Lite kreativ konst đŸ–Œ

(null)
TÀnkte att jag ville göra nÄgot för konsten denna söndag. Varför inte bara rita av sig sjÀlv i 5 min. Jag vet att mÄnga skulle kunna göra detta bÀttre Àn mig, men det fina med konst Àr ju att man mÄste inte vara bra pÄ det. Man fÄr Àgna sig Ät det ÀndÄ.

Lite som att blogga. Det Ă€r fritt fram. Man behöver inte vara bra pĂ„ det, men man fĂ„r skapa Ă€ndĂ„ och vem som helst kan bli bĂ€ttre pĂ„ det bara man kör pĂ„ liksom. PĂ„ nĂ„got sĂ€tt skapar man ju konst genom att bara blogga och skapa nya inlĂ€gg. 
(null)

(null)





PewDiePie



Symphony.



Molly Hammar - Alone



Digital bildningshubb och litteraturfestival.

Det hade varit kul att gĂ„ pĂ„ BokmĂ€ssan i Göteborg i Ă„r. Jag har ju varit dĂ€r nĂ„gra gĂ„nger tidigare och jag hade köpt ett seminariekort för fyra dagar för att jag skulle kunna fĂ„ uppleva BokmĂ€ssan i Ă„r ocksĂ„. 
 
 I Ă„r kommer BokmĂ€ssan inte att kunna arrangeras i sk fysisk form. Allt har naturligvis med COVID-19 att göra. Men vad jag kan förstĂ„ av BokmĂ€ssans hemsida sĂ„ kommer det inte att stĂ€llas in helt utan man Ă€ndrar det till en digital bildniongshubb (24 -25 september) och litteraturfestival (26-27 september) i samarbete med förlag, branschaktörer och medieföretag. Man kommer att kunna sitta hemma i soffan och kolla pĂ„ BokmĂ€ssan Play. DĂ€r kommer man tydligen att fĂ„ ta del av över 100 samtal som spelas in och livesĂ€nds frĂ„n studios uppbyggda pĂ„ olika platser. 
 
 
 Mitt kort som jag har köpt till BokmĂ€ssan 2020 kommer istĂ€llet att gĂ€lla för BokmĂ€ssan 2021. Jag kan ocksĂ„ vĂ€lja att fĂ„ pengarna tillbaka. 
 
Det var vĂ€l ganska vĂ€ntat att man inte skulle kunna besöka BokmĂ€ssan i Ă„r. Jag Ă€r nöjd med att kortet jag har köpt gĂ€ller till nĂ€sta Ă„r istĂ€llet. Naturligvis Ă€r det ocksĂ„ bra att man kan vĂ€lja att fĂ„ pengar tillbaka om man vill ha detta. 
 
BILDER FRÅN MINA TIDIGARE BESÖK PÅ BOKMÄSSAN.
  (null)

(null)

(null)

(null)
Jan Guillou .

(null)
(null)

(null)

(null)
Molly SandĂ©n.

(null)
Patrik Sjöberg.

(null)

(null)
Leif GW Persson.

(null)
Frida Boisen

(null)
Ingemar Stenmark.

(null)
Sandra Beijer. 
  (null)

 




FÄr tÀnka pÄ att tagga ner.

JÀklar vad jag har kört bra med promenaderna denna veckan. Jag har redan gjort 50 000 steg under dom senaste 3 dagarna. Detta kÀnns vÀldigt bra just nu. Bra i kroppen och ingenting blir jobbigt att greja med.
 
Jag vill bara köra pĂ„ nu hur mycket som helst, men jag taggar Ă€ndĂ„ medvetet ner lite. Jag vill inte fĂ„ den dĂ€r kĂ€nslan senare att jag tröttnar för att det blir för mycket. Jag vill att det ska kĂ€nnas lika bra hela tiden liksom.  Men jag kan ju  i alla fall börja tĂ€nka pĂ„ att öka mĂ„lsĂ€ttning. Det börjar kĂ€nnas lite för enkelt att fixa dom mĂ„l jag kör pĂ„ nu. Samtidigt Ă€r det ju skönt nĂ€r det kĂ€nns skitbra i kroppen och man bara vill fĂ„ mer och mer av den kĂ€nslan. Det coolt, Ă€ven om det jag gör inte Ă€r sĂ„ mĂ€rkvĂ€rdigt. 
(null)

 
 



Det viktigaste Àr ju att mÄ bra.

Är det nĂ„got jag har fattat av livet sĂ„ Ă€r det att jag vill mĂ„ bra. Ingenting annat spelar ju nĂ„gon som helst roll annars. Det spelar ingen roll  om du har allt och kan unnat dig allt som finns i hela vĂ€rlden, om du inte mĂ„r bra. Det enda som Ă€r viktigt det att man mĂ„r bra.

Jag har kĂ€nt den senaste tiden att jag mĂ„r bĂ€ttre Ă€n nĂ„gonsin. Jag kĂ€nner mig trygg i mig sjĂ€lv.  Jag rör mig bra och jag ser till att göra saker och leva mitt liv pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt som fĂ„r mig att mĂ„ bra. Mitt ekonomiska lĂ€ge kĂ€nns sjukt bra nu. Även om pengar inte Ă€r allt sĂ„ Ă€r det ju Ă€ndĂ„ nĂ„got man mĂ„ste ha. DĂ€rför Ă€r det ju en skön kĂ€nsla nĂ€r man kĂ€nner att man inte bara har sĂ„ man klarar sig, utan mycket mer Ă€n sĂ„. 

Jag har ocksÄ sen lÀnge sagt till mig sjÀlv att jag aldrig tÀnker göra mig beroende av andra mÀnniskor. Jag tÀnker alltid leva mitt liv pÄ det sÀttet som jag vill leva det. Jag tÀnker aldrig göra saker som jag kÀnner mig pressad till att göra. Jag kommer aldrig att tvinga mig sjÀlv att göra nÄgot som jag inte vill, bara för att jag ska bli omyckt av nÄgon annan. Jag kommer alltid att se mitt vÀrde. Vad Àr viktigt för mig. Vad drömmer jag om. Vad tror jag innerst inne pÄ. Jag kommer heller aldrig att mÀta mitt vÀrde i en prestation, hur bra jag lyckats med nÄnting eller hur omtyckt jag Àr av andra. Jag tror ÀndÄ stenhÄrt pÄ att hÀlften av allt jag lyckas med Àr ren tur, och detsamma gÀller för alla andra. Jag kommer att göra fel och misslyckas med saker i framtiden, men det betyder ju inte att jag inte kan göra rÀtt i efterhand. Och Àven om jag gör fel sÄ Àr ju jag inte mindre vÀrd för det. Jag behöver inte alltid prestera, lyckas med saker och vara omtyckt av andra för att jag ska mÄ bra. Jag tÀnker i dom lÀgena vara stark, se mitt vÀrde och leva mitt liv pÄ alla sÀtt jag kan för att jag ska mÄ bra. 

 

Ta hand om DIG. Gör saker som DU mÄr bra av. Det enda vi alla vill Àr vÀl att mÄ bra? 
 


Vecka 22

Ny vecka igen och det Ă€r bara att greja och jobba pĂ„. Jag har inte lika mycke jobb som jag hade förra veckan. Det kĂ€nns ganska "soft", men det Ă€r Ă€ndĂ„ upp tidigt pĂ„ morgonen som gĂ€ller. 
 
Under en ganska lĂ„ng period nu sĂ„ blir det skönt att kunna sĂ€ga till sig sjĂ€lv att jag inte har sĂ„ mycket jobb. Jag Ă€r ganska mycket ledig och nĂ€r jag har jobb sĂ„ har jag sett att jag framöver har mĂ„nga av dom passen som jag gillar att jobba pĂ„ med. Egentligen sĂ„ behöver man ju inte jobba tufft. Det viktigaste Ă€r ju att man tjĂ€nar pengar och kan leva pĂ„ det. Det kĂ€nns rĂ€tt skönt att jag har hittat sĂ€tt att kunna tjĂ€na pengar pĂ„, utan att jag egentligen behöver jobba sĂ„ hĂ„rt för det. Jag jobbar hĂ„rt ocksĂ„, men min innerst kĂ€nsla Ă€r att mycket av allt jag gör Ă€r ganska enkelt och "soft" att greja med. 
 
Denna veckan kan jag nog promenera mer regelbundet och fĂ„ ihop alla steg som jag jagar, utan att behöva köra skiten ur mig till helgen. Denna veckan slutar jag ju ganska tidigt under alla arbetsdagar och dessutom Ă€r jag ju helt ledig pĂ„ onsdag och hela helgen. Alla dessa steg som jag jagar kommer jag att klara hur lĂ€tt som helst. Det kĂ€nns skönt att kĂ€nna sĂ„ redan nu. 
 
Annars fĂ„r vi se vad jag hittar pĂ„. Jag fĂ„r ju in nya pengar denna veckan. Jag vĂ€ntar pĂ„ lite coola klĂ€der och andra grejer som jag har bestĂ€llt. Jag har ju ocksĂ„ ett nyĂ„rslöfte som gĂ„r ut pĂ„ att jag minst en gĂ„ng i mĂ„naden ska göra nĂ„got som jag inte brukar göra. Det kĂ€nner jag inte att jag riktigt har gjort under denna mĂ„naden. Jag har ju denna veckan pĂ„ mig, men jag vet inte vad jag ska hitta pĂ„ för att jag sen ska kunna sĂ€ga att jag fortfarande hĂ„ller mitt nyĂ„rslöfte. 
 
 
Sen tĂ€nker jag ocksĂ„ att det finns ju mycket som jag hade tĂ€nkt att göra, men sĂ„ Ă€r det ju detta med coronaviruset som gör att man blir begrĂ€nsad. I slutet av förra Ă„ret hade man ju inte en tanke pĂ„ detta. DĂ€rför ska jag nog inte kĂ€nna mig ledsen om jag misslyckas med mitt nyĂ„rslöfte. Det Ă€r ju inte viktigt om jag samtidigt skulle utsĂ€tta mig för större risk att bli sjuk i COVID-19. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
  (null)

(null)
 



Det funkade denna veckan ocksÄ.

Jag har promenerat mycket, bĂ„de igĂ„r och idag. Ca 2,5 mil pĂ„ 2 dagar. Det blev ca 40 000 steg. Jag hade gjort ca 35 000 steg innan denna helgen. Det kĂ€nns bra att jag nu kan sĂ€ga att jag har gjort över 70 000 steg pĂ„ 7 dagar, trots att jag har jobbat vĂ€ldigt mycket denna veckan. 
 
  (null)

 
 
 
 
 





Skönt avspÀnd nu.

Jag lyckas ibland med att kÀnna mig maximalt avspÀnd. Jag försöker strÀva efter att kunna slappna av fullstÀndigt i alla lÀgen. Det Àr verkligen i sÄ att jag kÀnner att jag ofta klarar av det, men tÀnker jag pÄ det, dÄ hittar jag ofta en kÀnsla av maximal avspÀndhet.  
 
IgÄr och idag har jag kÀnts bra i kroppen. Just nu Àr det ÀndÄ mycket som Àr bra i mitt liv och det gör vÀl att man lÀttare kan slappna av. Ekonomin Àr jag nöjd med och detta gör mig mindre stessad.  KÀnner jag mig inte stressad sÄ Àr det ju lÀttare att ocksÄ slappna av och hÄlla sig lugn. Jag rör mig ju ocksÄ bra nu. Alla dessa promenader och jagande av steg varje vecka gör ju att min kropp mÄr bra och Àven om jag nu inte kan förklara varför sÄ tror jag stenhÄrt pÄ att rör man sig bra eller typ trÀnar fysiskt, sÄ blir det mycket lÀttare att mÄ bra rent psykist och detta gör sin tur att det blir lÀttare att slappna av.
 
För min del gÀller det vÀl ocksÄ att lÀgga fokus pÄ rÀtt saker. Mycket finns det ju som man kan tycka Àr dumt. Mycket gör mig bÄde arg och ledsen, men man kanske inte ska lÀgga ner sÄ mycket tid pÄ att tÀnka pÄ allt som man tycker Àr fel hÀr i vÀrlden. De finns ju sÄ mycket, sÄ vare sig man vill eller inte sÄ fÄr man nÄgonstans vÀnja sig vid att allt Àr som det Àr, oavset om an tycker att det Àr helt fel. Det viktiga för min del Àr ju ÀndÄ alltid att jag mÄr bra och jag tror nog att det Àr bÀttre att lÀgga min fokus, mina tankar och min energi pÄ saker som just fÄr mig att mÄ bra. Jag har ocksÄ börjat slÀppa kontrollen och istÀllet gÄ mer pÄ kÀnsla. DÄ blir det ocksÄ lÀttare att leva i nuet, vilket i sin sin tur gör det lÀttare att slappna av. 
 
Kombinationen av allt detta som jag tycker Àr sÄ bra i mitt liv har sÀkert varit avgörnade för att jag just i detta nu kÀnner mig mer avslappnad Àn nÄgonsin. Jag trodde inte att jag kunde hitta en bÀttre nivÄ Àn den jag en gÄng kÀnde, men jag Àr glad för att jag hela tiden hittar sÀtt att hitta maximal avslappning pÄ. Jag vet idag att kan jag bara vara maximalt avspÀnd sÄ mycket som möjligt, sÄ kommer kÀnslan av att jag mÄr bra automatiskt. 
 
 
 
 
 


Lite babbel innan jobbet.

 
 


Fokus pÄ 2 saker.

Detta Àr en riktigt tuff vecka. Jag har jobbat mycket nu i tvÄ dagar och jag har massor med jobb kvar innan jag fÄr en ledig helg. Jag hÄller fokus pÄ jobbet under dessa 5 arbetsdagar som jag har under denna veckan. Mycket annat struntar jag i just nu.
 
 En andra sak som jag ska fokusera pÄ till helgen Àr mina promenader. Jag vill ju nÄ över 70 000 steg tills pÄ söndag, men jag orkar inte riktigt bry mig under dessa tuffa arbetsdagar. Jag fÄr ta igen allt pÄ helgen. SÄ Àr tanaken nu. Jag jobbar först och sen nÀr jag helt har slÀppt alla tuffa arbetsdagar...dÄ ligger fokuset pÄ att nÄ mÄlet med alla steg. Jag Àr ÀndÄ ganska taggad pÄ att klara av stegen Àven denan veckan. Det kÀnns positivt att jag tÀnker sÄ, Àven om jag har sÄ jÀkla mycket jobb sÄ man knappt orkar göra nÄnting annat denna veckan. 
 
 
 


J-O, Äpplet och Jörgen.



Vecka 21

Jag fĂ„r fortsĂ€tta att jobba pĂ„. Jag Ă€r ju inne i en ganska tuff arbetsperid nu. Jag fĂ„r slita pĂ„ med jobb Ă€ven denna veckan. Jag blir i alla fall ledig till helgen och sen fĂ„r jag ju i alla fall nĂ„gra veckor dĂ€r jag jobbar betydligt mindre och Ă€r ledig mer. Sen Ă€r det ju heller inte sĂ„ lĂ„ngt kvar till semestern heller. 
 
NĂ€r det gĂ€ller alla steg jag vill nĂ„ och alla promenader jag behöver avverka för att uppnĂ„ mina mĂ„l dĂ€r sĂ„ kan det bli tufft att klara av mĂ„lsĂ€ttning denna veckan. Jag kĂ€nde förra veckan att jag nĂ€stan inte klarade av det. Det lĂ€r inte kĂ€nnas lĂ€ttare denna veckan, men jag ska inte ge upp pĂ„ förhand. Jag  kommer att försöka, men jag ska inte redan nu fundera pĂ„ om jag ska höja min mĂ„lsĂ€ttning. Det kommer nog Ă€ndĂ„ inte att funka. Inte som det kĂ€nns nu i alla fall. 
 
Jag mĂ„r bra. Det Ă€r ju det viktigaste. Om man inte mĂ„r bra sĂ„ spelar ju ingenting annat nĂ„gon roll. Eller hur?
(null)

 
 
 
 
 




Gjorde lite ont i❀

 
 



Arbetsveckan Àr över.

Detta var en ganska tuff vecka av arbete. Upp tidigt och lÄnga dagar har det ocksÄ varit. Jag har varit lite snurrig i huvudet nÀr jag har kommit hem om kvÀllarna. Jag Àr ju inne i en ganska tuff arbetsperiod nu och sen förra fredagen sÄ har jag ju bara varit ledig en dag. 
 
Idag slutade jag ju i alla fall ganska tidigt och nu ska det bli skönt med en ledig helg. NÀsta vecka har jag ocksÄ en tuff vecka av jobb, men dÄ behöver jag inte gÄ upp sÄ tidigt som jag har gjort denna veckan. Det bli sovmorgon varje dag och sen Àr jag ju ledig nÀsta helg ocksÄ.
 
Efter nÀsta veckas jobbande dÄ börjar en mycket lÀttare arbetsperiod igen. DÄ Àr jag liksom mer ledig och jobbar betydligt mindre...och sen Àr det ju snart semester. I mitten av juni börjar min semester i Är. Om man ser lite positivt pÄ det sÄ kan man ju sÀga att det Àr ganska snart. 
 
Nu ska jag strunta i arbete och bara njuta av skön ledighet. Hoppas det blir fint vÀder sÄ att man inte behöver anvÀnda paraply.
 
  


13 Maj - 2017-2020

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)



Vecka 20

Jag har en vecka med en hel del jobb att at tag I. Jag Àr inne i en  ganska tuff arbetsperiod nu, fast denna veckan har jag ÀndÄ arbetsdagar som inte Àr sÄ sjukt lÄnga. Dessutom slutar jag i ganska bra tid, varje arbetspass den hÀr veckan. 
 
Annars fÄr det vÀl bli en och annan promenad. Förra veckan var nog den bÀsta pÄ ett Är. Jag nÄdde ju typ 70 000 steg pÄ fyra dagar och allt har kÀnts bra i kroppen under hela helgen. Jag har kÀnt mig avspÀnd, lugn och inget har kÀnts jobbigt att greja med. Vi fÄr se hur jag gör denna veckan, men som jag tÀnker just nu sÄ ska jag i alla fall promenera mycket idag och imorgon. 
 
Jag har ocksÄ börjat röja lite hemma. Jag ska fortsÀtta med det denna veckan.  Jag tar lite taget och sen fÄr allt ta den tid det tar. Jag tÀnkte förra veckan att jag skulle röja bort alla gamla grejer som jag vill bli av med. Ta allt pÄ en gÄng och bli klar pÄ en eller tvÄ dagar, men jag orkade inte göra sÄ mycket. Men nu har jag börjat röja i alla fall och Àven om jag inte fÄr mycket gjort sÄ röjer jag bort nÄnting varje dag, och dÄ blir ju i alla fall högen av allt skit man har samlat pÄ sig mindre och mindre. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 


Mina tankar om nÀthat.

Jag fick för ett tag sedan en önskan frÄn en följare om jag inte kunde skriva lite om mina tankar och Äsikter kring nÀthat. Dessutom har flera stycken undrat om jag personligen har blivit mycket utsatt för nÀthat. Jag tÀnkte nu att jag skulle försöka skriva lite om vad jag tÀnker och tycker kring detta. 
 
NÀr jag tÀnker pÄ nÀthat sÄ Àr min första tanke att jag bli rÀdd för det. Jag Àr sÄ rÀdd för att jag en dag bara ska acceptera, eller bara vÀnja mig vid det. Det Àr ju precis det jag inte vill göra. Det Àr egentligen rÀtt sorgligt att det finns sÄ mÄnga mÀnniskor som kÀnner sÄ mycket ilska hat sÄ att dom kÀnner att dom mÄste "vrÀka" ur sig detta pÄ andra personer. I grund och botten handlar det vÀl om att mÄnga inte mÄr bra. Dom borde kanske söka hjÀlp för det, men mÄnga har sÀkert inte ens kommit till insikt med att dom Àr en: Hatisk, sur och bitter person. 
 
SjÀlv kan jag tÀnka nÀr jag fÄr nÄgon hatisk kommentar att jag inte ska bry mig. Jag tar bara bort det, anvÀnder mig av "blockfunktionen" och sen tÀnker jag inet mer pÄ det. Jag glömmer och gÄ vidare. För mig funkar det.  Jag tror att det bÀsta jag kan göra Àr att inte bry mig. Jag vill inte ge nÄgra sk troll nÄgot utrymme i mina sociala medier. Jag bryr mig sÀllan om att svara och jag Àr ju heller inte skyldig att svara nÄgon om nÄnting. Det jag ocksÄ har mÀrkt Àr att nÀr en hatisk kommentar blir publicerad, sÄ föder det lÀtt en ny. Mer och mer mÀnniskor hÀnger pÄ och sen kan drevet vara igÄng. Detta slipper man ju om man frÄn början bara tar bort "skiten" Jag tycker detta Àr en vÀldigt sorglig del av internet. Det visar ju bara att pÄ tok för mÄnga mÀnniskor inte mÄr bra och att dom Àr missnöjda med hur dom  lever sitt liv.
 
PÄ frÄgan om jag har blivit utsatt för mycket nÀthat genom Ären sÄ Àr nog svaret nej. Jag upplever inte att jag fÄr, eller har fÄtt  sÄ mycket hat eller ens otrevliga och elaka kommentarer. Jag har ju som sagt varit ganska snabb med att ta bort "skit" som folk skriver till mig. Dessutom har jag ju inte sÄ mÄnga följare sÄ Àven om man skulle fÄ nÄnting, sÄ blir det ju aldrig mycket
 
Jag Àr glad för att jag har en kÀnsla av att dom flesta som pÄ olika sÀtt hör av sig till mig pÄ nÀtet skriver snÀllt, stöttande och ibland ocksÄ gulligt och mysigt. De finns mycket som jag mÄr bra av med mina sociala medier och jag Àr glad att jag kÀnner sÄ. Jag hoppas att man i framtiden ser en trend som gÄr mer Ät att fler Àr snÀlla mot varandra pÄ nÀtet. Om fler tÀnkte sÄ, dÄ skulle sÀkert ocksÄ vÀldigt mÄnga fler mÄ mycket bÀttre. Det viktigaste Àr vÀl att man mÄr bra. Inte mycket annat spelar vÀl nÄgon roll annars?
 
 
 


40 000 steg.

Jag  har ju nu varit ledig i tvÄ dagar.  Idag och igÄr har jag totalt "stegat"  över 40 000 steg. Med alla andra steg som jag ahr gjort sÄ rÀcker det med att jag gÄr fram och tillbaka till jobbet en gÄng denna veckan och sen har jag nÄtt mitt mÄl som Àr över 70 000 steg pÄ 7 dagar.  Nu kommer det att kÀnnas bra i kroppen under resten av denna veckan i alla fall. Jag skulle ju kunna sÀtta mig stilla och inte göra ett skit och ÀndÄ mÄ hur bra som helst. Det Àr "great" nÀr man rör pÄ sig och kÀnner att kroppen "svarar" som man vill att den ska göra.
 
 
 
 Jag lyssnade pÄ ganska mÄnga dokumentÀrer nÀr jag var ute pÄ mina rundor. HÀr Àr en frÄn P3 MusikdokumentÀr som jag tyckte var helt ok att lyssna pÄ nÀr jag var ute och promenerade. 
 
 
 
 
 


FÄr röja nÄgon annan dag.

Skönt att man Àr lite ledig igen. Jag slutade tidigt idag och nu Àr jag ska jag inte börja jobba förrÀn pÄ fredag.
 
Jag hade tÀnkte först att jag skulle anvÀnda min ledighet till att röja och stÀda upp lite. Jag har samlat pÄ mig sÄ mycket grejer. Massor av skit rent ut sagt. Jag har lite svÄrt för att slÀnga saker. Jag vill liksom inte vara som en "maskin" som bara totalrensar, fast innerst inne vet jag att det Àr mer rÀtt att göra.
 
Jag tÀnkte börja röja idag, men sen sÄg jag framför mig hur mycket det var att göra med detta. Det kommer att ta hela min ledighet att fÄ bort allt och jag kommer att köra skiten ur mig. PÄ fredag börjar jag en ganska tuff arbetsperiod och den varar nÄgra veckor. Det Àr nog smartare och vila lite nu nÀr jag Àr helt ledig. Jag fÄr ta det dÀr röjandet vid ett senare tillfÀlle. Jag kÀnner ÀndÄ att jag mÄste fixa det för jag Àr sÄ trött pÄ att se allt som bara blir liggande och skrÀpar. 
 
Min semester börjar i mitten pÄ juni. Det Àr ju faktiskt ganska snart. DÄ har jag nog hur mycket tid som helst för att röja och göra andra saker. Dessutom kommer vÀl denna pandemi att fortsÀtta över sommaren och dÄ finns det ju mycket man inte bör göra som man kanske annars hade gjort. Jag tÀnker i alla fall ta detta med coronaviruset pÄ allvar sÄ lÀnge detta pÄgÄr och till FolkhÀlsomyndigheten sÀger nÄgot i stil med att man har fÄtt full kontroll. 
 
 
 
 


Vecka 19

 Ny vecka igen. Det har varit skönt med 3 dagar av ledighet, men nu Ă€r det dags att jobba. Fram till fredag har jag en ganska "soft" arbetsvecka, men sen börjar en ganska lĂ„ng period av mera arbete och mindre ledighet. Det Ă€r bara att köra pĂ„ och tjĂ€na pengar. 
 
Annars Ă€r allt som vanligt. Jag tĂ€nker fortfarande pĂ„ att ta det försiktigt i dessa pandemitider. Jag Ă€r ute och gĂ„r mina promenader och förra veckan tycker jag sjĂ€lv att jag var vĂ€ldigt duktig. Denna veckan tĂ€nkte jag bli Ă€nnu bĂ€ttre. 

 Jag ska ocksĂ„ försöka röja och storstĂ€da lite denna veckan. Jag har sĂ„ mycket skit som bara ligger och skrĂ€par.  Jag kĂ€nner att jag snart fĂ„r ta tag i detta och denna veckan passar ganska bra med tanke pĂ„ hur jag jobbar och Ă€r ledig. 
  (null)
(null)
(null)
 
(null)
 








Jag vill bara mÄ bra.

 
 


1 MAJ.

Idag Ă€r det 1 maj och det Ă€r skönt att fĂ„ en extra ledig dag och en ledig helg. Jag Ă€r fortfarande inne i en ganska soft arbetsperiod, men frĂ„n och med nĂ€sta fredag sĂ„ ser det tufft ut för resten av mĂ„naden. Det ska jag inte tĂ€nka pĂ„ mer nu. Har jag det "soft" dĂ„ ska jag ju bara njuta av det och vara i nuet. 
 
Jag mÄr bra och massor med saker har ju kÀnts bra den senaste tiden. Med pengar gÄr det jÀttebra och det gör ju sÀkert att jag bara mÄr Ànnu bÀttre. Det Àr ju mindre stressande nÀr ekonomin kÀnns trygg och stabil. Som man vill ha det liksom. Klart att jag mÄr bra av det ocksÄ. Att jag klarat av att investera sÄ bra och sÄ mycket under april mÄnad. Det kÀnns coolt och jag tÀnker inte kÀnna mig nÄgot annat Àn glad och stolt över det
 
Promenaderna och mina mĂ„l med dom sĂ€tter jag hur lĂ€tt som helst och kĂ€nner att det Ă€r bra fart i kroppen pĂ„ mig. Idag har jag tex varit ute pĂ„ en runda pĂ„ ca 12 km. Det var inte jobbigt alls att gĂ„ det dĂ€r varvet. Det kĂ€ndes bara skönt och avspĂ€nt. Effekten av att jag rör mig bra gör ju ocksĂ„ att jag tar tag i mer saker och jag tĂ€nker mer positivt kring att Ă€ven ta tag i sĂ„dana saker som man kanske normalt sĂ€tt inte tycker Ă€r sĂ„ roliga. Allt kĂ€nns liksom lĂ€ttare. Även vardagligt "trökgöra" kan nu kĂ€nnas kul att greja med. Dessutom kĂ€nns det ju skönt att jag hela tiden vill gĂ„ ut och röra pĂ„ mig och jag vill inte sluta röra pĂ„ mig för dĂ„ vet jag att jag ganska snabbt kommer att mĂ„ skit. Den vetskapen motiverar mig till att tta röra pĂ„ mig  och hela tiden ha mĂ„l att strĂ€va efter.  Detat funkar för mig och det kĂ€nns sĂ„ skönt i hela kroppen. 
(null)

(null)

 
 



Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE