Onsdag (2019 06 26)

Jobbat har man gjort och jag hade väl lite lagom mycket att göra. Stuntals ganska lugnt, men under någon enstaka tur kändes det som att man fick jobba som fan. Jobbelijobb.
En dag är nu avvklarad och då är det ju bara två kvar. Jag börjar alltid att räkna ner nu. Snart får jag ju ledig helg igen. Om några veckor har jag semester. 
 
Annars har jag ju det där målet som jag bloggade om igår. Jag vill röra mig så mycket så att jag varje dag når 10 000 steg. När jag går till och från jobbet så ger det mig totalt 5000 steg. Om vi säger att jag inte rör mig så mycket på jobbet, så behöver jag avverka en ganska "soft" promenad för att få dom där 10 000 stegen. Detta ska jag bara göra och fixa under denna sommar.  Det är riktigt dåligt av mig om jag inte varje dag fixar 10 000 steg. Så mycket har jag aldrig att göra under en dag så att man inte har tid att göra vad som krävs för att få10 000 steg i benen varje dag. 
 
Idag blev det någon timme ute efter jobbet. Igår kändes det ju sjukt jäkla bra både under och efter min promenadrunda. Idag kändes allt ännu bättre.
Detta med 10 000 steg som mål känns som en bra grej för mig att köra på nu under sommaren. Det är något som jag tror kommer att funka för mig. Det känns ganska lätt att hålla motivationen uppe om jag bara tänker 10 000 steg. 
 
 BILDER FRÅN KVÄLLENS RUNDA
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE