Häng med Peg Parnevik backstage.

Igår blev det en fartfylld dag. Högt tempo var det när jag hängde med Peg Parnevik och hennes "crew" backstage på Liseberg
 
Detta var den auktion som Peg hade till förmån för Musikhjälpen och som jag lyckades buda hem.
 
 Detta blev ungfär så som jag hade trott och förväntat mig. Jag är helt nöjd. Det var kul att följa på nära håll hur det går till backstage, innan och under ett gig. Jag var väldigt noga med att ta det försiktigt och inte störa någon i deras förberedelser. Var det nånting man verkligen märkte av så var det hur alla som jobbade med och runt Peg, inklusive hon själv förberedde sig till max. Allt handlar ju om att det ska bli ett bra gig under den timmen på scen som man kör. 
 
Jag hängde lite med Peg innan gårdagens gig, men hon kunde inte prata så mycket för hon ville spara sin röst till själva framträdandet på scen. Peg manager var den personen som tog hand om mig  och såg till att jag var på rätt plats vid rätt tillfällen. Jag frågade också honom hela tiden var jag skulle vara för att inte störa någon av dom som jobbade. När får jag ta bilder och filma osv, utan att det stör eller att jag är i vägen. Jag var väldigt noga med att liksom hålla mig på min kant. 
 
Det känns bra nu att jag fick göra detta igår. Jag har ju väntat i ett halvår. Jag är glad att jag fick träffa Peg ännu en gång. Samtidigt kan det kännas lite jobbigt att veta att jag förmodligen inte kommer att träffa Peg igen, eller någon annan av alla snälla och goa människor som hon jobbar med. Det är ju detta man får ta när man gör denna typen av upplevelser. Det är mycket "once in a lifetime. Detta känns ju nu i efterhand lite vemodigt. Även opm jag är nöjd och glad så finns det någon som känns jobbigt längts in i mitt hjärta.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE