perioder av mycket jobb är nu helt borta. Jag känner också av att jag har rört mig bra dom senaste veckorna. Kombinationen av att ha semester och känna att man rör sig bra blir till en skön känsla. Allt jag gör kan jag ju göra i lugn och ro och ordentligt. Det ska jag njuat av så länge det varar. 
 
En annan sak som också känns bra det är att jag för ett tag sedan bestämde mig för hur jag ska med mina pengar. Jag fattar ibland ekonomiska beslut som sen gör att jag lätt rör till saker och ting. Det blir jobbigt då, även om allt ofast går bra. En bra regel är att man inte ska krångla till det i onödan.
 
Nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra och jag kör på det. Jag vet att det funkar för mig. Det gör ju att jag kan släppa tankarna kring dom där jävla pengarna. Hur jag än vänder och vrider så vet jag nu att detta jag nu har bestämt mig för är det rätta för mig att göra. En bra regel är ju att man inte ska krångla till det. Det är nåt jag verkligen inte gör nu om jag bara kör på det jag har bestämt mig för. Jag vet också att även om jag skulle börja tänka på att göra på ett annat sätt med ekonomin i framtiden, så kommer jag ändå att landa i att det jag gör nu är det enda som aldrig kan bli fel att köra på. Det jag gör nu är liksom basic. Basic blir aldrig fel.,.och det blir heller aldrig för gammalt. Det funkar alltid över tid.
 
 
 
 


Jag berättar aldrig allt.

 Vad funderar jag på? Jag började skriva på ett blogginlägg där jag funderade på väldigt stora frågor i livet. Man har ju sina sk "milstolpar" och vid olika tillfällen i livet så gör man ju sina vägval. Detta tänkte jag skriva ett inlägg om, men jag har ändrat mig.
 
Jag har försökt i två dagar att skriva så ärligt och verkligen få med allt, men jag känner nu att jag bara inte kan skriva om allt jag funderar kring om olka vägval som jag har gjort i livet. Jag får inte till det. Går jag för djupt och blir för privat så känner jag mig inte säker på att jag vill publicera det. En av alla principer som jag har när jag håller på med denna bloggen det är just att aldrig publicerar något som jag inte känner mig säker på att jag vill släppa. Jag vill ju aldrig visa  något på min blogg som jag sen får ångra, eller sen i efterhand inte ens kan stå för att jag har gjort. Jag har totalt med detta inlägget publicerat 11 613 inlägg. Det är inte ens 10 stycken av dom som jag idag ångrar. Det känns bra.
 
Jag berättar aldrig allt, men allt som jag väljer att berätta kan jag lätt stå för och sällan ångra. Detta känns bra. 
 
 
 


Tar det bara lugnt med allt.

Semestern bara fortsätter. Rätt sköna dagar när jag känner att jag kan ta det lugnt med precis allt. Jag kan ju skjuta mer saker framför mig nu och ändå ta det lugnt. Jag har ju ändå hur mycket tid som helst i flera veckor framöver. Min semester börjar ju faktisk på riktigt idag. Jag skulle ju ha jobbat i helgen, men jag tog ledigt. 
 
Jag mår bra. Jag rör mig bra. Det känns lyxigt att veta att man är ledig i flera veckor och ändå få betalt. Vad jag ska göra under min semester vet jag inte exakt, men jag känner ingen stress eller panik över det. Det löser sig. Jag är ju ändå nöjd med att jag är så jäkla mycket ledig. Det är ju inte svårt att njuta av livet när man väl har fått den där semstern.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Vad fan får jag för pengarna?

(null)
 
Fantastiskt fint väder är det. Sommar och sol är allt för jävla gött. Jag har avverkat en promenad på nästan 7 km. Jag hade redan igår fixat dom där 70 000 stegen som jag har som mål varje vecka, hela sommaren. Men det skadar ju ändå inte att gå ut på en runda. Det känns ju bra och jag gillar ju att gå promenader liksom. 
(null)
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag på Leif Östlings sommarprat. Vad fan får jag för pengarna? 
Jag tycker fler borde ställa den frågan? Vad fan får jag för pengarna? 
 
 
(null)
(null)
 


Det känns bra.

(null)
 
 
(null)
 


En snabb uppdatering.

Hej! 

Jag har suttit och skrivit  på ett blogginlägg som jag trodde jag skulle få färdigt så att jag kunde publicera det nu ikväll. Men jag inser att jag behöver mer tid och måste fundera mer på just dessa tankar som jag har haft idag. Det blev väldigt djupt och  personligt också. Det känns därför viktigt att jobba med inlägget mer än vanligt. 

Jag orkar inte mer ikväll. Jag får se om jag gör klart inlägget imorgon. 

(null)

(null)2019 07 13

(null)

(null)SEMESTER 😊☀️

Nu tar jag SEMESTER!! Skönt ska det bli att slippa fundera över den blåa bussen och vart den ska köras. Att jag inte behöver gå upp klockan 04:00 på morgonen kommer jag inte heller att vara ledsen över. Detta med semester kommer säkert att bli för jävla gött!!
(null)

...OCH SEMESTER!☀️☀️
(null)

Jobbelijobb 💙💚Snapchat👻

(null)

(null) 
(null)
(null)
(null)

(null)

Tar en sak i taget.

 Idag är det fredag och jag har en sista arbetsdag som jag ska avverka innan jag får min semester.
 
Jag har inga direkta planer för min semester. Jag tror att under resten av denna månaden blir det nog ganska lugnt. Jag ska njuta av ledigheteten, värmen och solen. Förhoppningsvis så blir det fint väder.
 
Sen får vi se i augusti vad jag gör då med dom lediga veckorna som jag då har kvar. Allt jag vill få gjort i juli får jag göra först. Jag kommer att kämpa på med mina dagliga promenadrundor. Jag har saker att göra under semestern, som jag tänker ska generera pengar efter semestern. Jag kanske kan förverkliga någon av alla drömmar som jag har gått och tänkt på länge. Men först måste jag se till att alla pengar sitter på rätt ställen och jag vill vara säker på att jag orkar slutföra allt som jag väljer att påbörja.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
(null)


Torsdag (2019 07 11)

Jag börjar känna hur "semesterlunken" närmar sig. Samtidigt glömmer jag inte att jag faktiskt har en lång arbetsdag kvar innan jag kan säga att nu har jag semester. 
 
Idag har jag gått en runda på 7 km. Det är ju vad jag har som mål att köra varje dag. När jag sen får semester så ska jag alltså fixa detta varje dag i 4 veckor. Det blir något att bita i, men jag tror jag fixar det. 
 
Det känns annars som jag har mycket att kämpa med nu. Jag har drömmar jag vill förverkliga, pengar att spara och en jävla massa steg vill jag avverka varje dag. Ibland tänker jag att jag bara ska skita i allt och bara vara, men sen blir det där med att strunta i allt bara så onaturligt för mig. Jag kämpar på med allt och jag är fruktansvärt envis. Jag slutar aldrig och drömma. Jag vill må bra och förverkliga drömmar. 
 
Jag tycker ju att livet går ut på att fullfölja sina drömmar. För att jag ska kunna göra detta så måste jag ju spara pengar. För att orka kämpa med sparande och fullföljandet av drömmar så behöver jag ju röra på mig. När jag kämpar med detta, då mår jag också bra för jag känner att det är värt varenda minut av kämpande när man väl fullföljer den där drömmen, får ihop pengarna eller känner att man är bra igång med att röra på sig. Allting hänger ihop och det är väl det som kallas livet...eller i alla fall får man ett mer levande liv. 
 
 


Vill spara pengar också.

 
 
 


Nittaku Pongcast - Juni 2019💛💛

(null)
(null)
Kyckling med ris och currysås💛
(null)
Morbror Danne.

(null)
Min fina syster ska snart ha barn. Då blir ju Danne morbror. 
(null)

(null)Riktigt starkt och bra sommarprat!

När jag var ute på en promenad tidigare ikväll så lyssnade jag på Carina Bergfeldt och hennes sommarprat. Riktigt bra och väldigt stark berättelse. Mycket av sånt hon pratade om kunde jag förstå till 100%. Jag tror att jag kunde förstå det för en hel del var så kusligt likt sånt jag själv har varit med om i mitt liv. Jag förstod till fullo hur hon  tänkte då och tänker idag, måste ha känt och känner.
 
När jag lyssnade på Carina Bergfeldt ikväll så kändes det ibland som hon tog orden ur munnen på mig. När hon tex beskrev en viss sitution eller händelse som hon hade varit med om så funderade jag direkt på hur jag tänkte då jag själv när jag var med om liknade saker. I nästa sekund så tyckte jag mig höra henne säga det jag just hade tänkt. Hon tänket likadant som jag, och det kändes helt självklart att det var så man tänkte. Stundtals kändes det helt sjukt, men samtidigt var det så skönt att känna att man kanske trots allt inte är så ensam om att ha varit med om vissa saker som jag tidigare har trott att jag har varit. 
 
Det kommer att ta lång tid innan jag kommer att kunna släppa Carina Bergfeldts sommarprat. Det var för starkt, för bra och vissa delar i detta var så sjukt likt händelser från mitt egna liv. 
 
 
 
 
 
 


Kvällspromenad ❤️💙

(null)

(null)Jobbelijobb💚💙🚌

(null)


(null)
Tisdag❤️

(null)

(null)Måndag (2019 07 08)

Då var man gång med jobbet igen. Jag hade ett ganska tufft pass idag och får fan jobba på dom sista passen innan semstern också. Men nu har jag ju bara 2 dagar av jobb kvar. Snacka om att man räknar ner nu. Tänk imorgon kan jag säga att jag bara ska jobba en dag till och sen är det fan semester. 
 
Jag gick naturligvis en promenadrunda efter jobbet också. Jag hade egentligen mycket annat jag ville få gjort hemma ikväll, men jag prioriterade att köra en POWERWALK (PW) istället. Allt annat kan man ju vänta med. Hinner jag inte ikväll så kan jag ta det imorgon, eller nästa dag igen. På nåt sätt är det skitsamma. 
 
 Det krävdes ju typ bara 4 km av PW efter jobbet  för att sen komma upp i dom där 10 000 stegen som jag vill göra varje dag. En "baggis" ju. Jag hade lätt kunna gå 1 mil till. Så bra kändes det ikväll, trots att jag har jobbat tufft hela jäkla dagen. 
 
 
Jobb-bild.
 
 
(null)
(null)


PW-bilder
 
Vecka 28

Ny vecka igen! Sista arbetsveckan innan semestern, men det vill jag inte tänka på redan nu. Jag har ju massor av jobb kvar så ska jag fixa dom dagarna på ett bra sätt så kan jag inte tänka på semster redan nu. Jag får jobba färdigt först. 
 
Annars är jag ju ganska mycket ledig denna veckan, trots mycket jobb. Det känns ju skönt att jag ändå kan säga så. Jag jobbar mycket när jag väl jobbar, men jag blir också mer ledig när jag faktsikt blir ledig från allt jobbande. 
 
Jag har annars inga större planer för denna veckan. Jag har ju sagt att jag ska spara både pengar och mig själv tills jag får den där semestern. Jag har egentligen inget planerat till min semester heller, men det brukar man inte behöva ha. Tar man dagen som den kommer och bara bestämmer sig för något så brukar man oftast kunna fixa det man vill göra ganska snabbt. Det har funkat förr och känts bra, så kan jag ju "greja" igen.
 
Men först ska jag som sagt jobba på. Jag har 30 timmar på 3 dagar som jag ska avverka. Det känns lite tufft, men ändå bra på något sätt. Jag är ändå glad över att jag har ett jobb att gå till...för annars hade jag ju inte kunnat säga att jag snart har semester. 
 
 


Några tankar och funderingar.

Jag har en väldigt lugn helg. Det känns i kroppen efter allt jobbande i veckan. Jag har ju ganska mycket jobb kvar också, även om jag nästa helg börjar min semester.
 
Många har varit på mig dom senaste veckorna och frågat mig vad jag har för planer inför semestern. Jag har ju inga planer direkt och när jag säger det så får jag massor med förslag på  festivaler, konserter och resmål som jag bara borde besöka. Jag känner av att folk försöker pressa ganska mycket. Jag bryr mig inte om det. Jga upplever bara att det är så det är. 
 
Jag är glad för att jag aldrig låter mig dras med i allt som andra tycker att jag ska göra. Jag känner aldrig någon press över att jag måste åka på något som jag själv inte vill göra.  Jag vet vad jag vill och vad jag tycker är roligt att göra och jag håller mig till det. Jag vägrar göra saker för att ha något att visa utåt. Jag tänker aldrig bli en person som bygger upp någon "fasad" utåt sett. Jag har inget behov av att göra saker för att jag ska imponera på andra. Jag vill göra saker som jag drömmer om och helst också mår bra av. Dom sakerna är viktigare än hur jag framställer mig själv utåt mot andra människor.  
 
Det är ju annars lätt att dras med i allt och sen kanske man är mitt i en "karusell" som kan vara svår att få stopp på, eller bara komma ur. Det är så lätt att göra något för att andra gör det eller för att någon annan säger att du borde göra det. Man kanske tänker att man vill göra saker för att sen ha något att berätta för folk när man tex har haft sin semester. Jag har också upplevt hur jag har fått kritik av folk när jag bara har valt att vara hemma på semstern. Jag går gata upp och gata ner i Vänersborg och är nöjd med det, men det får jag tydligen inte vara enligt vissa. 
 
Som sagt: Jag bryr mig inte om vad andra vill att jag ska göra. Jag gör sånt som jag vill göra och det känns bra att jag är en person som inte låter mina beslut påverkas av att andra försöker pressa mig till saker som jag innerst inne inte vill göra eller är intresserad av. Jag vet vad jag vill och då kör jag på allt de, oavsett vad andra säger. I slutändan hänger ju allt på mig själv ändå. Dessutom vet jag ju bäst själv vad jag vill göra. Det är min fasta övertygelse.


🌴🧡

 
 


Kul!🥉⚽️🇸🇪

(null)
Det gick ju bra för dom Svenska tjejerna. Brons i VM. Det är bra. Kul att man vinner dagens match efter den tunga förlusten tidigare i veckan mot Nederländerna. 
(null)Korea Open 2019

 
Kristian Karlsson - Ma Long


Avspänd dag.

Känner mig lite piggare idag och jag känner mig inte heller lika mörbultad i kroppen som jag gjorde under gårdagen. Idag har jag varit maximalt avspänd hela förmiddagen. Jag har avverkat en promenad och jag var ute i ca 2 timmar. 
 
Två småkillar kom fram till mig idag och frågade om dom fick ta en bild med mig. Jag ställde naturligtvis upp på detta och det är ju roligt att det fortfarande finns folk som vill ta en bild med mig. Jag gör ju liksom inget större väsen av mig. Jag har inte många följare och man jämför med hur många andra som helst. Dessutom tror inte jag att bloggar något som är så inne år 2019. Jag har bara denna veckan märkt att antalet stabila bloggläsare per dag har sjunkit ganska mycket bara under dom senaste dagarna, mot hur det har varit tidigare under hela detta året. Nu bloggar ju inte jag för att få många läsare och jag bryr mig inte om statistik, men jag ser ju ändå statistiken varje dag och märker att det inte är så "många" som är inne på min blogg längre. Därför blir man ju glad och lite extra varm i hjärtat när det fortfarande kan komma fram folk som: Lyser i ögonen, säger Dannebloggen och frågar om dom får ta en bild med mig. 
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag också på två stycken sk sommarprat. Carin Rodebjer och Isabelle Gulldên. De fanns så mycket i deras somarprat som snabbt sjönk in hos mig och som jag också känd igen mig själv i. Sommarpraten gjorde mig också mer lugn och avspänd. Skön känsla när jag insåg det också. Tidigare år har jag aldrig lyssnat på som många sommarprat som jag har gjort i år. Av allt jag har lyssnat färdig på i år så har jag tycket att allt har varit riktigt bra.
 
 
Jag ska fortsätta den här dagen med mycket slappa. Jag planerar säkert också för framtida saker. Nästa vecka har jag ju lite jobb att ta tag i. Nästa helg börjar min semester. Den har jag inte just nu några planer för alls, men det känns lugnt ändå. Jag tycker ändå att det ska bli skönt att snart få den där semestern som man på något sätt alltid längtar efter.
Ha en bra dag!
 
 


Fredag (2019 07 05)

Det tog ett tag att komma igång den fredag. Jag är ledig idag och under förmiddag gick jag väl upp och kröp i säng, 3 gånger innan jag faktiskt gick upp och höll mig ifrån sängen. 

En POWERWALK på 90 min blev det sen i alla fall. Sen handlade jag hem lite mat och dryck så nu har jag så jag klarar mig mer än väl helgen. 

Det tog som sagt lite tid att komma igång idag, men jag har ju under denna veckan jobbat ca 40 timmar på 4 dagar. När man sen får den där ledigheten så säger väl kroppen ifrån lite. Inget konstigt med det liksom. 

Jag är ändå nöjd med denna dagen. Jag mår ju bra och idag har jag fått gjort allt de som jag hade planerat att jag skulle göra denna fredag. Det är och har varit fint väder hela dagen. Sommaren är för jävla go, om man bortser från alla dessa förbannade fiskmåsar som bara skriker och bokstavligt talat skitar ner. 
(null)

Ha en trevlig kväll!
(null)En BRA vecka.

Idag har man jobbat och dagens promenad är precis avverkad. Nu blir jag ledig för resten av denna veckan. Så skönt att slippa tänka på jobb. 
 
Jag har haft en bra vecka. Jag har jobbat och rört på mig bra. Jag har mått bra och sovit bra, eller väldigt gott. Nu känns det bra att jag blir ledig i 3 dagar. Sen jobbar jag bara 3 dagar nästa vecka. Efter det så blir det semester. Fan vad jag räknar ner nu, men allt känns ändå väldigt BRA.
 
 


Som fan...

Jobbar som fan. Rör mig bra som fan. Fint väder som fan. Och livet är fine. Allt känns bra och inget är egentligen som fan. Bara för jävla bra.
 


Anne Rambergs sommarprat.

Innan jag kröp i säng igår så lyssnade jag på sommarvärden Anne Ramberg som jag tyckte levererade ett riktigt bra sommarprat. Detta fick mig att tänka efter och kanske också tänka om.
 
(null)
 
 
(null)
 


7 km - 7 dagar - 70 000 steg

(null)
 
 
(null)
 


Timo Boll - Ma Long🏓🏓1️⃣0️⃣🇯🇵 Open 2019 🏓❤️💛

Slappar gott i massagestolen❤️💛
(null)

(null)
(null)Till jobbet - På jobbet - Hem från jobbet.

Jag fortsätter ju att jaga dom där 10 000 stegen varje dag. Idag blev det så att jag gick ju till jobbet. Det ger mig ju ca 2500 steg. Sen hade jag en ganska lång paus på jobbet och då passade jag på att gå ca 2500 steg till.

 
När jag sen hade avslutat min arbetsdag så tog jag en lite omväg när jag skulle gå hem. Då fick jag lätt ihop dom 5000 steg som jag hade kvar för att uppnå målet för denna dagen. Skönt att jag fick se att det faktsikt går att fixa 10 000 steg genom att bara gå till jobbet, vara på jobbet och gå hem från jobbet. Det kändes bra att jag kunde fixa detta trots mycket jobb och en lång arbetsdag. 
 
Jag tänker att jag ska köra på nu med detta målet att fixa 10 000 steg varje dag. Jag kan gå lite minder någon dag, men då får jag gå mer än annan dag. Hur jag än gör vill jag fixa 70 000 steg per vecka, Detta vill jag hålla på med i minst 2 månader till. Jag känner redan nu att det har blivit bättre fart på mig. Jag tar tag i mer saker. Det finns liksom ingen sen. Jag fixar mycket mer saker med en gång nu.
 
Detta känns riktigt bra och jag har lätt för att motivera mig. Jag jagar ju hela tiden ett resultat. Jag känner mig mer taggad än på mycket länge när det kommer till detta med att träna och röra på sig. Grym känsla på nåt sätt. Jag hoppas jag håller i detta i minst 2 månader i alla fall. Sen får vi se vad jag sätter upp för nytt mål när det kommer till att hålla igång kroppen.
 
(null)
 


Vecka 27

Dagarna går och det snurrar i huvudet. Jag vill så mycket. Jag kan göra en hel del, men jag vet inte vilken "tråd" jag ska dra i. Det har i alla fall varit skönt att vara ledig i helgen. 
 
Nu har det blivit juli. Jag tycker juni har gått fort som fasen. Jag tror att det känns så för att jag inte behövde kämpa och ha så mycket tålamod med saker längre. Ända sen 2018 och fram till juni 2019 så har jag hela tiden fått kämpa med pengar och även om jag har haft pengar så har jag hela tiden fått tänka sparande och mer investerande. När det blev juni månad så slapp jag det där tänket. Jag kunde börja köpa grejer igen. Dessutom fick jag ju pengar tillbaka på skatten och det var väl så att det bara var roligt att kunna köpa och göra mer igen, för pengar som man har kämpat ihop. Tiden går ju fort när man har roligt. 
 
Denna veckan har jag en hel del jobb att ta tag i. Jag har 4 långa dagar av busskörning på raken, men sen blir jag ledig fredag och hela helgen. Skönt som fasen ju. Hoppas det blir riktigt fint väder då.
Annars ska jag väl bara fortsätta att må bra och njuta av sommaren. Jag slappar mycket och jag har den senaste tiden lyssnat på en hel del poddar. Sommar i P1 pågår ju tex för fullt. Några personer som jag tyckte levererar  bra och eftertänksamma  sommarprat förra veckan var:
 
Fares Fares berättar bland annat om hur familjen gör flera försök att lämna Libanon för att få uppehållstillstånd Sverige, och vad det, när det till sist blev så, innebar att anpassa sig till det svenska samhället:
 
Isabella Löwengrip. Fantastisk kvinna som jag har följt  på något sätt sen jag själv började blogga. I sitt sommarprat gav hon mig en insikt i hur man når sitt mål på ett snabbt och effektivt sätt.
 
Anders Hansen  Pratar om vikten av att röra på sig och sova ordentligt. Det känns så bra att man ännu en gång får höra att om man rör på sig regelbundet så håller man sig friskare längre och man minskar dessutom risken för att drabbas av depressioner mm...
 
Hoppas ni alla får en grymt "nice" vecka!
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE