2 saker som jag vill få bättre fart på.

Ännu en skön ledig dag. Känns som att jag har semester, fast det egentligen inte är så. Jag grejar på med allt möjligt och det är skönt att se att allt går åt rätt håll, alltså framåt. Jag tar inte en massa steg tillbaka och jag står inte och stampar. Allt som rullar och går tar sig framåt.
 
2 saker skulle jag ändå vilja få bättre fart på just nu.
 
1 Jag rör mig lite för dåligt. Jag skulle vilja vara bättre igång med alla promenader. Jag var ju bra igång ett tag, men nu orkar jag fan inte alls. Jag tänker att jag ska börja med något annat istället, men jag har ingen lust. Idag hade det inte varit fel att ta sig ut, men just nu regnar det som faaaaaan. Då tappar jag ju lusten direkt. Jag hittar kanske för många bortförklaringar, men allt med det där att träna och röra på sig känns så tråkigt just nu. Sen vet jag ju att allt känns jäkligt bra eftråt. Detta gör ju at jag snart kommer igång igen. Känner jag också att jag mår för dåligt av att inte röra på mig, då är jag ju snart ute igen och kör som fan. Det viktigaste för mig är ändå alltid att jag mår bra.
 
2. Bättre rulle på allt nytt som jag har börjat titta på nu. Jag tittar ju på massor med saker just nu. Jag försöker planera resor och kollar på hur mycket pengar det krävs för att köpa saker eller sticka iväg på något som ger mig en cool upplevelse och kanske ett minne för livet. Allt detta går lite trögt just nu. Jag tycker jag planerar och planerar, men jag kommer inet till skott riktigt. Jag kan se att jag fixar det snart, men samtidigt så stöter jag på ett "hinder" som jag måste ta mig över fört innan jag kan fixa det där som jag vill åstakomma. Nu är det ändå så att jag har bra frat på mycket och jag köper ju grejer och jag kan se att vissa saker inte tar så lång tid att fixa, men jag skulle ändå vilja att allt bara kunde gå lite fortare. Det känns som att det finns något sätt att "speeda" upp allt på. Jag kan bara inte komma på vad.  Pengarna rullar ju bra nu, men jag kan fortfarande inte utnyttja det till max. Hoppas det ändrar sig och att jag snart kan utnyttja det maximalt.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE