Tankar om min blogg.

 Jag stannar ofta upp i mitt liv och funderar över saker och ting. Det är mycket därför jag också vill fortsätta att blogga. Bloggen är ett så bra hjälpmedel när det kommer till att fundera över saker som man har gjort. Med bloggen kan jag också rannsaka mig själv på ett effektivt sätt. Jag kan också i lugn och ro få sagt vad jag tycker och tänker om precis vad som helst, utan att bli avbruten eller ifrågasatt innan jag har fått ut allt om vad jag tycker och tänker om saker som jag också helt och hållet själv väljer att ta upp. 
Ibland stannar jag också upp och funderar över min blogg. Ska jag ha min blogg kvar? Är det värt att hålla på med detta? Vad får jag ut av göra nya inlägg varje dag? Jag vill inte känna att detta med bloggen är helt meningslöst att hålla på med. 
 
Jag har funderat några gånger på att lägga av med min blogg. Det finns stunder då den tanken har slagit mig, men jag tänker nog bara så under en kort period och sen fortsätter jag att blogga i alla fall. Jag tycker ändå att detta är roligt att hålla på med och det gör ju att man bara fortsätter. Den dagen jag inte tycker att detta är roligt längre då tror jag att det kommer att kännas väldigt enkelt att lägga ner bloggen. Jag tycker det är värt att köra på med bloggandet. Jag har ju haft perioder i mitt liv där jag kanske inte har mått så bra. Jag har fått bekräftat flera gånger för mig själv att jag mår mycket bättre om jag så ärligt som möjligt skriver om vad jag känner och hur jag tänker. Går jag till botten och skriver av mig om nånting, så har jag hittat den där känslan av att jag mår bra igen. Även när jag mår bra och skriver om dessa känslor så mår jag bara ännu bättre efter att jag har skrivit av mig om dom känslorna kring det. Är jag bara helt  ärlig med allt om hur jag faktsikt känner, då mår jag bra och då känner jag ju också att det är värt att ha bloggen kvar och inte lägga ner. Om jag tycker att detta med att blogga är roligt och jag mår så bra av det, då vore det ju fel att sluta med det. Jag känner ju att jag får så mycket tillbaka på att bara ha min blogg och jobba med den regelbundet. Att känna att jag mår bra är något som är viktigt för mig.
Det bästa med att ha en blogg tycker jag är att jag lätt kan stanna upp och fundera och reflektera över saker som jag tidigare har gjort. Man hinner ju inte med sånt när man är igång och jobbar eller bara har mycket att göra. Jag vill ju så mycket och jag vill helst att allt ska hända nu och jag kör på väldigt hårt ibland, utan att överhuvudtaget stanna upp och fundera på vad jag håller på med. När jag nu har min blogg så blir det ju ett naturligt sätt för mig att stanna upp och fundera över saker. Jag har ju min Danneblogg i huvudet varje dag. Jag vill ju inte att det ska gå en dag utan att jag inte har gjort någonting med min blogg. När jag sätter mig ner och bloggar så får jag den där egentiden där jag stannar upp och bara funderar. Jag tror att det är bra för mig. Det viktigaste är ändå alltid att jag mår bra. Jag tycker ju att det är roligt att blogga och känner ofta att jag mår bra av det.  Därför är det ju bar att köra på. Jag bloggar ändå alltid för min egen skull. Jag mår ju bar av detta och tycker att det är roligt. I LOVE DANNEBLOGGEN.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE