Det gör lite ont i mitt (Musikhjälpen) hjärta.

 
 
 


Fredag (2019 12

Jävlar vilken dag jag har haft och den är ju inte slut än. Jag har ju tänkt skriva detta blogginlägget och sen kommer det nog upp en video innan jag kryper i säng. 
 
 
 
Jag har haft en dag i ett högt tempo och jag har grejat med massor av saker. Det vardagliga saker blandat med att dra in pengar och sen följer jag ju också Musikhjälpen som fasen.
 
 Sen har jag jobbat med busskörningen idag också. Jag kan ha fel, men jag tror inte att jag någon annan dag under detta året har kört så hårt och grejat med så mycket saker under en och samma dag. I ett väldigt  högt tempo dessutom. OJ OJ.. Öhhh..
 
Det blev ändå en kvällspromenad efter att jag hade avslutat dagens arbetspass. Jag var hemma ca 19 :30 och då bytte jag bara om och gick ut på en promenad i över en timme. Det kände faktiskt bra, trots denna höga tempot och som jag har haft sen tidigt i morse. Det var nog bra att bara promenera runt lite. 
 
 


Jobb - Musikhjälpen - Lite annat.

 
 


Fullt blås på mig nu.

Oj! 
 
Nu kör jag ganska hårt med allt nu. Igår fick jag in ganska bra med pengar. Jag har jobbat mycket idag och jag har mycket jobb kvar denna veckan. Mitt i allt jobbande så kommer det ju snart en  ledig dag, men den dagen är det ju dop för min systers dotter som gäller. Då blir det ju full ös upp till Karlstad.  Sen efter den dagen ska jag hem och jobba igen. Då börjar jag på ett helt nytt schema.  I 1 år framåt ska jag jobba på det.  
 
 
Musikhjälpen är ju också i full gång och jag följer det ganska mycket. Jag tycker att programmet håller hög kvalitet i år. När jag ser eller lyssnar på programmet nu så tycker jag att mycket i  har blivit bättre mot hur det har varit tidigare år. Jag har svårt att förklara vad exakt som är bättre, men på något sätt  känns allt med programmet tyngre och större i år. Ddet känns lite som om man är med där på torget, fast jag sitter hemma eller i bussen. 
 
Det är fullt blås på mig denna veckan. Mycket Musikhjälpen som sagt. Mycket pengar har jag att bolla med. Det också december och jag som många  andra tänker väl en del på hur man ska hinna allt inför jul och nyår. Jag har lite plner, men jag vet inte om jag får ihop allt. Jag får ju se också hur mycket energi, tid och orka jag har. Jag tänker inte spela med min hälsa bara för att jag vill få gjort så jäkla mycket nu. Jag prioriterar fortfarande mina promenader och jag vill nå dom där 70 000 stegen varje vecka, även under dessa veckor i december.  
 

 
 Molly Hammar 💖💖

 
(null)
 


Tisdag (2019 12 10)

 Jag har haft en lugn och avspänd dag. Jag har kollat och lyssnat en del på Musikhjälpen. Jag har gått en bra promenad på 8 km. Jag har också käkat gott på Koppargrillen i kväll. 
 
(null)


Annars har jag tänkt mycket idag på saker som jag vill göra i framtiden. Ibland vet jag precis vad jag vill och i nästa sekund så tvekar jag. Jag tänker att det bästa är att bara ta det lugn och vara i nuet. Jag mår ju bra nu och har gjort det sen länge. Ingenting är ju egentligen viktigare än det. 
 
 
 Nittaku Pongcast - November 2019Nattblogg.

 Det som är skönt är att jag känner mig helt avspänd. Jag tar det så lugnt med allt. Jag har mycket pengar och bolla med och på ett sätt känns det otäckt, samtidigt som det känns bra att allt mitt tålamod och kämpade under hela detta året nu betalar sig. 
 
Nu är det ju mycket Musikhjälpen som gälller för min del. Det känns skönt att jag inte sätter någon press på mig själv när det kommer till att jag ska skänka pengar. Jag kommer att försöka buda hem någon eller några auktioner om jag själv känner att det är något jag verkligen vill ha. Misslyckas jag är det lugnt.  Jag kommer inte att känna mig ledsen för det. Jag vet vad jag vill och jag kommer inte att göra något som jag inte vill göra. 
Jag är också glad att jag redan i början av Musikhjälpen känner att jag vill följa detta under hela veckan. Jag har haft en känsla nu innan att jag kanske inte kommer att gilla detta programmet lika mycket som jag har gjort andra år.  Dessa tankar kan jag redan nu säga att jag kan lägga åt sidan. Jag tycker redan nu att programmet är minst lika bra som det har varit tidigare år. 
 
Imorgon har jag en ledig dag till. Jag längtar nu till långpromenaden. Det känns också skönt att jag nu är helt säker på att allt kommer att kännas bra under morgondagen också. Känslan i kroppen är riktigt skön nu och den tror jag att jag kommer att kunna behålla inom mig länge. Jag hoppas det i alla fall. 
 
(null)
 
(null)
 


Miss Li - Lev nu dö sen.

 


Slappar i ”stolen” och kollar mh19.

(null)(null)
Snart börjar #mh19

 
 
 


Vecka 50

Ny vecka och full fart. Jag har massor med saker att göra denna veckan. I slutet av denna veckan är jag bjuden på dop. Det är min systers dotter som ska döpas i Karlstad och självklart ska jag åka dit på lite kalas.
 
Jag har massor av jobb denna veckan, men det är skönt att starta denna veckan med 2 helt lediga dagar. Jag är totalt ledig 3 dagar denna veckan. Jag jobbar tufft dom andra dagarna och på söndag börjar det nya schemat att gälla. Då ska man börja vänja sig vid detta också, men det ska nog gå bra. 
 
 
Musikhjälpen drar ju igång idag och detta gillar jag ju jättemycket. I slutet av veckan vet jag hur mycket pengar jag valde att skänka i år.  Om man tar ett snitt på alla dom tidigare åren som jag har skänkt pengar till Musikhjälpen så hamnar det ungefär på 17 500 kr per år. 
(null)
 
Annars blir det väl en del promenader också denna veckan. Förra veckan misslyckades jag faktiskt lite. Jag missade målet på 70 000 steg med ca 4000 steg. Det var så att i lördags var jag så jäkla trött efter allt jobbande som jag har kämpat med den senaste tiden. Jag orkade bara inte bry mig. Det gjorde i sin tur att det var för mycket kvar att göra med dessa steg under gårdagen. Jag gick ett varv på 12 km igår, men sen fick det liksom räcka.  Jag ska försöka vara bättre denna veckan. Jag ska göra så gott jag kan. 
 
 


Mina tankar om Musikhjälpen.

I morgon börjar Musikhjälpen och  jag tänkte så här dan före dela med mig av mina tankar och erfarenheter av detta programmet. Det är ju ett program som jag gillar och jag har ju också dom senaste åren bidragit med en hel del pengar.  
 
Min grej har väl blivit att jag genom åren har budat på Musikhjälpens auktioner på Tradera. Jag har ofta tänkt att jag får en chans att träffa en eller flera personer som jag kanske länge har tänkt att jag vill träffa. Samtidigt får jag uppleva nånting roligt och dom pengar som jag betalar för det jag gör går ju till en bra sak. I stora hela så kan jag säga att jag i slutändan alltid har blivit nöjd med allt som jag har budat hem. Dessutom har jag alltid känt att jag har en bra kontakt med dom personerna som jag kan kontakta på Radiohjälpen om det skulle vara så att jag får några problem med tex en givare av en auktion. 
 
Jag har som sagt i slutändan alltid varit nöjd med alla auktioner som jag har lyckats buda hem, men allt har inte varit problemfritt och vid ett tillfälle så fick jag inte ens uppleva det som jag hade budat hem. Jag fick då tillbaka alla pengarna, så i slutändan kan man väl säga att jag blev nöjd ändå. 
 
Många har frågat mig om vad jag kommer att bidra med till Musikhjälpen i år och säger bara som jag alltid har sagt att jag vet inte alls. Jag gillar programmet, men jag har sagt att jag aldrig kommer göra detta till en tradition att jag varje år skänker pengar till Musikhjälpen. Vill jag göra något för Musikhjälpen så gör jag det, men känner jag inte alls för att bidra på något sätt, då kan jag lätt strunta i det. Jag tycker inte jag behöver ha något dåligt samvete när jag totalt sett har pumpat in ca 80 000 kronor i Musikhjälpen. Det känns bra och det är inget jag ångrar.
 
Det kommer inte att bli så i år att jag åker och upplever Musikhjälpen på plats. Det gjorde jag ju förra året, men i år känner jag inte att jag varken har tid, lust eller ork. Jag gjort det en gång och jag nöjer mig så. Jag känner inget behov av att få mer av just den upplevelsen igen.
 
Jag vet egentligen aldrig innan hur mycket jag kommer att bidra med till Musikhjälpen. Jag vet heller inte hur mycket jag kommer att följa Musikhjälpen på Radio och i TV i år. Jag vet bara att jag gillar Musikhjälpen. Jag tycker att det är coolt att man ställer en bur på ett torg och kör detta i 144 timmar. Man samlar in pengar till en bra sak och på söndag nästa vecka så har man säkert fått in  in minst 50 miljoner kronor. 
(null)
 
 


Nea - Some Say

 


11 år - Nuet - Må bra.

 
 
 
 
 


Skönt med lite ledighet.

 Har jobbat färdigt för denna veckan.  Nu blir jag ledig i 4 dagar. Dubbel ledig helg kan man ju säga. Det behövs!!! Sen förra fredagen har jag bara varit ledig en enda dag. 
 
Denna veckans arbete har annars känts bra, men självklart är det skönt  att nu få bli ordentligt ledig.  
 
(null)
(null)
 Avicii Tribute Concert

Avicci Tribute Concert. Live från Stockholm. 
 


Bästa låten enligt Rolling Stone.

Robyns låt "Dancing on my own" är decenniets bästa låt enligt amerikanska musiktidningen Rolling Stones topp 100-lista. Kul att en Svensk artist, och supercoola Robyn blir rankad som nummer 1 på en sån lista som ges ut av självaste Rolling Stone Magazine. Så jäkla coolt ju!!
 
 


Onsdag (2019 12 04)

Jobbat har jag gjort idag och jag har två dagar kvar av mycket jobb. Sen blir jag ledig hela 4 dagar kvar på raken. Det känns skönt att jag har detta att se fram emot. 
 
Skönt att snön förvann så snabbt. Jag gillar ju inte snö så jag blev glad när jag redan igår kände att det hade blivit varmare  och att det inte var vitt ute längre. Det får gärna vara snöfritt hela vintern. 
 
Jag tog en liten kort promenad ikväll. Efter dagens arbete så kände jag att det räckte med att göra 3000 steg. Jag känner mig inte jättetaggad på att gå ut och promenera denna veckan. Men jag vill ändå göra 10 000 steg varje dag. Därför ser jag till att i alla fall fixa detta, dag för dag. 
 
När jag var ute på promenad så lyssnade jag på en P3 Dokumentär som handlade morden på Stureplan i Stockholm 1994. Idag är det på dagen 25 år sedan detta hände. 
https://www.youtube.com/watch?v=JBW7NUHAC_o&t=10s
 
 


11 år med Dannebloggen.

Idag fyller min blogg 11 år. I 11 år har jag nu suttit och pillat med denna Danneblogg. 
 
Jag har gjort massor med saker genom åren som jag inte är säker på att jag hade gjort om jag inte hade hade haft min blogg. Ibland tänker jag också att jag nog inte hade kunnat sätta upp vissa av dom målsättningar som jag ständigt sätter upp för att lyckas med saker och ting om jag inte hade haft min blogg. Jag har genom åren bloggat mycket om målsättningar som jag vill nå och när jag har kämpat för att nå dessa mål så har det varit ganska naturligt för mig att skriva ner specifika strategier som jag sen tänker ska hjälpa mig att nå dom mål som jag exakt sätter upp. Jag är helt säker på att jag inte ens hade kommit på att göra vissa saker om jag inte hade haft bloggen. Skrivandet om vad jag behöver göra för att nå mina mål har säkert underlättat för mig.  Bloggen har många gånger varit avgörande för att jag har lyckats med vissa saker. 
 
Jag tycker fortfarande att det är roligt att blogga och jag har inga planer på att sluta. Jag har känt så många gånger att min blogg har fört med sig så mycket som har varit positivt för mig. Jag har just nu svårt att se att jag en dag kommer att sluta med detta. Den dagen jag inte tycker detta med att blogga är roligt längre, då slutar jag. Men fram tills dess så kör jag på med DANNEBLOGGEN. Det är ju kul att blogga liksom. Nu har jag gjort detta mer eller mindre varje dag i 11 år. Jag tänker ofta på att jag aldrig vill sluta, fast samtidigt vet jag att den dagen kommer, men när det blir vet jag inte och jag tänker inte bestämma det nu heller. Det blir mer känslan inom mig som får avgöra hur gammal Dannebloggen kommer att bli. 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)     
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)


Tisdag (2019 12 03)

Jag har haft en skön ledig dag. Jag har känt mig ganska mörbultad i kroppen och det blir ju så när man har jobbat tufft dom senaste 4 dagarna. 
 
(null)
I morse blev det en promenad. Det kändes väl ganska bra. Det blev ca 5 km. Jag luckades ramla för första gången den ghär vintern. Jag halkade på en isfläck och sen kunde jag inte hålla balansen. Jag hade en tjock jacka på mig så den funkade väl lite som en airbag när jag ramlade. Den där "rymddräkten" jag köpte förra året är bra att ha på sig av många anledningar. 
 
När jag var ute på dagens runda så lyssnade jag på en dokumentär som handlade om den den stora gruvtrejken (1969 - 1970).  https://www.youtube.com/watch?v=lWz1P2H6Pgc
 
 Ikväll har det blivit lite god mat på min "favvorestaurang".
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Nu håller jag på nere i tvättstugan. Tvättmaskinen är en bra uppfining. Tur att den finns så att jag inte behöver slita med tvätten med mina bara händer. Det är ju roligare att köra planking medans maskinen tvättar mina kläder. 
 
 


Happy Tuesday

Jag har en bra tisdag. Jag är glad över att vara ledig och på min lediga dag kan jag tex ägna lite tid åt att köra "planking" 
 
 


Morning💛🧡

(null)

(null)

(null)Junior-VM - 2019 - Final

Xiang Peng vs Truls Möregård


Vecka 49

Ny vecka och jag ska jobba ganska mycket, men jag blir också ledig en hel del. Alla arbetspass jag har gillar jag att köra och det känns nu skönt att den senaste helgens arbete är över och jag nu vet att nästa gång jag ska jobba helgen så är det ett nytt schema och jag börjar då med att bara jobba en söndag. 
 
Jag ska också försöka köra på med mina promenader, men nu när det har blivit så mycket  kallare och snön har lagt sig så är jag inte så sugen längre på att gå ut kämpa med att nå 70 000 steg per vecka. Fast jag kanske kan gå några korta promenader varje dag och på så sätt nå mitt mål i slutet av veckan ändå. Jag behöver ju inte avverka typ över hälften av alla steg på 2 dagar när jag alltid har 7 dagar på mig.  Jag kan dela upp det mer liksom.
 
Annars får vi se hur denna veckan blir. Jag har mycket planer för framtida veckor. Om en vecka är det musikhjälpen och den laddar jag för redan nu. Om två veckor  får jag in mycket cash. Om 3 veckor är det julhelg. Om 4 veckor är det nyår och 2020 och fan va bra det året, och årtiondet ska bli!
Avslutningsvis vill jag ju också berätta att min Danneblogg fyller 11 år nu på onsdag.
 


Har en avspänd kväll.

(null)

(null)
(null)
1:a december.

Hej!
 
Jag har jobbat tufft hela dagen. Det har blivit december och massor med saker kommer ju med den månaden. Jobba tufft ska jag ju göra som vanligt. Jag ska ju också byta schema. Det kommer ett Musikhjälpen. Julafton och nyår får man ju inte glömma heller. Lite planer har jag för allt möjligt och det känns som att det är väldigt mycket i december. Min systers dotter ska ju också döpas och jag är naturligtvis bjuden på dopet. 
 
Jag sitter ju också och försöker summera detta året. Vad har varit bra och dåligt. Vad ha jag gjort för roliga saker osv... Jag sak försöka att mest se tillbaka på allt som har varit positivt. Det mår man väl bästa av? 
 
Jag tänker också att jag nu kan börja titta tillbaka på hela detta årtiondet. Efter denna månaden så börjar det ju ett nytt och som jag tänker nu så vill jag något sätt rensa ut allt inom mig och lite börja om med livet. Ok, det funkar inte alltid med allting. Men jag tänker ändå att jag borde på ett ganska naturligt sätt kunna släppa många av sådana tankar som lätt låser sig i mitt huvud. Vissa saker kommer man inte vidare med och ibland fastnar jag i grubblerier. Ibland måste bara inse att vissa saker måste man släppa. Vissa tankar som jag lätt fastnar i är fan helt omöjliga att vinna över och sådana tankar är det ju ganska meningslöst att älta och fastna i.
 
Många tankar handlar ju om mina drömmar, men just nu kommer jag inte vidare med många av dom.  Jag kan släppa mer på alla tankar för jag kan ändå se jag i framtiden kommer att kunna förverkliga många av dom drömmar jag har.  Jag vet så jävla väl vad jag vill och vad som krävs, därför behöver jag inte tänka och grubbla mer på allt de. Min tid kommer.  
 
Nu har det som sagt blivit december och jag tycker att jag har ovanligt mycket i planerat just denna månaden. Dessutom vill jag nu göra allt jag kan föra att hela jäkla 2020 ska bli ett riktigt bra år för mig. 
 
Julpyntet är uppe, jag ligger på (bokstavligt talat) och nu kör vi!!!
 
 
 
 
 
 


World Cup -2019

Ma Long vs Tomokazu Harimoto
 
Ma Long vs Lin Yun-Ju
 
 
Fan Zhendong vs Tomokazu Harimoto


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE