Jobbar på.🚌🚌

Hej! 

Jag jobbar på och lång arbetsdagar är det. Jag orkar inte så mycket annat just nu. Speciellt inte efter igår när jag envisades med att greja på tok för mycket fast jag var helt ledig från 🚌 och kunde ha tagit det lugnt.  

Samtidigt tänker jag att hade jag inte grejat och fixat så mycket som jag gjorde igår så hade jag väl skrivit i detta blogginlägg att jag är arg för att jag inte fixade mer saker igår när jag faktiskt var ledig. Man kan alltid hitta fel hur man än vänder och vrider. 

Jag ska jobba en långa dag i morgon och ett kort pass på fredag. Sen kommer en period igen av mer ledigt och mindre jobb. Jag har mycket som jag nu tänker att jag vill få gjort, men jag känner att allt får vänta tills jag börjar jobba lite mindre. En hel del får vänta tills jag får min semester. Mitten på juli börjar den.  Allt ordnar sig nog. Mycket känns bra även om jag just nu: 
1. Känner mig lite yr pga mina nya glasögon.
2. Känner mig mörbultad i kroppen av väldigt mycket jobb. 
(null)
Jag vänjer mig nog snart vid glasögonen och mer ledig blir jag ju snart. Det är ju för fan mindre än en månad kvar till skön jäkla semester. Det bara att bita ihop och köra liksom. 
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE